haftalık set sayısı ve powerlift

theycantblame

theycantblame

Iron
hocam sadece kendine ben bilimselciyim diyebilecekler cevap versin suan U L U rest L U rest
olarak yaptığım bir program var ve her upper antrenmanı kas başına 1 set yapıyorum göğüs sırt 2 set bide üst göğüs izole 1 setcik olacak şekilde. bu 1 set yaptığım kaslar için sizce haftada 3 set yeterlimi hipertrofi için? normalde 2 olsada yeterli benim için ama ağır sağlamın yeni videosundaki bir grafikte 2 set atrofi 3 set koruma için yeterli ve 4 set hipertrofi başlangıcı tarzı birşey gördüm. 3 set cook mu az yoksa ağır sağlam hala yeterince bilimsel değil mi? bide 83 kilo 16 yas 11 aydır yapıyorum 120 bench var power yarışma düşünmeli miyim

• +1
Reactions: herson
sen yazma olum ben niye baska foruma gideyim bb gayet alakalı bişey
“looksmax.org” + 180 83kg büyük ihtimalle dümdüz yağ tulumusun amk düzgün bi bf e indiğinde benchin de azalcak

• +1
Reactions: Topkra
“looksmax.org” + 180 83kg büyük ihtimalle dümdüz yağ tulumusun amk düzgün bi bf e indiğinde benchin de azalcak
benchin de azalcak 💀 anlamıyosan bodyden sussana olum

• Ugh..
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli and susisesi
kanka overload görüyorsan işe yarıyor demektir zaten yaşına göre benchin baya iyi yarışma katılacaksan ayriyetten bench çalışması ekle

• +1
Reactions: theycantblame
187 73kg de 110 incline bench atıyorum amk salağı git bb forumuna beyinsiz goril 83kg de min 30% bf sin btw 18 diye kendini kandırmaya devam et anca gidip erkeklere benchini flexlersin topoş gymcel :lul::lul:

looksmax orga girmiş powerlifter olur muyum diyo belki önce kilo verip yağ tulumu olmayı bırakıp egondan kurtulabilirsin çok biliyosun ya her şeyi

• +1
Reactions: dgn.b
bahsettiğim şey yarışma dediğin powerlifting se eğer podyum olarak diyorsan sağlam cuta girmen lazım

187 73kg de 110 incline bench atıyorum amk salağı git bb forumuna beyinsiz goril 83kg de min 30% bf sin btw 18 diye kendini kandırmaya devam et anca gidip erkeklere benchini flexlersin topoş gymcel :lul::lul:

looksmax orga girmiş powerlifter olur muyum diyo belki önce kilo verip yağ tulumu olmayı bırakıp egondan kurtulabilirsin çok biliyosun ya her şeyi
tren nasıl gidiyor bi feedback versene bende giricem az kaldı

Bro karın kasların gözüküyormu

tren nasıl gidiyor bi feedback versene bende giricem az kaldı
2sn önce roid rage geçirdim gördüğün üzere amk.
Tren başlayalı tam 1 hafta oldu bugün

testo da hala açılmadı

hatta küre girdiğimden beri kaldırdığım ağırlıklar azaldı:lul::lul::lul:

Ama çok fena mental sikiyo tren ya dün evden çıkamadım :Peepo:

• +1
bahsettiğim şey yarışma dediğin powerlifting se eğer podyum olarak diyorsan sağlam cuta girmen lazım
podyum düşünmüyorum genetik pek bi kusurum yok aslında ama güç olarak daha ön planda olduğum için power düşünmeye başladım

podyum düşünmüyorum genetik pek bi kusurum yok aslında ama güç olarak daha ön planda olduğum için power düşünmeye başladım
başarılar diliyorum kanka dediğim gibi o zaman

• +1
Reactions: theycantblame

dnr

• Ugh..
Reactions: susisesi
bende ondan korkuyorum zaten amk meyil var halihazırda bende bide bunu alsam yarra yedik amk
2sn önce roid rage geçirdim gördüğün üzere amk.
Tren başlayalı tam 1 hafta oldu bugün

testo da hala açılmadı

hatta küre girdiğimden beri kaldırdığım ağırlıklar azaldı:lul::lul::lul:

Ama çok fena mental sikiyo tren ya dün evden çıkamadım

• +1
bende ondan korkuyorum zaten amk meyil var halihazırda bende bide bunu alsam yarra yedik amk
paranoya en büyük sıkıntı herhalde onun dışında diğerler yönetilebilir geliyo günde 3-4 bardak papatya çayı içiyom

replylarını takip ediyorum ona göre bende başlıcam
paranoya en büyük sıkıntı herhalde onun dışında diğerler yönetilebilir geliyo günde 3-4 bardak papatya çayı içiyom

• +1
replylarını takip ediyorum ona göre bende başlıcam
senin yaş kaçtı ve ne amaçla kullancan benim tek kullanma sebebim igf sensitivity ve insülin direnci yönetimi

eğer öyle bi amaç yoksa başka roidlere yönelebilirsin

• +1
Reactions: Trenmaxx1
senin yaş kaçtı ve ne amaçla kullancan benim tek kullanma sebebim igf sensitivity ve insülin direnci yönetimi

18 ben gym odaklı kullanıcam genel olarak

Test su tuttumu yüzde/vücütda @susisesi

hocam sadece kendine ben bilimselciyim diyebilecekler cevap versin suan U L U rest L U rest
olarak yaptığım bir program var ve her upper antrenmanı kas başına 1 set yapıyorum göğüs sırt 2 set bide üst göğüs izole 1 setcik olacak şekilde. bu 1 set yaptığım kaslar için sizce haftada 3 set yeterlimi hipertrofi için? normalde 2 olsada yeterli benim için ama ağır sağlamın yeni videosundaki bir grafikte 2 set atrofi 3 set koruma için yeterli ve 4 set hipertrofi başlangıcı tarzı birşey gördüm. 3 set cook mu az yoksa ağır sağlam hala yeterince bilimsel değil mi? bide 83 kilo 16 yas 11 aydır yapıyorum 120 bench var power yarışma düşünmeli miyim
1 set pec fly 1 set upper pec icin izole bi egzersiz yap upper daylerde haftada 6 set geliyo gogus icin mesela kas grubu basina 6-8 set uygun kendin denemen lazim

• +1
Reactions: kullancı1998572619
18 ben gym odaklı kullanıcam genel olarak
gym odaklı kullancaksan kullanma derim kullanabileceğin onca farklı roid varken tren in yan etkileri çekilmez bence
Test su tuttumu yüzde/vücütda @susisesi
Dediğim gibi testo daha açılmadı ama az biraz su tutuyorum galiba.

Eplerenone başlamadım daha hgh in çinden gelmesini bekliyorum çünkü

Hollow cheeks gitti ama fazla lean olduğum için kötü durmuyorum hala.
Şimdi bir süre sakal bırakçam roidle su tutsam da birazcık saklamış olurum:forcedsmile:

yag kaybettiginde gucunde azaliyorsa kas kaybediyosun demektir, en iyi senaryoda bile kas kaybetmen bosuna spora gittigin anlamina geliyor

yag kaybettiginde gucunde azaliyorsa kas kaybediyosun demektir, en iyi senaryoda bile kas kaybetmen bosuna spora gittigin anlamina geliyor
natürel bir şekilde kas kaybetmeden kilo vermen imkansıza yakın gibi bişey amk en elit bb ler bile güç kaybediyo her boku biliyosunuz ya 2 youtube videosu izlediğiniz için

• +1
kas kaybetmenin iki nedeni var, ya yetersiz karbonhidrat aldigindan dolayi kasina yeterli uyariyi veremiyorsun ve atrofi yasaniyor. yada asiri volume ve intensity yuzunden bi sonraki antrenmana toparlanamiyorsun ve yine kas kaybi yasiyorsun yeterli uyari veremedigin icin

natürel bir şekilde kas kaybetmeden kilo vermen imkansıza yakın gibi bişey amk en elit bb ler bile güç kaybediyo her boku biliyosunuz ya 2 youtube videosu izlediğiniz için
alakasi yok, atrofi yasamak cok zor bir sey

• JFL
2000 kalori acikta bile kasa yeterli uyariyi verirsen atrofi yasamazsin, tabi dediklerimi anlaman icin hipertrofinin uyari bazli bir sey oldugunu anlaman lazim

alakasi yok, atrofi yasamak cok zor bir sey
%30bf den %20 ye 3 yılda düşüyosan normal tabi. Hiç yeterince lean olmadınız amk.

Hiç natürel bb contest prep izledin mi aq salağı seni.
2000 kalori acikta bile kasa yeterli uyariyi verirsen atrofi yasamazsin, tabi dediklerimi anlaman icin hipertrofinin uyari bazli bir sey oldugunu anlaman lazim
O kadar bilgisizsin ki açıklamakla bile uğraşmıycam direkt kendini öldür :02Hype::02Hype:

usta sen nerden biliyon tam olarak amk

%30bf den %20 ye 3 yılda düşüyosan normal tabi. Hiç yeterince lean olmadınız amk.

Hiç natürel bb contest prep izledin mi aq salağı seni.

O kadar bilgisizsin ki açıklamakla bile uğraşmıycam direkt kendini öldür :02Hype::02Hype:
aga seni baitlemeye calismiyorum hatta yani benden cok daha fazla deneyime iyi bir vucuda sahip olabileceginide biliyorum ama tum saygimla dogrusu bu. yani zaten bi anda kilo bermeye calisiyorsa kisi kas kaybi normal. ama sureci optimal kas gelisimi ile surdurmek istiyorsa kisi bi anda kilo vermemeli zaten. 12 bf altina dusunce hormonlarda bozuldugu icin kas kaybi kacinilmaz zaten natural sürdürenler için bu işi

Last edited:

Olm bu insülin direncinin anasıni sikeyim leanleyemiyom amk kac haftadır ugrasıyom diyet yapıyom sikerim amk 1 hafta su orucu yapıcam bıktım kalori sayıp bi bok olmamasından

• +1
Yav gir salona antremanını yap siktir git amk abartmayın her boku bu kadar elit genetikmiş
cok saçma bir düşünce hocam herkes herşeyi böyle boş verseydi sporcu mporcu mu kalırdı amk. sadece biraz iyi görüneyim diye giden biri değilim kariyer hedeflerim arasına sıkıştırdığım bişey bu. ha bu forumda cogu insan yapıyor hepsi de belki iyi goruneyim diye yapıyor bu sporları bu foruma yazmak sacma oldu sanırım. ama zaten ben bu tip kendisini alakadar etmeyen konulardada fikir belirtme ihtiyacı hisseden gotü tutusmus herbokologların da bu posta bukadar ilgi göstereceğini göz ardı ederek polyannacılık yapmısım. konuyla ilgili sağlam yerlere dayanarak fikir sahibi olmus insanları çekmek istedim gotune basına iğne vurup konusan dallama çok yoksa amk piyasada.

cok saçma bir düşünce hocam herkes herşeyi böyle boş verseydi sporcu mporcu mu kalırdı amk. sadece biraz iyi görüneyim diye giden biri değilim kariyer hedeflerim arasına sıkıştırdığım bişey bu. ha bu forumda cogu insan yapıyor hepsi de belki iyi goruneyim diye yapıyor bu sporları bu foruma yazmak sacma oldu sanırım. ama zaten ben bu tip kendisini alakadar etmeyen konulardada fikir belirtme ihtiyacı hisseden gotü tutusmus herbokologların da bu posta bukadar ilgi göstereceğini göz ardı ederek polyannacılık yapmısım. konuyla ilgili sağlam yerlere dayanarak fikir sahibi olmus insanları çekmek istedim gotune basına iğne vurup konusan dallama çok yoksa amk piyasada.
ha bide yukarda yazdığım statlarımı okuyupta yetersiz bulup kariyer hedefi dememle tasssak gecmeye calısacaklar için soluyorum ben yaptığım her sporda iyiyim burada bodyden bahsetmiyorum . suan bir süredir rekabetçi bi spor yapmadığım için genel güçlenmeye çalısıyorum omurga maxxing falan da yapıyoz . kendimi yeterli bulduğum için body/ power da düşündüm sadece okadar. anonim bi forumda insanlara sallamaktan cok daha özgüven istiyen bi hareket

• JFL

Attachments

• IMG_5326.jpeg
    IMG_5326.jpeg
    476.1 KB · Views: 0
  • +1