Hayatimdaki ilk blackpill anim

D

Deleted member 100326

Iron
Bundan birkaç yıl önce babamın dükkanında çalışıyordum, dükkanda da benim yaşıtım iki kız çalışan vardı. Bir gün dükkana bizim yaşlarda kare çeneli, tam bir “CHAD” bir çocuk geldi. Daha önce bu kızların bir müşteriyle bu kadar fazla ilgilendiğini hiç görmemiştim resmen çocukla konuşabilmek için birbirleriyle yarışa girdiler. Üstelik bu kızlar da çirkin değildi, hatta bir tanesi sarışın renkli gözlü ve Türkiye ortalamasının üstünde white bir türk kızıydı. Çocuk gittikten sonra da bütün gün ne kadar yakışıklı olduğu hakkında konuştular. Bu sırada ben çocuktan daha uzun boylu ve zengin olmama rağmen (o dönem dükkan baya iyi iş yapıyordu) bu kızlar benim yüzüme bile bakmadı orada çalıştığım sürece. Bu da böyle bir anim, bizim için hiç başlamadı ki bitsin.

• +1
  • JFL
Reactions: Simon Peter Gruber and Shade91
karılarınızı sikicez uzun boylu pislikler diyenler beğensin sayımızı bilelim

sikiceezz

uzun boylu ları
yok onları degil karısın

• +1
Reactions: immortaldead and hesaplar_banlı
karılarınızı sikicez uzun boylu pislikler diyenler beğensin sayımızı bilelim

sikiceezz

uzun boylu ları
yok onları degil karısın
o cocuktaki jawline sende olsa bu forumda olmazdin

lan bende jawline var zaten sadece mkk
yok o cocuk trde gordugum en iyi jawline' a sahipti abartisiz chad'di. Öyle bir yüzü olan kimse bu forumda dolasmaz, o cocuk amdan ama atliyordur su an muhtemelen. 2 yil oldu unutmadim pic genetik lottoyu tutturmus...

yok o cocuk trde gordugum en iyi jawline' a sahipti abartisiz chad'di. Öyle bir yüzü olan kimse bu forumda dolasmaz, o cocuk amdan ama atliyordur su an muhtemelen. 2 yil oldu unutmadim pic genetik lottoyu tutturmus...
Muhtemelen masseterı gelişmiş uzun ramuslu bi lavuk ve maxillasıda öne doğru büyümüştür çeneside projecteddır gonionları dışa dönüktür bu anlattıklarına göre:feelswhy:

• So Sad
Reactions: Tornoviaa