gymde lat pulldowna uzanamayan 160 adam

nmn14

nmn14

i fuckin hate my fuckin life
ropemaxxing

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 70692 and Dathomirian Zabrak
vardi bi tane uzanamayan cok uzulmustum allahtan cocuktu 12 yasinda hemen yardim ettim lavuga

• +1
Reactions: auitistsurvior and oguzk
vardi bi tane uzanamayan cok uzulmustum allahtan cocuktu 12 yasinda hemen yardim ettim lavuga
naptın amk roid mi sattın küçücük çocuğa

• JFL
Reactions: Peter Steele
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692, Peter Steele and sentrix
LL bile kurtarmaz 160 nedir ya cüceler çocuk yapmasın

lat pulldownu aşağıya indirdi çocukta uzandı senin iq ethernal ile peter steeleden de düşük
daşşak geçiyorum amınakodğum illa belirtmem mi gerekiyo anlaman için low iq ibne pp değiş

12 yasında 160 ve kemik yası gelisimi falan varsa aksine oturup aglaman lazım o adam cok fazla uzayablir

• So Sad
Reactions: Peter Steele
  • Woah
Reactions: auitistsurvior
12 yasinda 164 dum
anti psikotikler hangi duyguları bastuıruyor yada duzenliyor sen kullandınmı cok bilgim yok o konuda bende alabilirm iyi bisiyse

ben uzanabiliyodum aq
herkesin boy algısı sikildi 160 yazılmıssa aslında 155 belki daha kısa bisiydi gercek hayatta tam anlamıyor millet malesef

herkesin boy algısı sikildi 160 yazılmıssa aslında 155 belki daha kısa bisiydi gercek hayatta tam anlamıyor millet malesef
bencede makine genelde aynıdır diye dusunuyorum 160 kadınlarda kullanıyor cunku

• +1
Reactions: auitistsurvior
150 adam 160 deniliyor kafadan 10 cm uzxun algılyor herkes amk sikildi boy algısı bizim sınıftaki benlen aynı boyda adam 175 im dedi mal oc bende dedim ben olctum en son 169 cıktım digerleri dedi yalan herkesin boy algısı sikildi birine derken fix 5 cm uzerine koy anca oyle anlarlar ben unfrauded soyluyorum hep kimse inanmiyor

• JFL
Reactions: 1.60cm
150 adam 160 deniliyor kafadan 10 cm uzxun algılyor herkes amk sikildi boy algısı bizim sınıftaki benlen aynı boyda adam 175 im dedi mal oc bende dedim ben olctum en son 169 cıktım digerleri dedi yalan herkesin boy algısı sikildi birine derken fix 5 cm uzerine koy anca oyle anlarlar ben unfrauded soyluyorum hep kimse inanmiyor
biriyle konuşurken kafandan 5 cm yalan olduğunu anlayıp konuşman lazım zaten ben ayakkabıyla 167-8 cmyim insanlar benden iyi bildiğini sanıp yok 170-175 varsındır diyor kendinide daha uzun sanıyor çünkü

• +1
Reactions: Deleted member 70692, Ashoimex and auitistsurvior
biriyle konuşurken kafandan 5 cm yalan olduğunu anlayıp konuşman lazım zaten ben ayakkabıyla 167-8 cmyim insanlar benden iyi bildiğini sanıp yok 170-175 varsındır diyor kendinide daha uzun sanıyor çünkü
cunku herkes delusion olup millete derken 5 cm ekledi boyuna yıllar yıllar sonra artık toplum olarak gercek hayatta boyları oldugundan 5 cm fazla anlıyoruz cunku herkes oldugundan uzun soyluyor kendini o yuzden biri boyunu sorunca olcmedim bilmiyorum falan de onlar boyunu tahmin ederken zaten oldugundan kısa soylemez en kotu iki uc cm uzun derler

• +1
en kötü oturduğu yere çıkıp alır

• +1
Aynısı

• +1