hardmax mı megane 4 mü

T

Toyota Corolla

Banned
yaşım 18 19 a yaklaşıyorum 950k ya yakın birikimim var sizce ameliyat mı olayım yoksa 2018 model otomatik 1.5dci megane 4 mü alayım

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Arabayı al içine manita tıka

yaşım 18 19 a yaklaşıyorum 950k ya yakın birikimim var sizce ameliyat mı olayım yoksa 2018 model otomatik 1.5dci megane 4 mü alayım
kucuk hardmaxxler yap rhino gibi kalan parayla daha dusuk araba al

aq oğlu nasıl yaptın o kadar parayı

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex, maarda, IlI and 3 others
Tipine göre değişir de cl değilsen ameliyat tabii amk sikerim arabayı. Stacyi sikmeye otobüsle bile giderim

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 155332, halatmaxxing, htn666 and 2 others
aq oğlu nasıl yaptın o kadar parayı
qnq sünnetimden beri altın biriktiriyorum o zamandan alışkanlık oldu elime geçen parayla altın alıyordum yaşta ilerleyince o parayla borsaya falan girdim iddia oynadım bide ailemin benim için 18 e kadar biriktirdiği bi para vardı hepsini toplayınca şu an öyle bi param var altında tutuyorum
Tipine göre değişir de cl değilsen ameliyat tabii amk sikerim arabayı. Stacyi sikmeye otobüsle bile giderim
looks olarak incel değilim 180 mtnyim ve ameliyat korkum var zaten 950k aq ne ameliyatı olunur bilmiyorum, tek rhino düşünüyorum ama oda gözlük taktığım için pek belli olmuyor rahatsız edici seviyede değil ileride olurum diye erteledim araç alıcam sanırım

• +1
Reactions: Arisylva
qnq sünnetimden beri altın biriktiriyorum o zamandan alışkanlık oldu elime geçen parayla altın alıyordum yaşta ilerleyince o parayla borsaya falan girdim iddia oynadım bide ailemin benim için 18 e kadar biriktirdiği bi para vardı hepsini toplayınca şu an öyle bi param var altında tutuyorum

looks olarak incel değilim 180 mtnyim ve ameliyat korkum var zaten 950k aq ne ameliyatı olunur bilmiyorum, tek rhino düşünüyorum ama oda gözlük taktığım için pek belli olmuyor rahatsız edici seviyede değil ileride olurum diye erteledim araç alıcam sanırım
al arabayı sür oğlum ya

sonraki 950kyi ne kadar surede kazancagina bagli olarak sorunun cevabi degisir

genel herhangi bir insan olarak bakarsak (ztn 180 mtnymissin) araba daha mantikli

hangi ameliyatları olacağına bağlı,failolarını sayar mısın ona göre bisey diyek

yüzde 90 larplıyo konusma seklinden öyle geldi valla tanımam etmem ama

gerçekten o kadar parası varsa siktirsin gitsin araba alsın anası babası dicek uglum sen o kadar parayı naptın öyle dıye anasına aney benim maxilla riseseddi gittim tabanda lefort3 yaptırdım mı diyecek

• JFL
Reactions: Arisylva
bi tek burnum biraz rahatsız ediyor ama gözlükle kapatıyorum onu, onun dışında maxillam biraz recessed o kadar bide overbite var mı yok mu bilmiyorum çenem vs ileride geri değil ama üst dişim alt dişimi çok az kapıyor bazıları herkeste biraz öyle diyor, bunları saymazsak diğer yerlerim ortalama genelde herkes overallım MTN diyor
yüzde 90 larplıyo konusma seklinden öyle geldi valla tanımam etmem ama

gerçekten o kadar parası varsa siktirsin gitsin araba alsın anası babası dicek uglum sen o kadar parayı naptın öyle dıye anasına aney benim maxilla riseseddi gittim tabanda lefort3 yaptırdım mı diyecek
larplıyosam oçum amk neden larplıyım bunu gider htn chad larpı yapardım yapsam

• +1
Reactions: IlI
ya blackpilinizi sikiyim astra k alıcam koltuk ısıtması falan var aq

• +1
  • JFL
Reactions: orbitalover, IlI and maarda

Aga burun ameliyyati ve dolgu yaptir en iyisi. Kanal parayi arabaya bas

• +1
Reactions: Toyota Corolla
bi tek burnum biraz rahatsız ediyor ama gözlükle kapatıyorum onu, onun dışında maxillam biraz recessed o kadar bide overbite var mı yok mu bilmiyorum çenem vs ileride geri değil ama üst dişim alt dişimi çok az kapıyor bazıları herkeste biraz öyle diyor, bunları saymazsak diğer yerlerim ortalama genelde herkes overallım MTN diyor

larplıyosam oçum amk neden larplıyım bunu gider htn chad larpı yapardım yapsam
Araba al

• +1
Reactions: Toyota Corolla and IlI
650k araba 300k hardmax

Last edited:
  • +1
Reactions: Toyota Corolla and htn666
Eğer kolpa değilse burnu yaptır geç 180 mtn yeterli zaten failo yoksa çene geriliği gibi fazla beyhude çabalara gerek yok araba al geç

• +1
Eğer kolpa değilse burnu yaptır geç 180 mtn yeterli zaten failo yoksa çene geriliği gibi fazla beyhude çabalara gerek yok araba al geç
knk kolpa degildir bende benzer sekilde benzer birikime sahibim, aslinda manuel kullanma sorunu yoksa 250kya saglam bir 206 alip gecsin geri kalani hardmax / hardbodybuilding / toefl c1 / pasaport doldurma filan cook daha mantikli bir yaklasim

• +1
bak sakasiz soyluyorum bir insanin kendine yapacagi en en en iyi yatirim en pahali ve donanimli gyme kaydolmak yani 2 -3 havuzu olan tenis kortlari olan oldschool ve cok makinesi olan saglam sauna boks ringgi filan olan cook buyuk bir gyme yapilacak yatirim inanilmaz buyuk ama buyuk sehirlerde o gymlerin seneligi 50-100k arasinda

• +1
ben benim gymde haftada 2 kisiyle filan tanisiyorum zamanla muhabbet ilerliyor, zenginlerin veya milli sporcularin filan oldugu bir gymde network filanda yaparsin baya

• +1