gumruk muduru tanıdık

A

auitistsurvior

ddd
mudur yardımıcısımı mudur mu ne yarın adamı arıycam konuscam bizle tanıdık torpil gecer kesinde yetki alanları ne bilmyiorum sizce gecirirmi benim ilacları

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, Arisylva, BugraSA and 2 others
mudur yardımıcısımı mudur mu ne yarın adamı arıycam konuscam bizle tanıdık torpil gecer kesinde yetki alanları ne bilmyiorum sizce gecirirmi benim ilacları
piyangoyu vurdum sanırım amnakoyayım bu adam baya yalvarcam paçasına yapıscam abi nolur gecir ilaclarımı yalvbarırrrıım

• +1
Reactions: Serialsuicide
gecerse bu subforuma dagıtım benden artık dihexa glp1 her turlu en niche research chemicallar autist survivorda bulunur

• +1
Reactions: Serialsuicide
nasıl heryerde tanıdıgınız var la benim gibi nd degilmisiniz

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, cakdripa, Arisylva and 1 other person
bu olmassa b planım bulgaristandan turkiyeye sokmak illegal sekilde

bizim anne tarafı iyice asiretimis bunu ogrendim bugun amk

plan su ilk amerikaya gidiyorum 4 ay sonra falan orda ilacları siparis ediyorum ordan bulgaristana bulgaristanda belli kisilere para verip illegal karadan sokucam ilacları cok pahalı tuttugu icin para biriktirik butun ilacları toplu toplu almak lazım yuksek ihtimal 80 binlik minumum alisveris yaparım b planında

nasıl heryerde tanıdıgınız var la benim gibi nd degilmisiniz
anamın babamın tanıdıkları ben nd yim zaten

ama tandıık network conneciton yapmak icin taktikler turetiyom thread gelcek

• +1
Reactions: Arisylva and Serialsuicide
kıbrısa sokabilirmiyiz ya bu ilacları gemiden turkiyeye illegal gelirmi ilk kıbrıs sonra turkiye ben bi gemi falan kiralarım ayarlarım

kıbrısa sokabilirmiyiz ya bu ilacları gemiden turkiyeye illegal gelirmi ilk kıbrıs sonra turkiye ben bi gemi falan kiralarım ayarlarım
@zerefdragne1l

etiketleyemiyom adamı hasbinallah

@ZerefDragnee1l

@maarda get in hjere
gumruk mudurumu yoksa mudur yardımcısımı bilmiyorum sence yardımcı olurmu?

spesifik olarak nereye incegini falan kendimiz shiplerken ogreniyozmuki ben tam bilmyom rasgelemi sanırım ise yaramıycak bu benim tanıdıkya

Olursa bizde bi yardımcı olursun

• +1
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
son bilgi adam mudurmus arakdaslar mudur yardımcısı degil

bursaya shipleynce bursa gumrugunemi geliyor spesifik olarak

bursaya shipleynce bursa gumrugunemi geliyor spesifik olarak
benim alısveris listesi

selank
semax
dihexa
glp1
cerebloysin

geri kalanlar gatekeep sonra yayınlıycam threadde

• +1
Reactions: BugraSA and Serialsuicide
gecerse bu subforuma dagıtım benden artık dihexa glp1 her turlu en niche research chemicallar autist survivorda bulunur
bundan sakin almayin hep boyle diyo kandiriyo benim arkadas gecen bundan reta aldi bi vurdu odem oldu heryeri teste yolladik icine attirmis dol yollamis reta diye

• JFL
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
bundan sakin almayin hep boyle diyo kandiriyo benim arkadas gecen bundan reta aldi bi vurdu odem oldu heryeri teste yolladik icine attirmis dol yollamis reta diye
ilk kermeste yemeklerinize bosaldım simdi sıra norosteroidlerinize geldi

kıbrısa shipleniyormu soruma cevap ver

bunlar ne kadar ve ne işe yarıyorlar?
noroplastisite ve norogenesis arttıran ilaclar

tr ye legal sokulmaz amerikadaysan 0 problem

bende semax alıcaktım gümrükte kalır diye söyleyemedim

• +1
Reactions: churmaxxed and auitistsurvior
bende semax alıcaktım gümrükte kalır diye söyleyemedim
amerikaya tasın hersey cok ucuz ve cok kolay ilaclara erism

yarın ne diytim adama nası ikna ediyim

eve
yeni peptid yasası çıkmış orada
evette herkes burda cinden almaya devam ediyto etkileseydi gumrukte takılmaya baslasaydı forum cıldırırdı

Users who are viewing this thread

Back