Hayatım bitti mi? Bir de kaç puanımdır

D

Deleted member 86463

Bronze
DoomSlayer 1 1
4338582 1000014833
20240822 165710 2
DoomSlayer 2 2
20240807 162910 1
Be

Burnu rhinoyla daralt üst dudağa istersen dudak kaldirma yaptır ama izi kalıyor+gay gibi gözükebilirsin. Zygo arch weak görünüyor oraya bi implant gidebilir. Ayrıca çeneye de implant dolgu vs yaptırabilirsin kaşların dağınık görünüyor kaşları düzelt göz şeklin çok iyi yan profilden browridge baya iyi burnun iyi yandan senin side frontu mogluyor

Burnu rhinoyla daralt üst dudağa istersen dudak kaldirma yaptır ama izi kalıyor+gay gibi gözükebilirsin. Zygo arch weak görünüyor oraya bi implant gidebilir. Ayrıca çeneye de implant dolgu vs yaptırabilirsin kaşların dağınık görünüyor kaşları düzelt göz şeklin çok iyi yan profilden browridge baya iyi burnun iyi yandan senin side frontu moglsa

Burnu rhinoyla daralt üst dudağa istersen dudak kaldirma yaptır ama izi kalıyor+gay gibi gözükebilirsin. Zygo arch weak görünüyor oraya bi implant gidebilir. Ayrıca çeneye de implant dolgu vs yaptırabilirsin kaşların dağınık görünüyor kaşları düzelt göz şeklin çok iyi yan profilden browridge baya iyi burnun iyi yandan senin side frontu mogluyor
sağol akıl sağlığımı kaybedersem bu taktikleri kullanırım

High ltn-low mtn.
East Med +Iranic(köşeli çeneli olandan değil)

Adam hipsikranik nasıl iranic med
East med bariz.İranicten kasıt zagrosluk var.
Bu türkler yada çingeneler aracılığı ile gelmiş olabilir ama kuvvetle muhtemel turklerle gelmiş

East med bariz.İranicten kasıt zagrosluk var.
Bu türkler yada çingeneler aracılığı ile gelmiş olabilir ama kuvvetle muhtemel turklerle gelmiş
İki fenotipte dolikosefal değil mi bu adam baya baya brakisefal bence anatolidlik falan var

kaşlar büyük halo onu anladim
Low mtn

Göz,inward gonion, büyük ihtimalle flat elmacık kemiği, recessed maksilla
knk sokakta millete bakıyorum orangutana benziyorlar amk. ben nasıl low tier normie oluyorum o mantığı anlamıyorum. kızlar yakışıklı diyor

Göz,inward gonion, büyük ihtimalle flat elmacık kemiği, recessed maksilla
Dediğin ozelliklerden çok üst dudak gözdeki bariz asimetri ve aşırı geniş burun bunu high ltn yapıyor gibi

knk sokakta millete bakıyorum orangutana benziyorlar amk. ben nasıl low tier normie oluyorum o mantığı anlamıyorum. kızlar yakışıklı diyor
Ya geldi bi coper daha aq nerden buluyonuz burayı amina koyayim

Bİ BİTMEDİNİZ HA AMINA

• JFL
Reactions: Deleted member 86491
Ayakkabisizsa Air force 1 yenilerinden al
Ve 2.5 cm uzatan tabanlik al icine koy 190sın
Vücudu leanle ve yeterli kas kutlesi koy (en az 23-24 bmi ama dusuk yag oraninda)
Kendine duzgun bir sac stili bul kaşlarını aldır sephorada falan ve sakal yakismiyor kes gitsin

Ayakkabisizsa Air force 1 yenilerinden al
Ve 2.5 cm uzatan tabanlik al icine koy 190sın
Vücudu leanle ve yeterli kas kutlesi koy (en az 23-24 bmi ama dusuk yag oraninda)
Kendine duzgun bir sac stili bul kaşlarını aldır sephorada falan ve sakal yakismiyor kes gitsin
sağol

• +1
Reactions: Deleted member 87737
Frontal ve palatin çıkıntısı recessed maksilla sadece ana kemikten oluşmuyor yüzü birbirine bağlayan kemik herşeye etkisi var
Frontal ve palatin çıkıntısı derken biraz daha detayli anlar misin

Ben seyi anlamiyorum, tipler max mtn ama boylar 185-190 bu nasi mumkun allah bi yerden alip bir yere mi veriyor aq

Beşiktaştakiler nasıl subhuman bide aq oralarin ortalama htn falan olmali emin misin orada yasadigina
lan hakan yağar mıyım halilişkonun babasını moglayayım aq. ortalama tipler

Taşşaklı browridge diğer insanlara göre high ltn benim gönlümde CHANGLİTE sın kral

Kanka normielerin yani sokaktaki tanıdıklarının dedikleri önemli değil burası seni vahşice ve dürüstçe puanlar bence yakısıklı adamsın ama dediğim gibi high ltn low mtnsin objektiv olarak

Kanka normielerin yani sokaktaki tanıdıklarının dedikleri önemli değil burası seni vahşice ve dürüstçe puanlar bence yakısıklı adamsın ama dediğim gibi high ltn low mtnsin objektiv olarak
Screenshot 13