hayat bitti

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Tam istanbulda mükemmel bir ilişki,güzel bir arkadaş çevresi yaptım derken edirneye taşınma işi… aq bide gittiğim yer edirnenin merkezi değil dünyanın en bilinmeyen yeri falan olabilir aq.Edirnenin en iyi okullarına puanım yetiyor ama okulların hepsi roman mahallelerinde oldugu icin annem bıcaklanırım diye korkuyor göndermiyor yine kıcı kırık koleje gönderdi beni.Hem yârdan ayrılacam hemde arkadaşlardan ayrılacam. 2 sene travis bickle fivi takılacam aq semtinde kendime dips bar ve barfiks bar alıp hergün calisthenics atacam baska planımda yok aq birde sıkıntıdan muhtemelen normalde günde 15 dal içerken 2-3 pakete çıkacM

• So Sad
  • +1
Reactions: Xavier, Dathomirian Zabrak, Zodiac and 5 others
Tam istanbulda mükemmel bir ilişki,güzel bir arkadaş çevresi yaptım derken edirneye taşınma işi… aq bide gittiğim yer edirnenin merkezi değil dünyanın en bilinmeyen yeri falan olabilir aq.Edirnenin en iyi okullarına puanım yetiyor ama okulların hepsi roman mahallelerinde oldugu icin annem bıcaklanırım diye korkuyor göndermiyor yine kıcı kırık koleje gönderdi beni.Hem yârdan ayrılacam hemde arkadaşlardan ayrılacam. 2 sene travis bickle fivi takılacam aq semtinde kendime dips bar ve barfiks bar alıp hergün calisthenics atacam baska planımda yok aq birde sıkıntıdan muhtemelen normalde günde 15 dal içerken 2-3 pakete çıkacM
Calbora gecme vaktin gelmis

• +1
Reactions: pashanimair
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, auitistsurvior and OgreGravital
  • +1
Reactions: monotheist8676, pashanimair and auitistsurvior
Cok gelişmiş biryer değil 5-6 yık önce semt bile değilmiş

• +1
Reactions: monotheist8676, pashanimair and auitistsurvior
Naturemaxx sun gazingmaxxing yapcan
Baska çare yok kendime bitane 30 santimlik bıcağımdı kılıc alacam böyle yeşilliklere vurarak cat cut gezecem böyle

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
Baska çare yok kendime bitane 30 santimlik bıcağımdı kılıc alacam böyle yeşilliklere vurarak cat cut gezecem böyle
High t aktivite bak cool uncle lore yaparsin ciddi oneriyorum

• +1
High t aktivite bak cool uncle lore yaparsin ciddi oneriyorum
Böcek gördümü tırsmasam götüm başım ayrı oynamasa yapacamda alışvaz artık aq

• +1
Reactions: pashanimair and OgreGravital
Böcek gördümü tırsmasam götüm başım ayrı oynamasa yapacamda alışvaz artık aq
Yaylad çekirge kızarttım yedim bende korkuyodum ananı sıkcem dusuncesiyle hallettim

• JFL
  • +1
  • +1
İyi oldu knk senin storyleri görüyom iyice low t olmuşun

• +1
Yaylad çekirge kızarttım yedim bende korkuyodum ananı sıkcem dusuncesiyle hallettim
1753300937619

az once oldurdum evde tırnak makası gibi ses çıkarıyodu bi anda hızlanmaya başladı sesi 40 dkdır salonda öldürmekle uğraşıyorum yumurtlamış olabilir mi bocek fobim var

• +1
View attachment 3950751

az once oldurdum evde tırnak makası gibi ses çıkarıyodu bi anda hızlanmaya başladı sesi 40 dkdır salonda öldürmekle uğraşıyorum yumurtlamış olabilir mi bocek fobim var
Çekirge insanlara zarar vermio amk sakin ol

• +1
Çekirge insanlara zarar vermio amk sakin ol
kanka herhangi bir bocek turu gorunce kasinmaya basliyo tum vucut direkt bi de onumde metrelerce ziplamasi hic hos degildi walla

• +1
Reactions: ER enjoyer and pashanimair
kanka herhangi bir bocek turu gorunce kasinmaya basliyo tum vucut direkt bi de onumde metrelerce ziplamasi hic hos degildi walla
Daha dün çekirgeye uzakran hamamnöceği ilscı sıkarak öldürmeye çalıştım ölmedi kc

• +1
Reactions: codeine1119 and pashanimair
ozlucem senı la pic

• So Sad
Reactions: ER enjoyer

Users who are viewing this thread

Back