Hardmaxx secim

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
Gozler recessed low t orbital kemiklerden dolayi disari portlemis duruyor sizce orbital decompression mi infra+supra orbital implant mi daha mantikli olur. Baya eyebag de var midface flat. Eye area hardmaxxlama isi sakat baya en safe optimal sonuc vercek tercih hangisi olmali kor kalmak istemiyorum:feelswhy:
IMG 1375

orbital decompression tabanda bile butched kalabiliyosan tırrık doktorunda ne olur allah bilir

• +1
Reactions: OgreGravital and IlI
aynen amk orbital decompression
sonra botched by x . com
kor biraktilar yardim edin

• JFL
Reactions: Kayra139 and yenesy
Gozler recessed low t orbital kemiklerden dolayi disari portlemis duruyor sizce orbital decompression mi infra+supra orbital implant mi daha mantikli olur. Baya eyebag de var midface flat. Eye area hardmaxxlama isi sakat baya en safe optimal sonuc vercek tercih hangisi olmali kor kalmak istemiyorum:feelswhy:View attachment 3773451
orbital decompression çok riskli ameliyat bu arada aşırı pörtlek değilse yapma

• +1
Reactions: OgreGravital
orbital decompression tabanda bile butched kalabiliyosan tırrık doktorunda ne olur allah bilir
Orbital implantlarda bi okadar sikinti duruyor goz cevresine her turlu mudahele sikinti

Gozler recessed low t orbital kemiklerden dolayi disari portlemis duruyor sizce orbital decompression mi infra+supra orbital implant mi daha mantikli olur. Baya eyebag de var midface flat. Eye area hardmaxxlama isi sakat baya en safe optimal sonuc vercek tercih hangisi olmali kor kalmak istemiyorum:feelswhy:View attachment 3773451
birader eye area acsed diye actigim bir konu vardi orada orbital eptozsis mi ne yani bug eyes testi var bakabilirsin

birader eye area acsed diye actigim bir konu vardi orada orbital eptozsis mi ne yani bug eyes testi var bakabilirsin
Atsana kral

orbital dekompresyon hayatın ile ilgili rus ruleti oynamaktır

• +1
Seninde dediğin gibi kemiklerin gelişmemiş ise ob gerektirecek bir durum yok çünkü birşeye faydası dokunmayacak ve riskli ameliyat olucak
Supra+infra implantlar en mantıklısı maxillan recessed olmasa supra implant + fat graft/filler ile infrayı çözerdin

• +1
Seninde dediğin gibi kemiklerin gelişmemiş ise ob gerektirecek bir durum yok çünkü birşeye faydası dokunmayacak ve riskli ameliyat olucak
Supra+infra implantlar en mantıklısı maxillan recessed olmasa supra implant + fat graft/filler ile infrayı çözerdin
Decompression hardmaxxin en sikinti operasyonu herhalde yorumlardan onu anladim

Users who are viewing this thread

Back