gymdeki elemanlar

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
gymdeki benden yaşça büyük elemanlar sbl yapıyom diye benle araları iyiyken bozmaya basladı hepsinden ağır basıyom aq

Last edited:
  • +1
  • Woah
  • Love it
Reactions: pashanimair, stacyworshipper, Arisylva and 4 others
Gym’e arkadaş yapmak için değil, içindeki sesleri susturmak için ağırlık basmalısın zerefim

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
Gym’e arkadaş yapmak için değil, içindeki sesleri susturmak için ağırlık basmalısın zerefim
ya ne anlatiyon yarram goz arasi mesafeni duzelt hele :lul:

• JFL
  • WTF
  • +1
Reactions: cakdripa, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
gymdeki benden yaşça büyük elemanlar sbl yapıyom diye benle araları iyiyken bozmaya basladı hepsinden ağır basıyom aq
hepsi kitlenip bakıyor amk hindistandaki beyazlar gibi hissediyom

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
hepsi kitlenip bakıyor amk hindistandaki beyazlar gibi hissediyom
cuffla lateral atıyom mal gibi bakıyolar aq sanki büyü yapıyom gibi

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, szolliontaraelis, Charm0 and 2 others
zeref naber yarram napiyon kanki

aynı boku macfitte yapıyom bide üstüne bluetooth handle tutuyom. Herifin biri düzgün yapsana dedi amk sanane orospu evladı. macfitteki 30 yaşında 4x20 yapan heriflerden nefret ediyorum

• +1
Reactions: pashanimair
behind the neck press yapıyom adam koltuğu yanlış ayarladım sanıp 2. tekrarımda salonun diğer ucundan koşup yardım etmeye çalıştı aq

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Duck Eats Bagel, Ashoimex and 6 others
behind the neck press yapıyom adam koltuğu yanlış ayarladım sanıp 2. tekrarımda salonun diğer ucundan koşup yardım etmeye çalıştı aq
Deltoid ler için en iyi hareket gibi şeyler duydum ne diyorsun

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and pashanimair
kolum kopar da ölürüm diye yapmıyom bunu

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
Deltoid ler için en iyi hareket gibi şeyler duydum ne diyorsun
kolum kopar da ölürüm diye yapmıyom bunu
En iyi hareket ama omuz mobiliteniz yeterli değilse 15+ tekrar yapabileceginiz bir ağırlık takıp full range of motion bi 2-3 hafta takılın sonra yavaş yavaş arttırın ben tam enseme değdirmiyom başımın yarısı hizasına getirip itiyorum ve bir tık geniş tutmak lazım. Ama buna ayrıca haftada 1 kere falan dumbell shoulder press te yapıyorum. Dumbellarla 40kg 5 falan cıkıyo bunda sadece 85kgyla working set giriyom

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Kayra139, Duck Eats Bagel and 2 others
Harbi hepsinin anasını götünden sikiyim orospu çocukları yağ tulumu pic vardı yardım eder misin dedim dumbbel fly ondan ağır bastığım için bi anda ağırlıkları üstüme bırakıp laf etti karışmaya başladılar birisinden yardım istiyom yok hafif çalış hafif kilo çok tekrar sanane yarram sen işine baksana senin ananı götünden sikeyim o dumbbellarin barlarin hepsini bunun sülalesindeki tüm insanlara sokacaksın orospu evlatları

• JFL
Reactions: Serialsuicide and why not me?
En iyi hareket ama omuz mobiliteniz yeterli değilse 15+ tekrar yapabileceginiz bir ağırlık takıp full range of motion bi 2-3 hafta takılın sonra yavaş yavaş arttırın ben tam enseme değdirmiyom başımın yarısı hizasına getirip itiyorum ve bir tık geniş tutmak lazım. Ama buna ayrıca haftada 1 kere falan dumbell shoulder press te yapıyorum. Dumbellarla 40kg 5 falan cıkıyo bunda sadece 85kgyla working set giriyom
en iyi hareket 20 derece kaldıraç açısıyla yatarak cable cuffed single arm front raisedir kanka compound egzersizler hiçbir zaman en iyi hareket olamayacak belirli bir kas grubu için

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, szolliontaraelis and 1 other person
en iyi hareket 20 derece kaldıraç açısıyla yatarak cable cuffed single arm front raisedir kanka compound egzersizler hiçbir zaman en iyi hareket olamayacak belirli bir kas grubu için
yarramı ye senden daha ağır kaldırıyorum

• JFL
Reactions: ascendantwill, Auchelius and reanrao
behind the neck press vaulted

• +1
Reactions: Auchelius and Duck Eats Bagel

Users who are viewing this thread

Back