ZerefDragnee1l
fakecel
gymdeki benden yaşça büyük elemanlar sbl yapıyom diye benle araları iyiyken bozmaya basladı hepsinden ağır basıyom aq
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya ne anlatiyon yarram goz arasi mesafeni duzelt heleGym’e arkadaş yapmak için değil, içindeki sesleri susturmak için ağırlık basmalısın zerefim
saka yaptim askim optum seniya ne anlatiyon yarram goz arasi mesafeni duzelt hele![]()
hepsi kitlenip bakıyor amk hindistandaki beyazlar gibi hissediyomgymdeki benden yaşça büyük elemanlar sbl yapıyom diye benle araları iyiyken bozmaya basladı hepsinden ağır basıyom aq
cuffla lateral atıyom mal gibi bakıyolar aq sanki büyü yapıyom gibihepsi kitlenip bakıyor amk hindistandaki beyazlar gibi hissediyom
aynı boku macfitte yapıyom bide üstüne bluetooth handle tutuyom. Herifin biri düzgün yapsana dedi amk sanane orospu evladı. macfitteki 30 yaşında 4x20 yapan heriflerden nefret ediyorumcuffla lateral atıyom mal gibi bakıyolar aq sanki büyü yapıyom gibi
behind the neck press yapıyom adam koltuğu yanlış ayarladım sanıp 2. tekrarımda salonun diğer ucundan koşup yardım etmeye çalıştı aqcuffla lateral atıyom mal gibi bakıyolar aq sanki büyü yapıyom gibi
Deltoid ler için en iyi hareket gibi şeyler duydum ne diyorsunbehind the neck press yapıyom adam koltuğu yanlış ayarladım sanıp 2. tekrarımda salonun diğer ucundan koşup yardım etmeye çalıştı aq
kolum kopar da ölürüm diye yapmıyom bunubehind the neck press yapıyom adam koltuğu yanlış ayarladım sanıp 2. tekrarımda salonun diğer ucundan koşup yardım etmeye çalıştı aq
Deltoid ler için en iyi hareket gibi şeyler duydum ne diyorsun
En iyi hareket ama omuz mobiliteniz yeterli değilse 15+ tekrar yapabileceginiz bir ağırlık takıp full range of motion bi 2-3 hafta takılın sonra yavaş yavaş arttırın ben tam enseme değdirmiyom başımın yarısı hizasına getirip itiyorum ve bir tık geniş tutmak lazım. Ama buna ayrıca haftada 1 kere falan dumbell shoulder press te yapıyorum. Dumbellarla 40kg 5 falan cıkıyo bunda sadece 85kgyla working set giriyomkolum kopar da ölürüm diye yapmıyom bunu
Harbi hepsinin anasını götünden sikiyim orospu çocukları yağ tulumu pic vardı yardım eder misin dedim dumbbel fly ondan ağır bastığım için bi anda ağırlıkları üstüme bırakıp laf etti karışmaya başladılar birisinden yardım istiyom yok hafif çalış hafif kilo çok tekrar sanane yarram sen işine baksana senin ananı götünden sikeyim o dumbbellarin barlarin hepsini bunun sülalesindeki tüm insanlara sokacaksın orospu evlatlarıgymdeki benden yaşça büyük elemanlar sbl yapıyom diye benle araları iyiyken bozmaya basladı hepsinden ağır basıyom aq
en iyi hareket 20 derece kaldıraç açısıyla yatarak cable cuffed single arm front raisedir kanka compound egzersizler hiçbir zaman en iyi hareket olamayacak belirli bir kas grubu içinEn iyi hareket ama omuz mobiliteniz yeterli değilse 15+ tekrar yapabileceginiz bir ağırlık takıp full range of motion bi 2-3 hafta takılın sonra yavaş yavaş arttırın ben tam enseme değdirmiyom başımın yarısı hizasına getirip itiyorum ve bir tık geniş tutmak lazım. Ama buna ayrıca haftada 1 kere falan dumbell shoulder press te yapıyorum. Dumbellarla 40kg 5 falan cıkıyo bunda sadece 85kgyla working set giriyom
yarramı ye senden daha ağır kaldırıyorumen iyi hareket 20 derece kaldıraç açısıyla yatarak cable cuffed single arm front raisedir kanka compound egzersizler hiçbir zaman en iyi hareket olamayacak belirli bir kas grubu için
100 overhead atıyomyarramı ye senden daha ağır kaldırıyorum
he amk sen makinede attigin ohpye ohp attim mi diyon100 overhead atıyom
serbestte atıyosan iyi kg ama ben daha fazla atıyorum yine de100 overhead atıyom