Hastalık listeme bir yeni üye katıldı

D

Deleted member 79837

Gold
yeni pokemon yakaladım

Düşük pancreas elastase

Malabsorbsyon ondan geliyor. Yani nasıl anlattim yidiğim yemeklerden vitamin pek alamıyom. Yani mesela 100g proteinden 30-40 falan alıyorum alıyorsam

Bu gidişle tek kanser kaldı amk bütün hastalıkları topladım gelecek yeni level kanser

• +1
  • So Sad
Reactions: recai iskender, Ashoimex and Deleted member 70692
yeni pokemon yakaladım

Düşük pancreas elastase

Malabsorbsyon ondan geliyor. Yani nasıl anlattim yidiğim yemeklerden vitamin pek alamıyom. Yani mesela 100g proteinden 30-40 falan alıyorum alıyorsam

Bu gidişle tek kanser kaldı amk bütün hastalıkları topladım gelecek yeni level kanser
100den 40 alıyorsam gunde en az 200 tüketcen baba

• +1
Reactions: Grove Street Gang
100den 40 alıyorsam gunde en az 200 tüketcen baba
Kac tam bilmiyorum doktora gitcem mideme yada ne bilim işte karna biyere hortum cekecekler bakcaklar ne var ona göre hap verecekler

Zaten calısmıyor cok yersemde daha cok zarar verebilir diye korkuyorumda zaten hepsi sikilmis durumda zarar verebilcek ne kalmış ki

Knk larplamiyosan harbi uzuluyom sigaraya baslicam senin icin

• +1
Reactions: Ashoimex
Knk larplamiyosan harbi uzuluyom sigaraya baslicam senin icin
Sigara deyil kanka senin ilacın değisik bir sey acilen basla cok ascendliyeceksin

Sigara deyil kanka senin ilacın değisik bir sey acilen basla cok ascendliyeceksin
Basliycam olm aptal miyim amk 253u duyunca overdose olup yok olmak istedim dunyadan

• +1
Reactions: Deleted member 79837
Basliycam olm aptal miyim amk 253u duyunca overdose olup yok olmak istedim dunyadan
125 basla bir hafta sonra 250 sonra 500 artır e2 cok cıkarsa aromasin alırsın su anlık e2 düşük zaten

• Love it
Reactions: Deleted member 51789

Users who are viewing this thread

Back