gym ortamı

oguzk

oguzk

Iron
Aga şu gym ortamı kadar kendimi ait hissettiğim az ortam vardır çok taşaklı ortam gyme kimler gidiyor tavsiye verebilirsiniz açığım

Aga şu gym ortamı kadar kendimi ait hissettiğim az ortam vardır çok taşaklı ortam gyme kimler gidiyor tavsiye verebilirsiniz açığım
son 2 senedir çok bozuk gym ortamı sizin orası belki öyle değildirde genel olarak bozuldu

son 2 senedir çok bozuk gym ortamı sizin orası belki öyle değildirde genel olarak bozuldu
ucuz salonlar güzel kanka karı kızın gelmediği dolayısıyla erkeklerin yarışa girmediği insanların kendi çapında birşeyler yaptığı birbirini kolladığı salonlar

• Hmm...
Reactions: recai iskender
ucuz salonlar güzel kanka karı kızın gelmediği dolayısıyla erkeklerin yarışa girmediği insanların kendi çapında birşeyler yaptığı birbirini kolladığı salonlar
Ucuz salondakilerin orospu evladı olmama ihtimali yok

• +1
Reactions: Ashoimex
aylık 1kya gidiyorum ben herkes birbirini seviyo yardımcı oluyo hocalar 40-45 yaşindaki erkeklerin omzunu falan sıkıyor çok ufak bi sikiş olabilir olmayabilirde

aylık 1kya gidiyorum ben herkes birbirini seviyo yardımcı oluyo hocalar 40-45 yaşindaki erkeklerin omzunu falan sıkıyor çok ufak bi sikiş olabilir olmayabilirde
1k ucuz değil la 1200e baya büyük salona gidiyom

• +1
1k ucuz değil la 1200e baya büyük salona gidiyom
normali 1k 3 aylik 900
a geliyo salon 5 katlı falan dandik biryer değil ama arada nede olsa en az 200 lira fark var ha 1 ha 1.2 diye bakmican her 5 ayda 1 1k boşa gidiyo sonucta

normali 1k 3 aylik 900
a geliyo salon 5 katlı falan dandik biryer değil ama arada nede olsa en az 200 lira fark var ha 1 ha 1.2 diye bakmican her 5 ayda 1 1k boşa gidiyo sonucta
Boşa gitmiyor yaşadığım ildeki en büyük salon

yok wala bombos ortam. basıp cıkacaksın

• +1
Reactions: elemanzelvadre and yuda
cok iyi amk mahalle salonuda yaptim 40 yas dayilarla roid muhabbeti yapiyoduk beni 20 yasinda saniyolardi 17 demistim birine lan manyak misin bu yasta nie kullaniyond emisti nasihat vermisti sonra kullan amk bidaha mi gelcez demisti 50 yas dwyiyla kavga etmistim hepsid ekasli cok iyi ortamdi

Ortalama salonlara git sehrindeki onlardada genc ortamk cok macfit falan gjtme

• +1
cok iyi amk mahalle salonuda yaptim 40 yas dayilarla roid muhabbeti yapiyoduk beni 20 yasinda saniyolardi 17 demistim birine lan manyak misin bu yasta nie kullaniyond emisti nasihat vermisti sonra kullan amk bidaha mi gelcez demisti 50 yas dwyiyla kavga etmistim hepsid ekasli cok iyi ortamdi

Ortalama salonlara git sehrindeki onlardada genc ortamk cok macfit falan gjtme
küçük çaplı mahalle salonları çok iyi oluyor ama üye sayısının az olması lazım

• +1
Reactions: angrybirds and Peter Steele
küçük çaplı mahalle salonları çok iyi oluyor ama üye sayısının az olması lazım
oyleydi zaten aylik 350 tlye veriyodum

• +1
kuytu köşe biryerdekine gidersen genelde çıkmıyor ama hem ucuz hemde ulaşımı kolay olan biryerse evet çıkıyor garip insanlar

• +1
Antalya muratpasada oturan varsa pm gelsin birlikte spora gideriz (Elemanzelvadre haric)

Antalya muratpasada oturan varsa pm gelsin birlikte spora gideriz (Elemanzelvadre haric)
aga orada otursam senle biyere gitmeye korkarım aq

• JFL
Reactions: Peter Steele
Sen ocsun occcccccc
-tugrul
kanzo yeni nargileden geldim anasonlu bide ustune viski icmistim

gunun zarari harcamalarla birlikte 3750 tl

• +1
Reactions: yuda
Alayı gerizekalıdır mesela

• JFL
Reactions: Peter Steele