D
Deleted member 86463
Bronze
![DoomSlayer 1 1 DoomSlayer 1 1](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4345453_DoomSlayer-1_1.webp)
![4338582 1000014833 4338582 1000014833](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4345454_4338582_1000014833.jpg)
![20240822 165710 2 20240822 165710 2](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4345455_20240822_165710_2.webp)
![DoomSlayer 2 2 DoomSlayer 2 2](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4345456_DoomSlayer-2_2.webp)
![20240807 162910 1 20240807 162910 1](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4345457_20240807_162910_1.webp)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tipi puanlamadan fenotipin saf transcaspian yani oriantalid×turanid
edirneliyim aqTipi puanlamadan fenotipin saf transcaspian yani oriantalid×turanid
Bidakka lan transcaspian değilsin hipsikraniksin aq armenoidlik falan olabilir miedirneliyim aq
inanbilmiyorumBidakka lan transcaspian değilsin hipsikraniksin aq armenoidlik falan olabilir mi
Uzun saçlı halinde amerikan yerlilerini andiriyo azcik garip bi fenotip var high ltnsin
ltnyi mi ortalama alıyorsun yoksa mtnyi miUzun saçlı halinde amerikan yerlilerini andiriyo azcik garip bi fenotip var mid mtnsin
Burnu rhinoyla daralt üst dudağa istersen dudak kaldirma yaptır ama izi kalıyor+gay gibi gözükebilirsin. Zygo arch weak görünüyor oraya bi implant gidebilir. Ayrıca çeneye de implant dolgu vs yaptırabilirsin kaşların dağınık görünüyor kaşları düzelt göz şeklin çok iyi yan profilden browridge baya iyi burnun iyi yandan senin side frontu moglsa
sağol akıl sağlığımı kaybedersem bu taktikleri kullanırımBurnu rhinoyla daralt üst dudağa istersen dudak kaldirma yaptır ama izi kalıyor+gay gibi gözükebilirsin. Zygo arch weak görünüyor oraya bi implant gidebilir. Ayrıca çeneye de implant dolgu vs yaptırabilirsin kaşların dağınık görünüyor kaşları düzelt göz şeklin çok iyi yan profilden browridge baya iyi burnun iyi yandan senin side frontu mogluyor
Adam hipsikranik nasıl iranic medHigh ltn-low mtn.
East Med +Iranic(köşeli çeneli olandan değil)
ne ltn yapıyor onu da söyleHigh ltn
unknown phenotype aqUzun saçlı halinde amerikan yerlilerini andiriyo azcik garip bi fenotip var mid mtnsin
East med bariz.İranicten kasıt zagrosluk var.Adam hipsikranik nasıl iranic med
İki fenotipte dolikosefal değil mi bu adam baya baya brakisefal bence anatolidlik falan varEast med bariz.İranicten kasıt zagrosluk var.
Bu türkler yada çingeneler aracılığı ile gelmiş olabilir ama kuvvetle muhtemel turklerle gelmiş
Göz,inward gonion, büyük ihtimalle flat elmacık kemiği, recessed maksillane ltn yapıyor onu da söyle
Facial harmony ve bonemass zayıf browridge haricine ltn yapıyor onu da söyle
Maxilla pek recessed değil gibiGöz,inward gonion, büyük ihtimalle flat elmacık kemiği, recessed maksilla
knk sokakta millete bakıyorum orangutana benziyorlar amk. ben nasıl low tier normie oluyorum o mantığı anlamıyorum. kızlar yakışıklı diyorGöz,inward gonion, büyük ihtimalle flat elmacık kemiği, recessed maksilla
Dediğin ozelliklerden çok üst dudak gözdeki bariz asimetri ve aşırı geniş burun bunu high ltn yapıyor gibiGöz,inward gonion, büyük ihtimalle flat elmacık kemiği, recessed maksilla
Ya geldi bi coper daha aq nerden buluyonuz burayı amina koyayimknk sokakta millete bakıyorum orangutana benziyorlar amk. ben nasıl low tier normie oluyorum o mantığı anlamıyorum. kızlar yakışıklı diyor
Boyun kaç?knk sokakta millete bakıyorum orangutana benziyorlar amk. ben nasıl low tier normie oluyorum o mantığı anlamıyorum. kızlar yakışıklı diyor
ve yasadigin sehirBoyun kaç?
Frontal ve palatin çıkıntısı recessed maksilla sadece ana kemikten oluşmuyor yüzü birbirine bağlayan kemik herşeye etkisi varMaxilla pek recessed değil gibi
185Boyun kaç?
istanbul beşiktaşve yasadigin sehir
sorduk amkYa geldi bi coper daha aq nerden buluyonuz burayı amina koyayim
Ha tamam boy kurtarıyor boyun iyi olduğu için insanlar seni begeniyor ok? 170-175 arası olsaydın hayatin bitmisti
ok baba pisko piskoHa tamam boy kurtarıyor boyun iyi olduğu için insanlar seni begeniyor ok? 170-175 arası olsaydın hayatin bitmisti
Bİ BİTMEDİNİZ HA AMINAknk sokakta millete bakıyorum orangutana benziyorlar amk. ben nasıl low tier normie oluyorum o mantığı anlamıyorum. kızlar yakışıklı diyor
Kanka kusura bakma son zamanlarda senin demin dediklerini söyleyen 1 2 elemanla ugrasiyorum da pek iyi değilsin onu soyliyim amasorduk amk
Ayakkabisizsa Air force 1 yenilerinden al
evet adam bide ramazan karabulut fan bilge adam reis mamiş mamiş delirdi alın bunu burdan gfsde takılsınok baba pisko pisko
sıkıntı yok knkKanka kusura bakma son zamanlarda senin demin dediklerini söyleyen 1 2 elemanla ugrasiyorum da pek iyi değilsin onu soyliyim ama
Beşiktaştakiler nasıl subhuman bide aq oralarin ortalama htn falan olmali emin misin orada yasadiginaistanbul beşiktaş
sağolAyakkabisizsa Air force 1 yenilerinden al
Ve 2.5 cm uzatan tabanlik al icine koy 190sın
Vücudu leanle ve yeterli kas kutlesi koy (en az 23-24 bmi ama dusuk yag oraninda)
Kendine duzgun bir sac stili bul kaşlarını aldır sephorada falan ve sakal yakismiyor kes gitsin
Frontal ve palatin çıkıntısı derken biraz daha detayli anlar misinFrontal ve palatin çıkıntısı recessed maksilla sadece ana kemikten oluşmuyor yüzü birbirine bağlayan kemik herşeye etkisi var
lan hakan yağar mıyım halilişkonun babasını moglayayım aq. ortalama tiplerBeşiktaştakiler nasıl subhuman bide aq oralarin ortalama htn falan olmali emin misin orada yasadigina
Haliliskonun babasi ve hakan yagarin alakayi ariyorumlan hakan yağar mıyım halilişkonun babasını moglayayım aq. ortalama tipler
hakan yağar mogladıHaliliskonun babasi ve hakan yagarin alakayi ariyorum
Baba ne anlatiyonhakan yağar mogladı
ok babaBaba ne anlatiyon
MentalcelBaba ne anlatiyon
Kanka normielerin yani sokaktaki tanıdıklarının dedikleri önemli değil burası seni vahşice ve dürüstçe puanlar bence yakısıklı adamsın ama dediğim gibi high ltn low mtnsin objektiv olarakknk sokakta millete bakıyorum orangutana benziyorlar amk. ben nasıl low tier normie oluyorum o mantığı anlamıyorum. kızlar yakışıklı diyor
Kanka normielerin yani sokaktaki tanıdıklarının dedikleri önemli değil burası seni vahşice ve dürüstçe puanlar bence yakısıklı adamsın ama dediğim gibi high ltn low mtnsin objektiv olarak
@Gengar pls ban