Gumruk

apo

apo

A Larp a Day Keeps Reality Away. | NoxInfernum
Gelirken Turkiye'ye botox + reta sokmayi dusunuyorum (100mg ya da olabiliyorsa daha fazla)

Gumrukten nasil geciririm ne gibi sorunlarla karsilasirim bilgili varsa yazsin, bunu cozersem Istanbul'da olup isteyene de getirebilirim. Elden veririm

• +1
Reactions: yigittsaint, BugraSA and Thrill
Gümrükte amını götünü sikecekler maalesef knk zor iş

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Topkra, Orgish, yigittsaint and 4 others
seninle beraber imha edecekler onu

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: tekeng, Topkra, Jahrein and 2 others
Aqualyx getirebilirsen alırım

• +1
Reactions: apo, yigittsaint and Thrill
@susisesi trye gelirken yaninda bir seyler getirmisti bilgili o, ona sor istersen ya da bu threadi gorurse cevaplasin

• +1
Reactions: Thrill, susisesi and apo
@susisesi trye gelirken yaninda bir seyler getirmisti bilgili o, ona sor istersen ya da bu threadi gorurse cevaplasin
yiğit knk over mi peki benim için

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, apo and yigittsaint
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, apo and Jahrein
Gelirken Turkiye'ye botox + reta sokmayi dusunuyorum (100mg ya da olabiliyorsa daha fazla)

Gumrukten nasil geciririm ne gibi sorunlarla karsilasirim bilgili varsa yazsin, bunu cozersem Istanbul'da olup isteyene de getirebilirim. Elden veririm
ben şu ana kadar haplaeı denedim hiç sıkıntı çıkmadı vial a karşı çok hassaslar diyen oldu yanımda boş vial getirmeyi düşünüyoeum sırf denemek için:feelstastyman:

eğer bir şey denmezse dolu denerim sonraki sefere.

Ama tr de ne kadar kalacağına göre be reta yı frontloadlayarak kullanıyorum tr ye geleceğim zaman

• +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, apo and 1 other person
ben şu ana kadar haplaeı denedim hiç sıkıntı çıkmadı vial a karşı çok hassaslar diyen oldu yanımda boş vial getirmeyi düşünüyoeum sırf denemek için:feelstastyman:

eğer bir şey denmezse dolu denerim sonraki sefere.

Ama tr de ne kadar kalacağına göre be reta yı frontloadlayarak kullanıyorum tr ye geleceğim zaman
fusbalmı oynuon o bio ne amk

• +1
Reactions: Thrill and apo
100mgyi anca götüne enjekte edip trde geri şırıngaya doldurursan geçirirsin

• +1
Reactions: Thrill

Users who are viewing this thread

Back