hardmexxlersem ne olabilirim raton htn dedi bana

jesusbarrett

jesusbarrett

Iron
cocuklugumda ugradığım zorbalıktan kaçmak için spora basladım ama birseyin eksik olduğunu 140 kg benchden sonra anladım :/ ne yapabilriim bilmiyorum hangi ameliyatlar uncanny durmaz bende buccalfatremoval eye area laser blepharoplasty ve rhino dusunuyordum sizce bunlar beni chadlite a yukseltirmi?

Attachments

• front.png
    front.png
    246.7 KB · Views: 0
  • side.png
    side.png
    395.9 KB · Views: 0
  • fizik.png
    fizik.png
    283.4 KB · Views: 0
cocuklugumda ugradığım zorbalıktan kaçmak için spora basladım ama birseyin eksik olduğunu 140 kg benchden sonra anladım :/ ne yapabilriim bilmiyorum hangi ameliyatlar uncanny durmaz bende buccalfatremoval eye area laser blepharoplasty ve rhino dusunuyordum sizce bunlar beni chadlite a yukseltirmi?
seni ttde goruyodum sanirim, degil mi?

• +1
Reactions: IBlameMyRamus
az once karsima çıktın amk videoda sireyle ilgiliydi

kanka burun ve göz brutal nerfliyo htn değilsin malesef
hate comment atmıyom beni moglarsın ama raton overrate atıcak tabiki takipçi kazanmak için

kanka burun ve göz brutal nerfliyo htn değilsin malesef
hate comment atmıyom beni moglarsın ama raton overrate atıcak tabiki takipçi kazanmak için
frame htn cikiyo la bence ama yüz için haklısın

• +1
Reactions: IlI
kanka failoları söyleyeyim
üst dudak
burun
uee
fixleyebileceğin bir sürü botb thread var okuyabilirsin
bunlar aşırı failolar değil ama belirginler

• +1
Reactions: Arisylva
seni ttde goruyodum sanirim, degil mi?
Ne yapabilirim genel olarak yuzu duzeltmek icin hangi ameliyatri onerirsin bende seni forumda görüyorum bu arada bilgili bir insana benziyorsun yardimci olursan çok sevinirim dost

• +1
Reactions: Kayra139
reis eğer burun benimkisi gibi çok kötü dikkat çekmiyorsa alıcısı var tr kızları günümüzde gördüğüm kadarıyla büyük burunlu erkek seviyor gibi görünüyor ne kadar yalandır bilemem. onun dışında fizik mükemmel görünüyor kaş ve dudağa bir kaç hardmaxx gider gibi buccalfatremova sakın yapma 30larda yaşlı dedeler gibi görünürsün hem bf azaltıp lean olmakta baya kolay yani ayrıyetten mse olmanı öneririm ve 2. fotoğrafta o anki hareketten dolayımı öyle çıkmış bilemem ama alt çene biraz geride fakat çok değil çene ucuna dolgu yaptırırsan düzeltirsin gibi.

Last edited:
  • +1
Reactions: jesusbarrett
Ne yapabilirim genel olarak yuzu duzeltmek icin hangi ameliyatri onerirsin bende seni forumda görüyorum bu arada bilgili bir insana benziyorsun yardimci olursan çok sevinirim dost
Tabii ki yardımcı olurum. Öncelikle Türkiye’de HTN, Raton doğru rate vermiş. Tek ciddi gördüğüm sorun dudak; geri kalan şeyler ameliyata değmeyecek şeyler. Daha doğrusu, ilk olarak dudağı düzeltmeden başka bir şeye geçmeye gerek yok. Photoshop veya uygulamalarla sadece simetrik, düz ve dolgun bir dudak eklersen belki doğrudan TR'DE CL olduğunu göreceksin. Yüz harmonin çok iyi; bu sebeple başka bir şeyi düzeltmeye çalışmak daha da kötü sonuçlar verebilir. Ama dudağı dediğim gibi düzeltirsen, senin için en kolay ve en büyük ascend bu olabilir. Bu tarz bir dudağın birkaç sebebi olabilir genetik dışında: Dar damak, çapraşık dişler ve kapanış sorunları. Çoğu, doğru ortodontik tedaviyle çözülebilen şeyler. Ancak doğrudan morfladığın dudağı sana vermez. Bu yüzden sana verebileceğim en iyi tavsiye; doğru ortodontik tedaviden sonra lip shape surgery ve fat transfer ile istediğin dudak şekline ulaşman olacaktır. Dediğim gibi bu uzun ve masraflı bir süreç. Sonuç olarak ciddi bir kazanım elde edeceksin ama bu kazanımlar değer mi, değmez mi anlamanın en iyi yöntemi morph yapmak. Sana DM’den yaptığım morphi gönderiyorum. İstersen buraya da atabilirsin.

• +1
Reactions: jesusbarrett
Fenotip nerf yiyor bence htn değil ama underrate atiyor da olabilirim bilmiyom