D
Deleted member 90503
Platinum
yapmak istedikleriniz degil CİDDEN YAPACAKLARINIZI yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 reply is already herebrootal 0 reply pill
rhino dısında sac ektırırm belkı 18 yasında bile bu kadar sacım kellesıyorsa 25i hayal edemiyom seneye üni var biderhino
benimkiler ll + fat transfer gozlerime subhuman fatpadlerim bide eyelide oluyor ise(bilmiyorum????) olabilir + jaw icin ameliyatlar hala arastırmaktayımLL amk valla ruhumu şeytana satarım LL için
cok para COK, onun yerine lefort 3 ol, 35/40k allah olLL amk valla ruhumu şeytana satarım LL için
sac ektirmeden sonra fin kullanmak zorunda kalınıyormurhino dısında sac ektırırm belkı 18 yasında bile bu kadar sacım kellesıyorsa 25i hayal edemiyom seneye üni var bide
lefort3 yapmyıolar ben 18 olana giant implants falan belki emekli olur amk bilemiyorum ama LL olacagım kanka orası kesin o parayı ayarlıyacagımcok para COK, onun yerine lefort 3 ol, 35/40k allah ol
zannetmiyom dikilen saclar cunku en arkadan alınıyor oradaki saclar asla dokulmuyor neredeysesac ektirmeden sonra fin kullanmak zorunda kalınıyormu
oglum 18 değilkende ll olamazsın, giant implants emekli olmaz iyi parası varlefort3 yapmyıolar ben 18 olana giant implants falan belki emekli olur amk bilemiyorum ama LL olacagım kanka orası kesin o parayı ayarlıyacagım
yada jawı duzeltsem implant falan yapsam manlet ama asırı yakısıklı olsamda olur gibi ama boy onemli amk LL ile zaten 175-178 belki olcamcok para COK, onun yerine lefort 3 ol, 35/40k allah ol
ll 18 de yapmamda genelde kacta yapıyolaroglum 18 değilkende ll olamazsın, giant implants emekli olmaz iyi parası var
165/168 misinyada jawı duzeltsem implant falan yapsam manlet ama asırı yakısıklı olsamda olur gibi ama boy onemli amk LL ile zaten 175-178 belki olcam
165 im suanda 168 final height165/168 misin
bilmiyom plaklar kapandıktan sonra kemik yası cart curt, en erken 18 en gec 20 olurll 18 de yapmamda genelde kacta yapıyolar
upperbody daha uzun altları uzatırım zaten proprortion bozulamamsı icin altın oranı doktor ayalrar165/168 misin
20 den sonra ll yapmazlarmı diyon olm baya yaslıysanda olur diye bilyombilmiyom plaklar kapandıktan sonra kemik yası cart curt, en erken 18 en gec 20 olur
bilmyiyomkirhino kac para acaba
yok la en gec 20 de alırlar yani ameliyata20 den sonra ll yapmazlarmı diyon olm baya yaslıysanda olur diye bilyom
kac yasındasın ki senbilmyiyomki
15kac yasındasın ki sen
benim mandible cok subhuman degil sadece 0 bloat dusuk facial fat bide hyoid kısmının erimesi lazımki duzgun bisiye benzesin bunla ugrasamam ben bimax tarzı bısı yapıp mandible uzatmam lazımyok la en gec 20 de alırlar yani ameliyata
mandible uzatmak bazen asimetri sağlayabilir underbite tarzı bir şeye donusurse yarra yersinbenim mandible cok subhuman degil sadece 0 bloat dusuk facial fat bide hyoid kısmının erimesi lazımki duzgun bisiye benzesin bunla ugrasamam ben bimax tarzı bısı yapıp mandible uzatmam lazım
reverseheadgear copela ise yarar bencemandible uzatmak bazen asimetri sağlayabilir underbite tarzı bir şeye donusurse yarra yersin
ama cidden asırı obez gozuken adamlar mandible uzayınca yuzu zargana oluyormandible uzatmak bazen asimetri sağlayabilir underbite tarzı bir şeye donusurse yarra yersin
bu alet 7-8 yasındaysan ise yarıyor benim kuzene de yapmıslardı oradan biliyorum babası diş doktoru diye farketmis normal ebeveynlerin farketmesi cok zor
force permanant oldugu icin cok uzun sureler kullanırsan ise yarar bencebu alet 7-8 yasındaysan ise yarıyor benim kuzene de yapmıslardı oradan biliyorum babası diş doktoru diye farketmis normal ebeveynlerin farketmesi cok zor
sıkeyımnedenboyleolduki
bilmiyom belki dayım ergenlik öncesi kullanılırsa sadece etkisi var demistiforce permanant oldugu icin cok uzun sureler kullanırsan ise yarar bence
18 olsan bile parayı nereden bulacaksın18 yasıma kadar nasıl dayanacagım acaba
kucuksen hemencecik duzelir ama kemik eninde sonunda sekil alacak siddetli kalıcı baskıya karsıbilmiyom belki dayım ergenlik öncesi kullanılırsa sadece etkisi var demisti
18 e kadar biriktiricem ailemde richcel zaten biraz18 olsan bile parayı nereden bulacaksın
bide hemen 18 de almasamda olur 3 sene icinde ameliyatların ucuzlayacagını tahmin ediyorum 16 da wageslavinge baslayacagız 16 ya kadar 1 yıl boyunca moneymaxxle alakalı ogrenebildgim kadar herseyı ogrenmeye calısacagım umarım 18 e girince en azından yuz icin para birıkır baya18 olsan bile parayı nereden bulacaksın
kolay gelsınbide hemen 18 de almasamda olur 3 sene icinde ameliyatların ucuzlayacagını tahmin ediyorum 16 da wageslavinge baslayacagız 16 ya kadar 1 yıl boyunca moneymaxxle alakalı ogrenebildgim kadar herseyı ogreeye calısacagım umarım 18 e girince en azından yuz icin para birıkır baya
yada illegal kazanmayada calısabilirm amk suan aklıma gelmiyorda recetem oldugu icin stimulanlara erisimim falan var nasıl yapıldıgnı ogrenip satabilirimde yada baska bir sekilde bilemiyorumkolay gelsın
Sen 174 falansin ben ll ile zaten 175 anxa olucam amk brootalüniversiteyi kazanak sonra elel umut ediorum. allahım kısa yabmısın bari para verde kusurunu düzeltek œ![]()
kellesme var mı suanrhino dısında sac ektırırm belkı 18 yasında bile bu kadar sacım kellesıyorsa 25i hayal edemiyom seneye üni var bide
manletLL amk valla ruhumu şeytana satarım LL için
önden evet arkadan yokkellesme var mı suan
Sağlık için burun konkayapmak istedikleriniz degil CİDDEN YAPACAKLARINIZI yazın