A
ascendantwill
Master
Artık az mı uyuduğumdan yoksa taşaklara darbe yemekten yada yetersiz beslemekten mi çözemedim var mı tavsiyesi olan yada aromasini azaltsammı aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
doz ne kadarArtık az mı uyuduğumdan yoksa taşaklara darbe yemekten yada yetersiz beslemekten mi çözemedim var mı tavsiyesi olan yada aromasini azaltsammı aq
olm östrojeni crashlemiyosan sikin kalkmaması küçülmesi gibi bi dur imkansız değil mi ki @ascendantwill git bi tahlil verKULLANMA AROMASİNİ UZAMAYACAKSIN MUHTEMELEN SİKİNDE GİTTİKCE İNCELECEK
BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN BİLİYORUM
YOK ÖYLE BİR ŞEYolm östrojeni crashlemiyosan sikin kalkmaması küçülmesi gibi bi dur imkansız değil mi ki @ascendantwill git bi tahlil ver
Kanka tamam sik gg de seni sikecek kadar çalışıyor hala <3YAV DEDİK DEDİK KARDEŞİM DEDİK BUNLARI SİZ NE APTAL CANLILARSINIZ AMK
YAV 10 CM UZAMAK İÇİN BACINIZIN AMINA BACAKLARINIZI SOKARSINIZ O DERECE TAKINTILI PİSLİK EŞCİNSELLERSİNİZ
Çok kısmışsındır hızlı düzelir azalfArtık az mı uyuduğumdan yoksa taşaklara darbe yemekten yada yetersiz beslemekten mi çözemedim var mı tavsiyesi olan yada aromasini azaltsammı aq