Hangisi boyumu kotu etkiledi?

kambally

kambally

Platinum
Ana 150-155 baba 184 benim final height neden 166 ? Testesteronumun elemanzelvadre den kötü olmasi ve aşırı derecede ostrojen salgilamam + 12 yasinda falam ergenliğe girmem harici bir sebep yok sanırım? Kemik yaşım iki yıl ilerde abi boyle bisi olamaz ergenlikte bitti bitecek ergenlige daha yeni girdik diyorum bitti direk 12 de falan girdim 3 yıl sürdü amk over

La kız kardeşim boy olarak nerdeyze ben ile aynı kiz beni geçecek yakinda ay başı 1 cm atıyor olm imkansız şuan yaşadıklarim bir mantıksal sebebi yok amk

çok kotu olay aq

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
bok genetik çıkmış sana

Subhuman yuzumu kimseye atmam ameliyatlari biliyorum zaten moneymaxx calisirim
trde bi sikim yapamazsın bir şekilde amerikaya gitmek şart

• So Sad
Reactions: kambally
ticaret cope

• So Sad
Ana 150-155 baba 184 benim final height neden 166 ? Testesteronumun elemanzelvadre den kötü olmasi ve aşırı derecede ostrojen salgilamam + 12 yasinda falam ergenliğe girmem harici bir sebep yok sanırım? Kemik yaşım iki yıl ilerde abi boyle bisi olamaz ergenlikte bitti bitecek ergenlige daha yeni girdik diyorum bitti direk 12 de falan girdim 3 yıl sürdü amk over
Her zaman söylüyorum boy anne ve babanın ortalaması değildir. Aynen burun gibi ağız gibi kime benzersen ondan alırsın. Genel olarak vücuduna bak, ellerine, çerçevene vs muhtemelen vücut tipini annenden almışsın ve kısa kalmışsın. Kız kardeşin de babana çekmiştir. Hormonların normal falan ise başka açıklaması yok ama erken ergenlik de farklı sıkıntılardan olmuş olabilir bilemiyorum. 170+ ve mid ltn aşağı değilsen çok da over değil

Her zaman söylüyorum boy anne ve babanın ortalaması değildir. Aynen burun gibi ağız gibi kime benzersen ondan alırsın. Genel olarak vücuduna bak, ellerine, çerçevene vs muhtemelen vücut tipini annenden almışsın ve kısa kalmışsın. Kız kardeşin de babana çekmiştir. Hormonların normal falan ise başka açıklaması yok ama erken ergenlik de farklı sıkıntılardan olmuş olabilir bilemiyorum. 170+ ve mid ltn aşağı değilsen çok da over değil
Vicudum tamamen babamin küçüklüğü ama tek farki ben bir çocuk olarak kalacağım anne tarafindakilerinde framei genis ve COCUK gibi gözükmüyorlar benim olay artık boy değil ben bir COCUGUM ve COCUK olaeak kalmaya devam edecegin

Vicudum tamamen babamin küçüklüğü ama tek farki ben bir çocuk olarak kalacağım anne tarafindakilerinde framei genis ve COCUK gibi gözükmüyorlar benim olay artık boy değil ben bir COCUGUM ve COCUK olaeak kalmaya devam edecegin

Babam 178-179 boy ortalamamız 184+ 184 bir babadan 170 aşşağısı çıktı isen sağlık sorunun vardır imkansız üstü imkansız

Bir de kaç yaşındasın aq 12de ergenliğe girdim 3 senede bitti ne benim 19- 20 yaşından sonra boyum uzadı 2-3 cm

Düzeltmeye çalış. Hayatın boyunca subhuman muamelesi falan görmedi isen görmüyorsan takma kafana. Kızlara yanaşmak zorunda değilsin, zamanı gelince yanaşırsın. Normal hayatını yaşa para biriktir düzeltmeye bak kendini.

• +1
ergenlige erken - gec girmenin ne gibi etkileri oluyor gec dedigimiz kac mesela

ergenlige erken - gec girmenin ne gibi etkileri oluyor gec dedigimiz kac mesela
ergenliğe geç girersen yaşıtların tarafından dışlanıyosun erken girersen sorun yok ama boy kısalığı olabiliyor bazılarında çoğu yine olacağı boya geliyor

ergenliğe geç girersen yaşıtların tarafından dışlanıyosun erken girersen sorun yok ama boy kısalığı olabiliyor bazılarında çoğu yine olacağı boya geliyor
Liseye gecene kadar hep dıslanmıstım arkadas grubundada en kısa bendim 💀

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Liseye gecene kadar hep dıslanmıstım arkadas grubundada en kısa bendim 💀
sen en zaıdnan uzamışsın amk ben ortalama kaldım hafif geç girip 13 de girdim ben eregnliğe 4 yıl oldu 2 yıl kaldı

sen en zaıdnan uzamışsın amk ben ortalama kaldım hafif geç girip 13 de girdim ben eregnliğe 4 yıl oldu 2 yıl kaldı
ben son 2 sene uzadım belli olmaz kimsenin .Simdi donup hatırlamaya calıstıgımda o zamanlar dizlerim ayak kemiklerim falan gece yatarken surekli fena agrıyodu acaba uzamaktan mı

ben son 2 sene uzadım belli olmaz kimsenin .Simdi donup hatırlamaya calıstıgımda o zamanlar dizlerim ayak kemiklerim falan gece yatarken surekli fena agrıyodu acaba uzamaktan mı
Bende hic buyume ağrısı olmadı hayatimda tamamen COCUK gibiyim resmen

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak and Heatmiser
aga senin gibi böyle boy potansiyelimin çok altında kalsam delirirdim herhalde amk

Anne boyu çok etkiliyor kanka o çıkarıma vardım ben

kız kardeşi bundan uzunsa fena brutal amk :feelswhy::feelswhy:

aga senin gibi böyle boy potansiyelimin çok altında kalsam delirirdim herhalde amk
ve suanda mental anlamda stabil degilim evet AMK BARİ YETİSKİNLERE AİT 1 TANE OZELLİGİM OLSA ASLINDA VAR AMA TEK TASSAKLARIM BUYUK PROPORTİONS BİLE COCUK GİBİ RESMEN

kız kardeşi bundan uzunsa fena brutal amk :feelswhy::feelswhy:
OMURGAM VE KOLLARIM UZUN AMA BACAKLARIM KISA UZANSAM ELLERİMDE YURUYUCEM DİREK BACAKLARIM GELİSMEMİS AMK NORMALDE OLMASI GEREKTİGİNDEN 10 CM KISA BACAKLARIM 165 BOY 176 WİNGSPAN VAR BENDE

Anne boyu çok etkiliyor kanka o çıkarıma vardım ben
kız kardesim benden uzun olacak ve 10 yasında ..... suanda neredeyse bana yetisti 6 ayda falan gecer aylık 1 cm minumum uzuyor yapacak birsey yok malesef normalde genlerimde 176+ vardı ama kız kardesim o tatlı boy ve yuz genlerimizi tadıyor ben ltn turbo manlet iken o 172 htb olacak

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
OMURGAM VE KOLLARIM UZUN AMA BACAKLARIM KISA UZANSAM ELLERİMDE YURUYUCEM DİREK BACAKLARIM GELİSMEMİS AMK NORMALDE OLMASI GEREKTİGİNDEN 10 CM KISA BACAKLARIM 165 BOY 176 WİNGSPAN VAR BENDE
Senin vücut tipin annene çekmiştir ya da sağlık sorunu yaşamışsın hormonal vs tek açıklaması bu

Senin vücut tipin annene çekmiştir ya da sağlık sorunu yaşamışsın hormonal vs tek açıklaması bu
vicut tipinin anneye cekmesi diye birsey yok cogu istatistige gore ortalama oluyor ben babamın kuculuguyum sadece vicut tipi diyorsan anne tarafının proportionları kısa boylarıyla orantılı ve hormonlarımda normal seviylerde ben manlet degilim ben bir COCUGUM kardes ben kısa degilim sadcece cocuk oldugum ve cocuk kalacagım icin zaten sokakta goren biri yargılamayacak cunku herseyimn cocuk gibi gozuktugu icin bir orantısızlıgım yok

vicut tipinin anneye cekmesi diye birsey yok cogu istatistige gore ortalama oluyor ben babamın kuculuguyum sadece vicut tipi diyorsan anne tarafının proportionları kısa boylarıyla orantılı ve hormonlarımda normal seviylerde ben manlet degilim ben bir COCUGUM kardes ben kısa degilim sadcece cocuk oldugum ve cocuk kalacagım icin zaten sokakta goren biri yargılamayacak cunku herseyimn cocuk gibi gozuktugu icin bir orantısızlıgım yok
Ya amk sonuçta kısa mısın değil misin manlet çocuk şu bu dökmüşsüj bir sik anlaşılmıyor. Ek olarak vücut tipinin anneye çekmesi diye bir şey gayet var mk 150-155 bir kadının erkek halinin 165-170 olması çok muhtemel. Kısa boylu bir anneden orta boylu (178 vs) bir babadan çıkanlar bile 185+ olabiliyor yeni nesilde. Bir sağlık sorunun olmadığı halde küçük şekilde kalman mümkün değil ateş var ama yanmıyor gibi bir şey.

Annen ince baban kalın sesli olunca ortalama sesli bir insan olmuyorsun. Sesin kime benzer ise o. Bunda da aynısı var.

Bacak boyun kısadır genetik olarak. Benim de bacak boyum uzun mesela

Çok anormal bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Sen muhtemelen ailende bulunan bir durumu almışsın. Çocuk vs de tipin için nasıl değerlendirdiğine bağlı

kız kardesim benden uzun olacak ve 10 yasında ..... suanda neredeyse bana yetisti 6 ayda falan gecer aylık 1 cm minumum uzuyor yapacak birsey yok malesef normalde genlerimde 176+ vardı ama kız kardesim o tatlı boy ve yuz genlerimizi tadıyor ben ltn turbo manlet iken o 172 htb olacak
Kız kardeşin mutant mı aq

Kemik yasi 16.5 ve 15 yasindasin
Gh blastla Allaha dua et posturunu duzgun tut tabanlik tak

Endo 3-4 cm dedi genotropin + aromasin copeluycam 340 ta igf1 onu 500 falan yapmak için
Genetik anomali olup 10+ cm de atabilirsin tamamen şans, elinden geleni yap yeter ama cok hayale girme sonunda olmazsa rope atmamak icin

Genetik anomali olup 10+ cm de atabilirsin tamamen şans, elinden geleni yap yeter ama cok hayale girme sonunda olmazsa rope atmamak icin
Umudum 3 cm uzamak fazlasi olursa şükür

İnsallah hyperreavtive gosterir vücudum domuz gibi yiyip melatonin + banded sleeping falan copelarim

Users who are viewing this thread

Back