hayatım degıstı

D

Deleted member 88833

Platinum
an ıtıbarıyle 62 kg cıkmanın gururuyla yasıyorum ,3 hafta ıcınde hayatımda degısenler
-Spora basladım
-7 kg aldım
-1 Ay süren boy kompleksimden kurtuldum, (Allah kimseyi düşürmesin olan varsa da kurtulmak için elinden geleni yapsın)
-Tabanlık kullanarak kendimi rahatlatıyorum kompleksten kurtulmam da buyuk etkısı oldu 2 cm kullanın ıstersenız kendınızı iyi hissediyorsunuz
-1 haftadır konustugum mtb bırısı var ve dun yıyıstık
düzeltmem gerekenler;
-derslerim,berbat 40-50 tyt yapıyorum
-cildimdeki küçük sorunlardan kurtulmam gerek
-70kg olmam gerek
-vücuda bundan sonra şekil verip çok abartılı olmayan estetik bir vücut yapacağım

Her ay buraya düzeltme atacağım.İyi forumlar.

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, maarda and Dathomirian Zabrak
an ıtıbarıyle 62 kg cıkmanın gururuyla yasıyorum ,3 hafta ıcınde hayatımda degısenler
-Spora basladım
-7 kg aldım
-1 Ay süren boy kompleksimden kurtuldum, (Allah kimseyi düşürmesin olan varsa da kurtulmak için elinden geleni yapsın)
-Tabanlık kullanarak kendimi rahatlatıyorum kompleksten kurtulmam da buyuk etkısı oldu 2 cm kullanın ıstersenız kendınızı iyi hissediyorsunuz
-1 haftadır konustugum mtb bırısı var ve dun yıyıstık
düzeltmem gerekenler;
-derslerim,berbat 40-50 tyt yapıyorum
-70kg olmam gerek
-vücuda bundan sonra şekil verip çok abartılı olmayan estetik bir vücut yapacağım

Her ay buraya düzeltme atacağım.İyi forumlar.
yaklasık 2 yıldır 55 kg dım

roidledin mi

bok gıbı yedım kanka 55kg da ne roidi amk gainer de kullandım bırakıcam ama ,gunde en az 2 defa kusuyordum yemekten
Sevdiğim şeyleri yersen kusmazsın sevdiğin şey Zaten büyük ihtimalle şeker doldur Şeker de vücut için çok iyi

Sevdiğim şeyleri yersen kusmazsın sevdiğin şey Zaten büyük ihtimalle şeker doldur Şeker de vücut için çok iyi
yok şekeri bıraktım 1 aydan fazladır hiç kullanmıyorum çayda bile sen devam et şekerle tombiş

senin anlında çıkan o sivilcelerin muhtemel sebebi saçını anlının önüne atmandı
saçlar yağlı olunca alında sivilce çıkartıyor

yok şekeri bıraktım 1 aydan fazladır hiç kullanmıyorum çayda bile sen devam et şekerle tombiş
Şeker sayesinde bir ayda 2 santim uzadım

senin anlında çıkan o sivilcelerin muhtemel sebebi saçını anlının önüne atmandı
saçlar yağlı olunca alında sivilce çıkartıyor
kestim saçları geri çıkıyor,alnımdakı sıvılceler gectı zaten sıyah nokta ve onların olusturudugu gozenekler derdım

tiktok kari hastaligi yeme bozuklugu falan olusmasin zamanla nasil isliyo bilmiyom da kusuyolarmis heralde yiyip yiyip bi sikim bildigim yok oylesine yaziyorum
onun disinda da mirin ve boy kompleksi neden

tiktok kari hastaligi yeme bozuklugu falan olusmasin zamanla nasil isliyo bilmiyom da kusuyolarmis heralde yiyip yiyip bi sikim bildigim yok oylesine yaziyorum
onun disinda da mirin ve boy kompleksi neden
yoktu da foruma gırdım ıste 175 altı ropelesın felan taktım boyu fenasal 1 ay, threadlarımı gormussundur belki yakınıyordum geçici oldu ama gerçekten çok kötü birşey, kusma da bilmiyorum kötü değil bence 65 ten sonra kendi haline bırakıcam zaten

Users who are viewing this thread

Back