Hastane yatis vermiyor

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Bobreklerim iflas etti ve kafamdaki tum saclar ya dokuldu yada asiri ince oldu, ten rengim kar beyazindan bok rengi oldu ailem konuyu irdelemiyor hastane yatis vermiyor ne yapmaliyim?

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 119840 and Dathomirian Zabrak
i dont understand your baboon language bro

• +1
Reactions: Deleted member 93990
  • +1
Reactions: Deleted member 119840
Bobreklerim iflas etti ve kafamdaki tum saclar ya dokuldu yada asiri ince oldu, ten rengim kar beyazindan bok rengi oldu ailem konuyu irdelemiyor hastane yatis vermiyor ne yapmaliyim?
geçmiş olsun

• +1
Reactions: Deleted member 70692
böbrekler nası iflas etti amk

Senin böbrekler nasıl iflas ediyor hacı kreatinin 0.98 çıkmış ki bu normal bir aralık. gfr 0 ise bir laboratuvar hatasıdır. o zaten bir kan parametresi değil kreatinin değeri ve kişinin yaşı gibi etkenler göz önün alınarak belli bir formülle tahmini bir böbrek fonksiyonu verme amacında sadece.

• +1
Senin böbrekler nasıl iflas ediyor hacı kreatinin 0.98 çıkmış ki bu normal bir aralık. gfr 0 ise bir laboratuvar hatasıdır. o zaten bir kan parametresi değil kreatinin değeri ve kişinin yaşı gibi etkenler göz önün alınarak belli bir formülle tahmini bir böbrek fonksiyonu verme amacında sadece.
Icimi rhaatlattin kral saol yan etkiler tiroid ilacini almadim diye heralde

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and honest27
Icimi rhaatlattin kral saol yan etkiler tiroid ilacini almadim diye heralde
Olm hastaneye falan gittim diyordun söylemediler mi sana hata diye? Kreatinin 0.98 ise senin böbrekler şu an 100-110 arası bir fonksiyon görüyor muhtemelen. İstersen internetten gfr hesaplama sitelerine gir. Ayrıca idrar testi yaptır istiyorsan çok basit zaten. böbrekler 15'in altına düşünce diyalizlik olursun ve diyalizlik bir böbrek hasarın olsa sende hayvan gibi ödem olurdu. Bir de 0 niye olsun aq

• +1
Olm hastaneye falan gittim diyordun söylemediler mi sana hata diye? Kreatinin 0.98 ise senin böbrekler şu an 100-110 arası bir fonksiyon görüyor muhtemelen. İstersen internetten gfr hesaplama sitelerine gir. Ayrıca idrar testi yaptır istiyorsan çok basit zaten. böbrekler 15'in altına düşünce diyalizlik olursun ve diyalizlik bir böbrek hasarın olsa sende hayvan gibi ödem olurdu. Bir de 0 niye olsun aq
Ten rengim beyazdan sari oldu sac dokuldu ama tiroid yapiyor bunu zamanindada yasamistim

Karaciger degerlerimde yukselmis arimidexden aq

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Peter Steele
Ten rengim beyazdan sari oldu sac dokuldu ama tiroid yapiyor bunu zamanindada yasamistim

accutane karaciğerimi sikmişti aq

• JFL

Karaciğer muhtemelen sararma yapmıştır saç dökülmesi de tiroiddendir.

• +1
  • +1
Reactions: Deleted member 119840 and Peter Steele
Arimidex sikti benimde aromasin kullanirken alt ast 10 du amm cok iyiydi mal gibi degistim

Kanka sac inceelmesi reversable mi dhtden olmadi
aromasin baba iste

• +1
Hastanedn rapor aldik acile gittik acilci yanlis sonuc dedi

• +1
Arimidex sikti benimde aromasin kullanirken alt ast 10 du amm cok iyiydi mal gibi degistim

Kanka sac inceelmesi reversable mi dhtden olmadi
Knk ilaçlar hakkında pek bilgim yok ama DHT yapmadı ise geri dönüşümlüdür. Bu arada ben mert27 aq 😂😂😂

• Woah
Knk ilaçlar hakkında pek bilgim yok ama DHT yapmadı ise geri dönüşümlüdür. Bu arada ben mert27 aq 😂😂😂
Cirkinler grubumuza alim vardir

• Hmm...
  • +1
Mert27 yine hesap açmış yine banlamislar ahdhdjdj

Users who are viewing this thread

• oguzk
Back