oguzk
Iron
Aga şu gym ortamı kadar kendimi ait hissettiğim az ortam vardır çok taşaklı ortam gyme kimler gidiyor tavsiye verebilirsiniz açığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
son 2 senedir çok bozuk gym ortamı sizin orası belki öyle değildirde genel olarak bozulduAga şu gym ortamı kadar kendimi ait hissettiğim az ortam vardır çok taşaklı ortam gyme kimler gidiyor tavsiye verebilirsiniz açığım
ucuz salonlar güzel kanka karı kızın gelmediği dolayısıyla erkeklerin yarışa girmediği insanların kendi çapında birşeyler yaptığı birbirini kolladığı salonlarson 2 senedir çok bozuk gym ortamı sizin orası belki öyle değildirde genel olarak bozuldu
Ucuz salondakilerin orospu evladı olmama ihtimali yokucuz salonlar güzel kanka karı kızın gelmediği dolayısıyla erkeklerin yarışa girmediği insanların kendi çapında birşeyler yaptığı birbirini kolladığı salonlar
aylık 1kya gidiyorum ben herkes birbirini seviyo yardımcı oluyo hocalar 40-45 yaşindaki erkeklerin omzunu falan sıkıyor çok ufak bi sikiş olabilir olmayabilirdeUcuz salondakilerin orospu evladı olmama ihtimali yok
1k ucuz değil la 1200e baya büyük salona gidiyomaylık 1kya gidiyorum ben herkes birbirini seviyo yardımcı oluyo hocalar 40-45 yaşindaki erkeklerin omzunu falan sıkıyor çok ufak bi sikiş olabilir olmayabilirde
normali 1k 3 aylik 9001k ucuz değil la 1200e baya büyük salona gidiyom
Boşa gitmiyor yaşadığım ildeki en büyük salonnormali 1k 3 aylik 900
a geliyo salon 5 katlı falan dandik biryer değil ama arada nede olsa en az 200 lira fark var ha 1 ha 1.2 diye bakmican her 5 ayda 1 1k boşa gidiyo sonucta
küçük çaplı mahalle salonları çok iyi oluyor ama üye sayısının az olması lazımcok iyi amk mahalle salonuda yaptim 40 yas dayilarla roid muhabbeti yapiyoduk beni 20 yasinda saniyolardi 17 demistim birine lan manyak misin bu yasta nie kullaniyond emisti nasihat vermisti sonra kullan amk bidaha mi gelcez demisti 50 yas dwyiyla kavga etmistim hepsid ekasli cok iyi ortamdi
Ortalama salonlara git sehrindeki onlardada genc ortamk cok macfit falan gjtme
oyleydi zaten aylik 350 tlye veriyodumküçük çaplı mahalle salonları çok iyi oluyor ama üye sayısının az olması lazım
kuytu köşe biryerdekine gidersen genelde çıkmıyor ama hem ucuz hemde ulaşımı kolay olan biryerse evet çıkıyor garip insanlarUcuz salondakilerin orospu evladı olmama ihtimali yok
hangi ilBoşa gitmiyor yaşadığım ildeki en büyük salon
aga orada otursam senle biyere gitmeye korkarım aqAntalya muratpasada oturan varsa pm gelsin birlikte spora gideriz (Elemanzelvadre haric)
nie amk bende insanim la abartmayinaga orada otursam senle biyere gitmeye korkarım aq
Sen ocsun occccccccnie amk bende insanim la abartmayin
kanzo yeni nargileden geldim anasonlu bide ustune viski icmistimSen ocsun occcccccc
-tugrul
BOk ickanzo yeni nargileden geldim anasonlu bide ustune viski icmistim
gunun zarari harcamalarla birlikte 3750 tl
salonhn ismi hangi harf ile başlıyoraga orada otursam senle biyere gitmeye korkarım aq
Fsalonhn ismi hangi harf ile başlıyor