Havlu ısırma methodunu çok yanlış anladınız

D

Deleted member 114712

Iron
Ulan at yarrakları havluyu alıp sakız gibi hafif hafif çiğnerseniz tabi bir sike yaramaz. Bruksizmli bir insan gibi tüm gücünüzle havluyu it gibi ısırmanız gerekiyor.
Richard ramirez hapishanede addict atak geçirdiğinde havlu ısırıyordu tren mren cope.

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Baban, Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex and 1 other person
YAv bi siktirgit yat uyu gece 3 te actigi threade bak aminakoyim

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex, Krim and 2 others
Ulan at yarrakları havluyu alıp sakız gibi hafif hafif çiğnerseniz tabi bir sike yaramaz. Bruksizmli bir insan gibi tüm gücünüzle havluyu it gibi ısırmanız gerekiyor.
Richard ramirez hapishanede addict atak geçirdiğinde havlu ısırıyordu tren mren cope.
tren cope diyor amk bodybuildingde tren jaw diye terim var ne anlatiyon

• +1
Reactions: Deleted member 114712 and Black_Pill_Enjoyer1
Ulan dallama Richard Ramirez dediğin adam havlu kemirerek sikini havluya sürerek mi o çene yapısına sahip oldu. Havluyu mavluyu gerizekalı gibi ısırmaya devam edin de TMJ olsun çeneniz.

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Çene kitlenince gelen ben napıyorum mk düşüncesi

o nasi oluyo amk
herhangi bir bodybuilder'a bak jaw development'ı iyi oluyor testo seviyeleri yüksek olduğu için diyolar ama ne kadar doğru bilemem

• +1
Reactions: Peter Steele
  • +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele and Ashoimex
o nasi oluyo amk
1FBEDDC8 F3F7 476A 8A53 BAEDCFA3A4A9

• +1
Reactions: Peter Steele and Ashoimex
Isirman yetmez, havluyu kenarlarindan tutup cekmen lazim belirli araliklarla. Ve havluyu azi dislerinizle isirmaniz gerek.

1735490827889

Olusturman gereken olay bu. Aminakoydugumun greycelleri sizi. Bari bi yararimiz dokunsun. Pek bi sike de yaradigi yok zaten.

• +1
Reactions: lagrange10, Deleted member 114712, oguzk and 1 other person
Isirman yetmez, havluyu kenarlarindan tutup cekmen lazim belirli araliklarla. Ve havluyu azi dislerinizle isirmaniz gerek.

View attachment 3388505

Olusturman gereken olay bu. Aminakoydugumun greycelleri sizi. Bari bi yararimiz dokunsun. Pek bi sike de yaradigi yok zaten.
Havlu mavlu işin daşşağı da eğer chewing yaparsan yüz genişliyor maxillanın çevresini saran bir kas var o çalışıyor. Ve tutup çekme işi de kafatasındaki süturlar kapandıktan sonra birşeye yaramaz. 10-14 yaş arası yapılabilecek bir egzersiz ama.

Havlu mavlu işin daşşağı da eğer chewing yaparsan yüz genişliyor maxillanın çevresini saran bir kas var o çalışıyor. Ve tutup çekme işi de kafatasındaki süturlar kapandıktan sonra birşeye yaramaz. 10-14 yaş arası yapılabilecek bir egzersiz ama.
kafatasındakı suturlar 70 yasına kadar acık

kafatasındakı suturlar 70 yasına kadar acık
:lul::lul::lul:Lan 100 k bimax mağduru 70 yaşına kadar nasıl açık? Oyun hamuru gibi olur kafan amk cocu kafatasındakilerin 2 yaşında kapanması gerek yüz kemiklerinin ise genelde maxillar sütur ile beraber 14.5-16.5 yaş arasında kapanır.

• JFL
Reactions: lagrange10
:lul::lul::lul:Lan 100 k bimax mağduru 70 yaşına kadar nasıl açık? Oyun hamuru gibi olur kafan amk cocu kafatasındakilerin 2 yaşında kapanması gerek yüz kemiklerinin ise genelde maxillar sütur ile beraber 14.5-16.5 yaş arasında kapanır.
quorada bir profesorle konusmustum ergenlikten sonrada suturların hareket edebilicegini soyledi
ayrıca adam üniversite profesoru amın cocugu calısmaları felan var ondan iyi mi bilicen

quorada bir profesorle konusmustum ergenlikten sonrada suturların hareket edebilicegini soyledi
ayrıca adam üniversite profesoru amın cocugu calısmaları felan var ondan iyi mi bilicen
Hareket edemez demedim ki yarrağım süturlar kapanır kafatası oyun hamuru olmaktan çıkar yani surgery ile hareket ettirirsin. Veya akromegali olursan kafatasın değişir buna bir şey demiyorum.

• +1
Reactions: lagrange10

Users who are viewing this thread

Back