Trenmaxx1
There is no tomorrow
Şikayet etmeyi sevmem ama artık biryere birsey yazmazsam akil sagligimi kaybedicek gibi hissediyorum sanirim bunu yazarak rahatlamaya caliscam Sınav senesindeyim zaten ders stresi ayrı ,okulda kavga ettim neredeyse tüm arkadaş ortamım bitti sayılı arkadaşım var 4-5 tane hepsi de 12 yıllık arkadaşım tek onlar kaldı ,Okulda değil onlarda . Okulda sürekli görünmez bi savaş halindeyim insanlarla sürekli bi otorite savaşı sürekli bi birseyleri yarıştırmaktan sıkıldım kimsenin sözünü dinlemez kendime doğru geleni yapıp insanları etrafıma toplamayı seven ve liderlik yapmayı seven birisiyim kişiliğim böyle ama tüm çevremi kaybedip sürekli birileriyle güç yarıştırmak ve bunu kaybetmek çok koyuyor bana aslında olmaktan mutluluk duymadığım bir çevrede sürekli bulunuyorum artık patlamak üzereyim iyi bi durumdan aniden böyle düşmek kafamı patlatıyor offf offf bitsin lise artık kimseyi görmek istemiyorum ne yapmam lazım çıkış kapısı sunun bana yardımınız lazım yoruldum güçlü kalmaya çalışmaktan yoruldum sanırım son 1 yıldır ilk defa ağladım ve sinirden kendimi parcaliyasim geldi