İNTİKAM VAKTİ
Silver
Az önce hayatımdaki ilk stacyi gördüm oha amına koyim bu nasıl bir şey hangi kürt sikiyo acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
göremiyomAz önce hayatımdaki ilk stacyi gördüm oha amına koyim bu nasıl bir şey hangi kürt sikiyo acaba
kürtlerden hoşlandığını nasıl anladın amk hangi ildesinAz önce hayatımdaki ilk stacyi gördüm oha amına koyim bu nasıl bir şey hangi kürt sikiyo acaba
kürtlerden hoşlandığını nasıl anladın amk hangi ildesin
her sarışın mavi gözlü kürtlerden mi hoşlanıyo amk bide stacy degildirde o sen azmışsındır htbyi stacy zannetmişsindirsarşın mavi gözlüydü ordan anladım
Allah çarpsın stacydi oğlum kuran çarpdın stacydi bak allaha inanmıyom ama viddeb stacydi amk bunun üzeri gelmezher sarışın mavi gözlü kürtlerden mi hoşlanıyo amk bide stacy degildirde o sen azmışsındır htbyi stacy zannetmişsindir![]()
tamamda ilk dedigime niye cevap vermedin amkAllah çarpsın stacydi oğlum kuran çarpdın stacydi bak allaha inanmıyom ama viddeb stacydi amk bunun üzeri gelmez
Evettamamda ilk dedigime niye cevap vermedin amk
fixedAz önce hayatımdaki ilk stacyi gördüm oha amına koyim bu nasıl bir şey hangi k*rt sikiyo acaba