nmn14
i fuckin hate my fuckin life
ropemaxxing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
naptın amk roid mi sattın küçücük çocuğavardi bi tane uzanamayan cok uzulmustum allahtan cocuktu 12 yasinda hemen yardim ettim lavuga
lat pulldownu aşağıya indirdi çocukta uzandı senin iq ethernal ile peter steeleden de düşüknaptın amk roid mi sattın küçücük çocuğa
tabanlık satmışnaptın amk roid mi sattın küçücük çocuğa
daşşak geçiyorum amınakodğum illa belirtmem mi gerekiyo anlaman için low iq ibne pp değişlat pulldownu aşağıya indirdi çocukta uzandı senin iq ethernal ile peter steeleden de düşük
12 yasında 160 ve kemik yası gelisimi falan varsa aksine oturup aglaman lazım o adam cok fazla uzayablirvardi bi tane uzanamayan cok uzulmustum allahtan cocuktu 12 yasinda hemen yardim ettim lavuga
12 yasinda 164 dum12 yasında 160 ve kemik yası gelisimi falan varsa aksine oturup aglaman lazım o adam cok fazla uzayablir
168-171 boyumla copelamaya calısan ben :selam12 yasinda 164 dum
anti psikotikler hangi duyguları bastuıruyor yada duzenliyor sen kullandınmı cok bilgim yok o konuda bende alabilirm iyi bisiyse12 yasinda 164 dum
ben uzanabiliyodum aqropemaxxing
herkesin boy algısı sikildi 160 yazılmıssa aslında 155 belki daha kısa bisiydi gercek hayatta tam anlamıyor millet malesefben uzanabiliyodum aq
bencede makine genelde aynıdır diye dusunuyorum 160 kadınlarda kullanıyor cunkuherkesin boy algısı sikildi 160 yazılmıssa aslında 155 belki daha kısa bisiydi gercek hayatta tam anlamıyor millet malesef
150 adam 160 deniliyor kafadan 10 cm uzxun algılyor herkes amk sikildi boy algısı bizim sınıftaki benlen aynı boyda adam 175 im dedi mal oc bende dedim ben olctum en son 169 cıktım digerleri dedi yalan herkesin boy algısı sikildi birine derken fix 5 cm uzerine koy anca oyle anlarlar ben unfrauded soyluyorum hep kimse inanmiyorbencede makine genelde aynıdır diye dusunuyorum 160 kadınlarda kullanıyor cunku
biriyle konuşurken kafandan 5 cm yalan olduğunu anlayıp konuşman lazım zaten ben ayakkabıyla 167-8 cmyim insanlar benden iyi bildiğini sanıp yok 170-175 varsındır diyor kendinide daha uzun sanıyor çünkü150 adam 160 deniliyor kafadan 10 cm uzxun algılyor herkes amk sikildi boy algısı bizim sınıftaki benlen aynı boyda adam 175 im dedi mal oc bende dedim ben olctum en son 169 cıktım digerleri dedi yalan herkesin boy algısı sikildi birine derken fix 5 cm uzerine koy anca oyle anlarlar ben unfrauded soyluyorum hep kimse inanmiyor
cunku herkes delusion olup millete derken 5 cm ekledi boyuna yıllar yıllar sonra artık toplum olarak gercek hayatta boyları oldugundan 5 cm fazla anlıyoruz cunku herkes oldugundan uzun soyluyor kendini o yuzden biri boyunu sorunca olcmedim bilmiyorum falan de onlar boyunu tahmin ederken zaten oldugundan kısa soylemez en kotu iki uc cm uzun derlerbiriyle konuşurken kafandan 5 cm yalan olduğunu anlayıp konuşman lazım zaten ben ayakkabıyla 167-8 cmyim insanlar benden iyi bildiğini sanıp yok 170-175 varsındır diyor kendinide daha uzun sanıyor çünkü
en kötü oturduğu yere çıkıp alırbencede makine genelde aynıdır diye dusunuyorum 160 kadınlarda kullanıyor cunku
Aynısıbiriyle konuşurken kafandan 5 cm yalan olduğunu anlayıp konuşman lazım zaten ben ayakkabıyla 167-8 cmyim insanlar benden iyi bildiğini sanıp yok 170-175 varsındır diyor kendinide daha uzun sanıyor çünkü