Hayat Amacı.

orbitalover

orbitalover

Fraud İt Until You Make İt
Beyler hayat çok boş geliyo yapacak birşey yok edecek birşey yok hedef yok plan yok anca insanlarla uğraşıyorum tek istediğim şey sessiz sakin huzurlu bir yaşam Ege köyünde kendin ekip biçip yicen amk ne güzel yemin ediyorum yaşam amacı olan insanlara çok özeniyorum nasıl bu kadar yaşamayı sevebiliyonuz 3-5 tavsiye verimde mutlu olak azcik la

Attachments

• VID-20250517-WA0055.mp4
    40.8 KB
  • +1
  • So Sad
Reactions: IlI, Dathomirian Zabrak, NumbThePain and 2 others
EN KÖTÜSÜDE BİR POTANSİYELİNİN OLMASI O POTANSİYELİ GERÇEKLEŞTİRECEK BİR ŞEY BULAMAMAK ÇOK ZOR VE İNSANI ZİHNEN ÇÖKERTİYOR
5 YILDIR HAYATIN ANLAMINI SORGULUYORUM AMACINI SORGULUYORUM AMA HALA BULAMADIM

• +1
Reactions: IlI and orbitalover
EN KÖTÜSÜDE BİR POTANSİYELİNİN OLMASI O POTANSİYELİ GERÇEKLEŞTİRECEK BİR ŞEY BULAMAMAK ÇOK ZOR VE İNSANI ZİHNEN ÇÖKERTİYOR
5 YILDIR HAYATIN ANLAMINI SORGULUYORUM AMACINI SORGULUYORUM AMA HALA BULAMADIM
Valla hicbi hedefim yok starvemaxxing yapıyorum 2 haftadır bide ne yapcam hiç bilmiyorum hayat anlamı vs aynı durumdayiz:kys:

• +1
Reactions: NumbThePain
2-3 dizi izle oradaki muazzam yaşamları gör ve öyle bir hayat yaşamak için hayat amacı edin

• +1
Reactions: orbitalover
  • +1
Reactions: DarkSoulHKF and İNTİKAM VAKTİ
Breaking bad izledim olurmu
KEGDKWHSSKGSWJSJ Lucifer, ses education, stranger things, how i met your mother bu tarz dizilerden hayatın için birkaç şey kapabilirsin mesela lucifer kadar zevkli biri olmayı sex education daki karakterler bir hayat yaşamayı stranger things da bir yerlerden faydalı olabilir how i met your mother daki gibi bir arkadaş grubu bulmak veya öyle bir hayat yaşamak isteyebilirsin yani ben dizilerden çok şey kaptım faydası oluyor bir amaç umut edinmek iyidir

• +1
KEGDKWHSSKGSWJSJ Lucifer, ses education, stranger things, how i met your mother bu tarz dizilerden hayatın için birkaç şey kapabilirsin mesela lucifer kadar zevkli biri olmayı sex education daki karakterler bir hayat yaşamayı stranger things da bir yerlerden faydalı olabilir how i met your mother daki gibi bir arkadaş grubu bulmak veya öyle bir hayat yaşamak isteyebilirsin yani ben dizilerden çok şey kaptım faydası oluyor bir amaç umut edinmek iyidir
Aga aciga geçtim şuan bosluktayim bide ananla kavgaliyiz açığa geçtiğim için amk:feelswhy: şuan en çok canımı sıkan şey o benim
Tavsiye için teşekkür ederim stranger things başlamayı düşünüyorum

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
Aga aciga geçtim şuan bosluktayim bide ananla kavgaliyiz açığa geçtiğim için amk:feelswhy: şuan en çok canımı sıkan şey o benim
Tavsiye için teşekkür ederim stranger things başlamayı düşünüyorum
Güzel dizidir ama sana en iyi gelecek dizi how i met your mother 1 sezon şans veremi istiyorum genelde dizi tavsiyelerini kimse umursamaz ama bana güven ve buna bi şans ver

• +1
Güzel dizidir ama sana en iyi gelecek dizi how i met your mother 1 sezon şans veremi istiyorum genelde dizi tavsiyelerini kimse umursamaz ama bana güven ve buna bi şans ver
En yakın zamanda izlicem adamsin

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
sonra sokağa çık ve etrafındaki insanlara bak :feelswah:

• +1
  • JFL
Reactions: orbitalover and DarkSoulHKF
sonra sokağa çık ve etrafındaki insanlara bak :feelswah:
Herkes mükemmel isteklerime uygun kişiler olsaydı ozman mükemmelliğin bir anlamı olmazdı mutluluğun bu kadar güzel olması aslında onun az olmasında yatar yani ne kadar nadir değerli okadar mükemmeldir

• +1
Reactions: orbitalover and pashanimair
Beyler hayat çok boş geliyo yapacak birşey yok edecek birşey yok hedef yok plan yok anca insanlarla uğraşıyorum tek istediğim şey sessiz sakin huzurlu bir yaşam Ege köyünde kendin ekip biçip yicen amk ne güzel yemin ediyorum yaşam amacı olan insanlara çok özeniyorum nasıl bu kadar yaşamayı sevebiliyonuz 3-5 tavsiye verimde mutlu olak azcik la
Ayrıca felsefeye başlamanı da öneririm antik yunan felsefesinden başlamanı öneririm

• +1
hayat neden bu kadar acımasız ve adıl degıl

• +1
  • So Sad
Reactions: orbitalover and DarkSoulHKF
hayat neden bu kadar acımasız ve adıl degıl
Yine aynı şey Dünya adil olsaydı adilliğin değerini bilemezdik işte bu nedenden ötürü adilliğin değerini bilip adil olmaya çalışmalıyız

Last edited:
  • +1
Reactions: orbitalover and ayisiken
Hedefler edin onları gerçekleştir haz elde edersin ama şey diye düşünme yaptım sahip oldum ne olcak falan bunu düşünen otistik aptaldır önce sahip ol sonra anlarsın ne, ne değil

• +1
Hedefler edin onları gerçekleştir haz elde edersin ama şey diye düşünme yaptım sahip oldum ne olcak falan bunu düşünen otistik aptaldır önce sahip ol sonra anlarsın ne, ne değil
Şuan çok zor hedeflerim var fakat imkansız değil. Başaracağım

Users who are viewing this thread

Back