hardmaxx planlarınız

D

Deleted member 90503

Platinum
yapmak istedikleriniz degil CİDDEN YAPACAKLARINIZI yazın

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
brootal 0 reply pill

LL amk valla ruhumu şeytana satarım LL için

LL amk valla ruhumu şeytana satarım LL için
benimkiler ll + fat transfer gozlerime subhuman fatpadlerim bide eyelide oluyor ise(bilmiyorum????) olabilir + jaw icin ameliyatlar hala arastırmaktayım

rhino dısında sac ektırırm belkı 18 yasında bile bu kadar sacım kellesıyorsa 25i hayal edemiyom seneye üni var bide
sac ektirmeden sonra fin kullanmak zorunda kalınıyormu

cok para COK, onun yerine lefort 3 ol, 35/40k allah ol
lefort3 yapmyıolar ben 18 olana giant implants falan belki emekli olur amk bilemiyorum ama LL olacagım kanka orası kesin o parayı ayarlıyacagım

sac ektirmeden sonra fin kullanmak zorunda kalınıyormu
zannetmiyom dikilen saclar cunku en arkadan alınıyor oradaki saclar asla dokulmuyor neredeyse

lefort3 yapmyıolar ben 18 olana giant implants falan belki emekli olur amk bilemiyorum ama LL olacagım kanka orası kesin o parayı ayarlıyacagım
oglum 18 değilkende ll olamazsın, giant implants emekli olmaz iyi parası var

cok para COK, onun yerine lefort 3 ol, 35/40k allah ol
yada jawı duzeltsem implant falan yapsam manlet ama asırı yakısıklı olsamda olur gibi ama boy onemli amk LL ile zaten 175-178 belki olcam

yada jawı duzeltsem implant falan yapsam manlet ama asırı yakısıklı olsamda olur gibi ama boy onemli amk LL ile zaten 175-178 belki olcam
165/168 misin

rhino kac para acaba

bilmiyom plaklar kapandıktan sonra kemik yası cart curt, en erken 18 en gec 20 olur
20 den sonra ll yapmazlarmı diyon olm baya yaslıysanda olur diye bilyom

yok la en gec 20 de alırlar yani ameliyata
benim mandible cok subhuman degil sadece 0 bloat dusuk facial fat bide hyoid kısmının erimesi lazımki duzgun bisiye benzesin bunla ugrasamam ben bimax tarzı bısı yapıp mandible uzatmam lazım

benim mandible cok subhuman degil sadece 0 bloat dusuk facial fat bide hyoid kısmının erimesi lazımki duzgun bisiye benzesin bunla ugrasamam ben bimax tarzı bısı yapıp mandible uzatmam lazım
mandible uzatmak bazen asimetri sağlayabilir underbite tarzı bir şeye donusurse yarra yersin

underbite tam mağara adamı sendromu amk

1728844553539

mandible uzatmak bazen asimetri sağlayabilir underbite tarzı bir şeye donusurse yarra yersin
reverseheadgear copela ise yarar bence

ama cidden asırı obez gozuken adamlar mandible uzayınca yuzu zargana oluyor

sıkeyımnedenboyleolduki

bu alet 7-8 yasındaysan ise yarıyor benim kuzene de yapmıslardı oradan biliyorum babası diş doktoru diye farketmis normal ebeveynlerin farketmesi cok zor
force permanant oldugu icin cok uzun sureler kullanırsan ise yarar bence

force permanant oldugu icin cok uzun sureler kullanırsan ise yarar bence
bilmiyom belki dayım ergenlik öncesi kullanılırsa sadece etkisi var demisti

bilmiyom belki dayım ergenlik öncesi kullanılırsa sadece etkisi var demisti
kucuksen hemencecik duzelir ama kemik eninde sonunda sekil alacak siddetli kalıcı baskıya karsı

18 olsan bile parayı nereden bulacaksın
bide hemen 18 de almasamda olur 3 sene icinde ameliyatların ucuzlayacagını tahmin ediyorum 16 da wageslavinge baslayacagız 16 ya kadar 1 yıl boyunca moneymaxxle alakalı ogrenebildgim kadar herseyı ogrenmeye calısacagım umarım 18 e girince en azından yuz icin para birıkır baya

bide hemen 18 de almasamda olur 3 sene icinde ameliyatların ucuzlayacagını tahmin ediyorum 16 da wageslavinge baslayacagız 16 ya kadar 1 yıl boyunca moneymaxxle alakalı ogrenebildgim kadar herseyı ogreeye calısacagım umarım 18 e girince en azından yuz icin para birıkır baya
kolay gelsın

kolay gelsın
yada illegal kazanmayada calısabilirm amk suan aklıma gelmiyorda recetem oldugu icin stimulanlara erisimim falan var nasıl yapıldıgnı ogrenip satabilirimde yada baska bir sekilde bilemiyorum

üniversiteyi kazanak sonra elel umut ediorum. allahım kısa yabmısın bari para verde kusurunu düzeltek œ :)

üniversiteyi kazanak sonra elel umut ediorum. allahım kısa yabmısın bari para verde kusurunu düzeltek œ :)
Sen 174 falansin ben ll ile zaten 175 anxa olucam amk brootal

• So Sad
Reactions: temelyeterliliktest
rhino dısında sac ektırırm belkı 18 yasında bile bu kadar sacım kellesıyorsa 25i hayal edemiyom seneye üni var bide
kellesme var mı suan

trimax + jaw implants

100K DOLAR LAZIM 100K