xlegend
incel degilim
Gym baslicam ilk bir kac hafta fullbody yapip ondan sonra mi bolgesel odakli girmeli miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oney knkfbeod
full body every other dayOney knk
İlk haftadan bölgesel sokmuştu hoca 2 hafta hamlik oldu amk hafif kilo fb yapıp hamligi atsan iyi olurGym baslicam ilk bir kac hafta fullbody yapip ondan sonra mi bolgesel odakli girmeli miyim?
1 ay full body sonra parçalı ama ilk başladığında çok fazla düşük kas kütlesinin sahipsen 2 ay bile olabilir 1 ay genelde ideal sonra parçalıGym baslicam ilk bir kac hafta fullbody yapip ondan sonra mi bolgesel odakli girmeli iyim?
bilemedimfbeod yapabileceğin en iyi split sonsuza dek fbeod yap
orusbunun cocu tiktoktan gormus tavsiye veriyor bıde ppl yap gec amk ne kastınfbeod yapabileceğin en iyi split sonsuza dek fbeod yap
ne anlatıyon orospu evladı 4 rest recovery için mükemmel ve kas grubunu haftada 3 frekansla çalıştırıyorsun bi bok bilmeden konuşma ananı sikerim seninorusbunun cocu tiktoktan gormus tavsiye veriyor bıde ppl yap gec amk ne kastın
ppl ne knkorusbunun cocu tiktoktan gormus tavsiye veriyor bıde ppl yap gec amk ne kastın
Push pull legs ama onun yerine 5 gunluk upper-lower daha iyi benceppl ne knk
aynen bilimsel falan fistan senin 3 katinim annenle seni üst üste koyup çatır çutur sikebilcek güce sahibimne anlatıyon orospu evladı 4 rest recovery için mükemmel ve kas grubunu haftada 3 frekansla çalıştırıyorsun bi bok bilmeden konuşma ananı sikerim senin
3 KATIMMIS APTAL OROSPU EVLADI AT BAKIM LA VUCUDUNU ANASINI SIKTIGIM HAHAHAHAHHAAHaynen bilimsel falan fistan senin 3 katinim annenle seni üst üste koyup çatır çutur sikebilcek güce sahibim
show ignored contentaynen bilimsel falan fistan senin 3 katinim annenle seni üst üste koyup çatır çutur sikebilcek güce sahibim
U/L daha mantıklı eğer bölgesel yapmayacaksan.fbeod yapabileceğin en iyi split sonsuza dek fbeod yap
daha mantıklı diye bir şey yok amaca bağlı mantıklılık var ve legendın ne yapmak istediğini biliyorum instadan sürekli konuştuğumuz için yoksa ben de upper lower rest upper lower zayıf bölge rest şeklini beğeniyorum baya ama fbeod yapıyorum şu an okul açılınca u/l geçerim ugh atmana gerek yoktu amkU/L daha mantıklı eğer bölgesel yapmayacaksan.
Bkzn
Göğüs odaklı U/Rest/Sırt+omuz odaklı U/L/Rest/Kol+omuz odaklı U/L
Ben normalde bölgesel çalışıyodum ama zaman sıkıntım oluşmaya başladı ondan şuan bunu yapıyorum gayet güzel ilerliyor.
fullbodyden sonra bolgesele geciren butun koclar maldir amkGym baslicam ilk bir kac hafta fullbody yapip ondan sonra mi bolgesel odakli girmeli miyim?
4 gün rest mükemmel bir zaman katılıyorum sonuna kadarhep fullbody yapmalısın knk naturalsen, 1 hafta fln değil
#fbeodgang4 gün rest mükemmel bir zaman katılıyorum sonuna kadar
Ppl x ue de mantikli degil mi aslındahep fullbody yapmalısın knk naturalsen, 1 hafta fln değil
ppl varyasyonlarinin hepsi cop u/l ve fb en iyileriPpl x ue de mantikli degil mi aslında
bi ustte barsulanin yazdigina katiliyorumPpl x ue de mantikli degil mi aslında
.ppl varyasyonlarinin hepsi cop u/l ve fb en iyileri
Kanka sen daha self ban atmadinmiaynen bilimsel falan fistan senin 3 katinim annenle seni üst üste koyup çatır çutur sikebilcek güce sahibim
@ZerefDragnee1l ne gülüyon yarram chadwers adamın dibi sen gibi recessed orospu evladi degil @recai iskenderKanka sen daha self ban atmadinmi
show ignored content@ZerefDragnee1l ne gülüyon yarram chadwers adamın dibi sen gibi recessed orospu evladi degil @recai iskender
kudur orusbuevladishow ignored content
Ne anlatıyorsun be küçük çocukne anlatıyon orospu evladı 4 rest recovery için mükemmel ve kas grubunu haftada 3 frekansla çalıştırıyorsun bi bok bilmeden konuşma ananı sikerim senin
APSLAÖDMAŞXŞŞA HANGINIZIN ARKADASI YA DA ALTI BU AMK AHAHSHALDMANe anlatıyorsun be küçük çocuk
Ne altı genç anime hayranıAPSLAÖDMAŞXŞŞA HANGINIZIN ARKADASI YA DA ALTI BU AMK AHAHSHALDMA