hayat bitti acil yardım

codeine1119

codeine1119

Bronze
yaklasik 20 gün önce bi birim değişikliği yaşadım iş yerinde bilmediğim bir birim olduğu için çok çok streslendim ve yüzüme yansıdı önce 1-2 sivilce derken çene bölgemde ve alnımda devamlı sivilce çıkmaya başladı bir sivilce sönüyor ve yerine yenisi çıkıyor çene bölgemde şu an yaklaşık 8 9 tane sivilce alnımda 3 4 tane sivilce var ne yapabilirim kendimi böyle görmek daha çok strese sokuyor muhtemelen iz de kalacak ilaç krem her türlü öneriye açığım acil yardım

• Love it
  • +1
  • Woah
Reactions: anythingmaxx, Resistance. and Kayra139
Ilk oncelikle stres yapmiyorsun babus burada

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Kayra139 and Serialsuicide
yaklasik 20 gün önce bi birim değişikliği yaşadım iş yerinde bilmediğim bir birim olduğu için çok çok streslendim ve yüzüme yansıdı önce 1-2 sivilce derken çene bölgemde ve alnımda devamlı sivilce çıkmaya başladı bir sivilce sönüyor ve yerine yenisi çıkıyor çene bölgemde şu an yaklaşık 8 9 tane sivilce alnımda 3 4 tane sivilce var ne yapabilirim kendimi böyle görmek daha çok strese sokuyor muhtemelen iz de kalacak ilaç krem her türlü öneriye açığım acil yardım
o ne demek amk patron istedigi gibi birimini degiştirebiliyo mu

• JFL
Reactions: Atsizz
derde bak stresten 16 yasında kel olcam amk

• JFL
Reactions: codeine1119
derde bak stresten 16 yasında kel olcam amk
herkes kendı derdını buyuk sanıyor benım yasadıgım hayatta 1 gun hayatta kalamazsın knk

• +1
  • So Sad
Reactions: atess and Kayra139

Users who are viewing this thread

Back