szolliontaraelis
Solum In Mortem Finiat Officium
yaşayanlar??? gng
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
clash royale atıyom suan pc bozuldu gngyaşayanlar??? gng
Bu ne mal ocgng ts pmo me off sybau ts ts
bizim ev kız kyk yurduna yakın gece ne zaman dışarı çıksam parkta sevişen çift oluyogece dısarda yurumek asırı mukmemel sarıyor laa
hıc denk gelmedım valla yasadıgım en garıp oaly seydı bir cuma gunu mu ne gelen gecen bana selamın aleykum dıyodu ama 2 3 kere oldu muslumana benzer bır yanım da yok mesela soyle dusun capraz karsı kaldırımdan adamın bırı gelıp sana selamun aleykum dıyo amkbizim ev kız kyk yurduna yakın gece ne zaman dışarı çıksam parkta sevişen çift oluyo
Otobüste müslümanmısın diye sorulunca elhamdüllilah müslümanım diyen kimdi ochıc denk gelmedım valla yasadıgım en garıp oaly seydı bir cuma gunu mu ne gelen gecen bana selamın aleykum dıyodu ama 2 3 kere oldu muslumana benzer bır yanım da yok mesela soyle dusun capraz karsı kaldırımdan adamın bırı gelıp sana selamun aleykum dıyo amk
dırekt o sekıl olmustu bence garıpbıolay bılmıom tipler de cok garıptı
rpOtobüste müslümanmısın diye sorulunca elhamdüllilah müslümanım diyen kimdi oc
Çağana ben o adam allahsıztı biliyonmu dedim biliyom tabikide amk o tipte allahın a sı yoktur dedi patladım amk
eıajOWIOEJPAWJOIPEAJWOIEJOIAWJOEIWAEWAÇağana ben o adam allahsıztı biliyonmu dedim biliyom tabikide amk o tipte allahın a sı yoktur dedi patladım amk