hangi sampuani kullaniyorsunuz ?

htn666

htn666

evet
beyler elidor sac dokulmesine karsi kullaniyorum sacim a3 b1 arasi bisi. son zamanlar kepek yaranmaya basladi ne onerirsiniz ? a3 az kepekli saca bakim rutini olarak. dedigim gibi son zamanlar kepek yaranmaya basladi. sacim uzun biraz. mod cut

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Kayra139
beyler elidor sac dokulmesine karsi kullaniyorum sacim a3 b1 arasi bisi. son zamanlar kepek yaranmaya basladi ne onerirsiniz ? a3 az kepekli saca bakim rutini olarak. dedigim gibi son zamanlar kepek yaranmaya basladi. sacim uzun biraz. mod cut
Şampuan kullanmamanı öneririm

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, susisesi, Kayra139 and 2 others
nasil dayanitonuz siz amk benimki 1 gunde hayvan gibi yaglaniyor sacim ayna gibi oluyo 1 gunde high T ozellik bence

• +1
Reactions: elemancomeback31, Dathomirian Zabrak, xlegend and 1 other person
sac yaglaniyor kanka eskiden kullanmazdim sonra yeniden basladim. simdi 3 4 gubden bir sampuan kullaniyorum + yumurta maskesi falan. illa kullanacaksam sacim icin ne onerirsin

yaklaşık 1 senedir şampuan kullanmıyorum & hiç yağlanma olmuyor
chemical çok chemical

• +1
Reactions: htn666
  • Love it
  • +1
Reactions: Kayra139 and htn666
random

• +1
Reactions: Kayra139
Kepek yaranmak ne olum

Kepeği direkt kesiyor. Fiyatı pahalı biraz. No shampoo boş iş. Köyde kafamı katı sabunla yıkadığım zamanlar bile saçım baya canlıydı
1000030114

• +1
Reactions: xlegend and htn666
kepek önleyen şampuanlar hayvan gibi kurutuyo kuruyunca kepekleniyo benimki amk 2 ucu boklu degnek

• So Sad
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and htn666
doğal şampuan kullan

• +1
Ogx coconut curls

• Love it
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Duck Eats Bagel and Kayra139
haldırşaldır saç dökülme önleyici

vichy dercos anti dandruff şampuan al bir daha kepek problemi yaşamazsın seboreik dermatiti olan biri olarak söylüyorum

• +1
  • +1
ketoral
1765154485462
bide durunun şu şampuanını karıştırıyom
1765154512527

• +1
Reactions: htn666 and flows5991
alabilirsen eğer ezcaneden konazol almanı tavsiye ederim. kendim çok uzun süredir quality life'ın 6 aktifli şampuanından kullanıyorum, içine de çam terebentin yağı dökmüştüm her 100ml'e 50-60 damla olarak. bu şampuandan da bayağı memnunum ayriyeten aynı markanın diğer ürünlerini de kullanıyorum. başka bir thread'e yazmıştım aslında da forumun aratma kısmı hata verip duruyor, bulursam atarım.

• +1
Reactions: htn666 and Trenmaxx1
@zeggo cik sikim kalkmiyo de len hadi 🤣🤣🤣 dalga gecmicem soz

• +1
  • JFL
Reactions: htn666 and zeggo
alabilirsen eğer ezcaneden konazol almanı tavsiye ederim. kendim çok uzun süredir quality life'ın 6 aktifli şampuanından kullanıyorum, içine de çam terebentin yağı dökmüştüm her 100ml'e 50-60 damla olarak. bu şampuandan da bayağı memnunum ayriyeten aynı markanın diğer ürünlerini de kullanıyorum. başka bir thread'e yazmıştım aslında da forumun aratma kısmı hata verip duruyor, bulursam atarım.
Benim hairmaxx threadi olması lazım

• Love it
  • +1
Reactions: htn666 and Duck Eats Bagel
  • +1
Karacigerde olan bi enzimi topikal yolla engellemek ne kadar mantikli sistemik varken?
bildigim kadarıyla ketoral vücuttaki dhtyi baskılamak yerine daha çok saç köklerinin dhtye verdiği tepkiyle alakalı değil mi? hem fungal acneye hem saç dökülmesine hemde saç sağlığına iyi geliyor, finasteridele falan siki infaz edeceğime ketoral daha mantıklı bi çözüm gibi geldi. sen ne önerirsin erkek tipi saç dökülmesine?

• +1
Reactions: htn666, Serialsuicide and flows5991
bildigim kadarıyla ketoral vücuttaki dhtyi baskılamak yerine daha çok saç köklerinin dhtye verdiği tepkiyle alakalı değil mi? hem fungal acneye hem saç dökülmesine hemde saç sağlığına iyi geliyor, finasteridele falan siki infaz edeceğime ketoral daha mantıklı bi çözüm gibi geldi. sen ne önerirsin erkek tipi saç dökülmesine?
tek kullanma sebebim saçlarımı geralt gibi yapması

• +1
Reactions: htn666 and psikozbagimlisi
+500-1000 kalori fazla alarak vucutta doku uretimini maximize etmeyi- inflamasyon karsiti beslenmeyi oneriyorum

Androjen reseptorlerini bloklayarak yaptigini soyluyorsun ketoralin

Sence allah / evrim oraya androjen reseptorlerini sen blokla diye mi koydu?
sence bunun sistematik etkisi hic mi olmaz?

30-35 yasinda dokulunce sac yenisini ektiriceksin bu kadar relax ol erkekliginle oynama got gibi kalirsin

• +1
Reactions: htn666 and psikozbagimlisi
+500-1000 kalori fazla alarak vucutta doku uretimini maximize etmeyi- inflamasyon karsiti beslenmeyi oneriyorum

Androjen reseptorlerini bloklayarak yaptigini soyluyorsun ketoralin

Sence allah / evrim oraya androjen reseptorlerini sen blokla diye mi koydu?
sence bunun sistematik etkisi hic mi olmaz?

30-35 yasinda dokulunce sac yenisini ektiriceksin bu kadar relax ol erkekliginle oynama got gibi kalirsin
bahsettigin sistematik etki nedir, ne gibi bi zarar gorecegim sence suan haftada 1 ila 2 kere ketoral kullandığım için.

• +1
ve bahsettiğimiz bloke etkisini ketoralin çok çok az yaptığını düşünüyorum. sadece saçın üzerindeki dht etkilerini zayıflatıyor. kısaca kel kalacağım yaş 25 iken en azından 30a çekmeye çalışıyorum

• +1
Reactions: htn666 and Serialsuicide
bahsettigin sistematik etki nedir, ne gibi bi zarar gorecegim sence suan haftada 1 ila 2 kere ketoral kullandığım için.
Daha AZ erkek hissedeceksin

Diyetine baklagil salata meyve kuruyemis anti seed oil kirmizi meyve balik ekle inflamasyonu azaltir cok daha mantikli

• JFL
  • +1
Reactions: htn666, flows5991 and Serialsuicide

Diyetine baklagil salata meyve kuruyemis anti seed oil kirmizi meyve balik ekle inflamasyonu azaltir cok daha mantikli
bu dediklerinin bahsettiğin etkiyi yapacağını düşünmüyorum, dediklerine katılmama rağmen finasterid ve dutasteridin yanı sıra ketoralin risk/getiri oranının daha kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum bi etki yaparsada bırakırım zaten.

• +1
bu dediklerinin bahsettiğin etkiyi yapacağını düşünmüyorum, dediklerine katılmama rağmen finasterid ve dutasteridin yanı sıra ketoralin risk/getiri oranının daha kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum bi etki yaparsada bırakırım zaten.
Bi etki yaparsa birakirim yok
Kalici hersey

• +1
Bi etki yaparsa birakirim yok
Kalici hersey
biraz korku tüccarlıgı gibi oldu ama umarım dediklerinin dayanagı vardır derin konusmadıgımız icin anlamıyorum acmak istersen de buradayım eleman31

• +1

ragebait

• +1
Reactions: Serialsuicide
biraz korku tüccarlıgı gibi oldu ama umarım dediklerinin dayanagı vardır derin konusmadıgımız icin anlamıyorum acmak istersen de buradayım eleman31
ya orospu cocu var ya beni delirtiyor :lul: adam ketorozal şampuanı gatekeepliyor

• JFL
  • +1
Reactions: htn666, Serialsuicide and psikozbagimlisi
Post finasterid sendrom arastir

Androjen reseptoru hasar alinca iyilesemiyor

• +1
Post finasterid sendrom arastir

Androjen reseptoru hasar alinca iyilesemiyor
ketokanazolun post finasterid sendroma sebep olabilecek kadar agır bisey olmadıgına inanmak istiyorum suan ama haklılık payın varsa da yarra yeme şansım var.

• JFL
  • +1
Reactions: htn666 and flows5991
ketokanazolun post finasterid sendroma sebep olabilecek kadar agır bisey olmadıgına inanmak istiyorum suan ama haklılık payın varsa da yarra yeme şansım var.
ya bu deliyi kafaya takma sikindirik şampuan sistematik dht bloklayacaktaa AR hasar alıcaktaaa hikaye anlatıyor

• +1
Reactions: htn666 and Serialsuicide
  • JFL
  • +1
Reactions: htn666, Serialsuicide and flows5991

Users who are viewing this thread

Back