hardmaxx yapmıcaksanız niye bu sitede takılıyorsunuz

dogida

dogida

Banned
ergen peptidtürkiyeye dönmüs bura olm yazık size gidin para biriktirin bimax, genio, implant, ll, rhino, botox, dolgu, cilt için bir şeyler yapın la yoksa elemanasdasd gibi hormonlara umut bağlayacaksınız.

ufak bir detay; göz çevresi tipte en önemli şey ve çözülmesi de en basit yer azıcık aklınızı kullanın da gidin göz çevrenizi düzeltin. frontalis kasına botox yaparak hunter gözlere sahip oldum size de öneririm :p

• +1
Reactions: Peter Steele
hardmax yapmayacaksınız niye buradasınız diyorsun softmax tavsiye veriyorsun.

• +1
Reactions: auitistsurvior
ergen peptidtürkiyeye dönmüs bura olm yazık size gidin para biriktirin bimax, genio, implant, ll, rhino, botox, dolgu, cilt için bir şeyler yapın la yoksa elemanasdasd gibi hormonlara umut bağlayacaksınız.

ufak bir detay; göz çevresi tipte en önemli şey ve çözülmesi de en basit yer azıcık aklınızı kullanın da gidin göz çevrenizi düzeltin. frontalis kasına botox yaparak hunter gözlere sahip oldum size de öneririm :p
yuzunu cidden iyilestiricek ameliyatlar icin para ve got lazım

yuzunu cidden iyilestiricek ameliyatlar icin para ve got lazım
göz çevresi için fazla paraya gerek yok ve tipi aşırı değiştiriyor. en kötü git uee filler yap geç

Ben hacker olcam

@ER enjoyer gibi gözünüz yoksa sike sike o göz çevrenizi düzelteceksiniz yoksa @elemanzelvadre gibi gözlere sahipseniz insanlar tipinizle daşşak geçecek

elemanasdasd tipi gözü düzeltse rahat htn aşkımbenim çok seviyom elemanımı

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Mizah ve akşamları sıkıldığım için giriyorum ara sıra yararlı bilgiler var, looksmax yapmıyorum aktif olarak

@ER enjoyer gibi gözünüz yoksa sike sike o göz çevrenizi düzelteceksiniz yoksa @elemanzelvadre gibi gözlere sahipseniz insanlar tipinizle daşşak geçecek

Su portlek gozler duzelse iti olcak

elemanın gözler de aşırı kötü değil bence

göz çevresi için fazla paraya gerek yok ve tipi aşırı değiştiriyor. en kötü git uee filler yap geç
filler , mse ve botox harici zor ve gercekci gelmiyor ha bide lazer falan

filler , mse ve botox harici zor ve gercekci gelmiyor ha bide lazer falan
liseli babandan harçlık alan ezikpicin tekisin de ondan ameliyatlar sandığınız kadar pahalı değil.

liseli babandan harçlık alan ezikpicin tekisin de ondan ameliyatlar sandığınız kadar pahalı değil.
dedigin gibiyse layf fuyıl ben millet yaptırmasın demiyorum yaptıran yaptırsın zengin olsam cırkın erkeklere sadaka niyetine ameliyat yapttıtırırdım ne kardesim kurban kesmek kurban kesmek yerine iki tane ltn ye zygo implants taktır on kat daha sevap

dedigin gibiyse layf fuyıl ben millet yaptırmasın demiyorum yaptıran yaptırsın zengin olsam cırkın erkeklere sadaka niyetine ameliyat yapttıtırırdım ne kardesim kurban kesmek kurban kesmek yerine iki tane ltn ye zygo implants taktır on kat daha sevap
ne zengini olm eşşek misin sen git çalış 4 5 ay 25k maaş alsan 125 bin lira bir rhino 60 70 k git en kötü rhino yaptır. Yoksa alp gibi ağlarsın kız tipimi gördükten sonra engelledi diye.

• +1
ne zengini olm eşşek misin sen git çalış 4 5 ay 25k maaş alsan 125 bin lira bir rhino 60 70 k git en kötü rhino yaptır. Yoksa alp gibi ağlarsın kız tipimi gördükten sonra engelledi diye.
layf fuel tbh implantlar kac lira

kanka 70kya rhino yaptırsan burun düşer amk hayır gelmez bence

• +1
  • Hmm...
Reactions: auitistsurvior and Peter Steele

Ne hardmaxxı ulan bu adamlar daha leanmaxx yapmadı ki amk Hepsi yagli

• +1
kanka 70kya rhino yaptırsan burun düşer amk hayır gelmez bence
vay eşşekler sizi 2023te yaptırdım 60 bine 4-5 yere sordum hepsi 50-80k arası fiyat söyledi. Doktoumda istanbulda baya iyi bir doktordu

Ne hardmaxxı ulan bu adamlar daha leanmaxx yapmadı ki amk Hepsi yagli
eşşekoğlueşşek cukubixx bile bişektomi yaptırdı. bir bişektomi yaptırın la en kötü

• Ugh..
Reactions: Peter Steele
İyi bir işin varsa biriktirirsin çok zengin olmana gerek yok ama ailendende azcık destek alman lazım, ben direk çalışmaya başladığım için güzel para biriktirdim + ailemden gelen parada var ama araba alıcam tipim kötü olsa ameliyata verirdim muhtemelen 650 700k civarı chad(?) olurdum muhtemelen

• Woah
eşşekoğlueşşek cukubixx bile bişektomi yaptırdı. bir bişektomi yaptırın la en kötü
Bisektomi kadar kotu bi ameliyat gormedim cukubiks %25 yag oraninda yaptirdigi icin bi hayir gormedi

vay eşşekler sizi 2023te yaptırdım 60 bine 4-5 yere sordum hepsi 50-80k arası fiyat söyledi. Doktoumda istanbulda baya iyi bir doktordu
suan fiyatlar 140k

lan ben bişektomi yaptırılır mı diye sormuştum bok gibi olur falan demişlerdi. bişektomi ucuz aslında yaptırılır

İyi bir işin varsa biriktirirsin çok zengin olmana gerek yok ama ailendende azcık destek alman lazım, ben direk çalışmaya başladığım için güzel para biriktirdim + ailemden gelen parada var ama araba alıcam tipim kötü olsa ameliyata verirdim muhtemelen 650 700k civarı chad(?) olurdum muhtemelen
hardmaxx cok iyi bisi ama tamamen durumsal ve failona baglı oldugu icin kac ameliyat gerektigine baglı yuzunun

b
hardmaxx cok iyi bisi ama tamamen durumsal ve failona baglı oldugu icin kac ameliyat gerektigine baglı yuzunun
bazı adamlar bir iki failosunu duzeltip baya gelisebiliyor mesela

• +1
@Angutoid gardeşimize sorabilirsin sdce rhinoyla yan profilim ltnden htnye çıktı

• +1
@Angutoid gardeşimize sorabilirsin sdce rhinoyla yan profilim ltnden htnye çıktı
olabilr keles gibi burnun varsa yaptırırsan baya gelisirsin tamaemn durumsal birsey hardmaxx

dogida approved ilk turkish hardmaxxer bu arada aq

yer onersene botox icin

kemik desteği olmadan filler bi sike yaramıyor amk
tabanmd nin ameliyatlara bak maarda ben filler mı yaptırdım dedim kaş ve göz mesafem fazlaydı sol kaşımı düşürdüm botoxla pitozisle beraber asimetrim de gitti mis gibi de avvvcı gözlerim var vallahi elemanasdasd gibi gezecektik yoksa

• JFL
Reactions: maarda and Peter Steele
tabanmd nin ameliyatlara bak maarda ben filler mı yaptırdım dedim kaş ve göz mesafem fazlaydı sol kaşımı düşürdüm botoxla pitozisle beraber asimetrim de gitti mis gibi de avvvcı gözlerim var vallahi elemanasdasd gibi gezecektik yoksa
şu elemani bullylemeyin intihar etcek mektup birakcak boz suclu olcaz aq

kaş göz mesafesi farklı herkes icin farklı bişey o yine olay kemik desteğine dayanıyor

kemik desteği olmadan tabanmd sonucları böyle bisey
1732400050999

kaş göz mesafesi farklı herkes icin farklı bişey o yine olay kemik desteğine dayanıyor

kemik desteği olmadan tabanmd sonucları böyle bisey
View attachment 3311759
böyle bok gibi gözünüz varsa intihar edin ztn bunu düzeltemezsiniz fakat elemanasdasd nin gözü fillerla gayet kurtarılır

Users who are viewing this thread

Back