Hayatin amaci looksmaxmi?

htn666

htn666

evet
Hayatin amaci ascendleyip chad olup(ola bilirsen) sonra ölmekmi?
Biraz disari cikin cimene dokunun. Looksmax iyi birsey ama kafaniza fazla taktiginizda hayatinizi sikip atan birsey. Gorunusunuz tabiiki onemli ama hersey degil. Hersey olsa disarida sizden daha cirkin olup daha mutlu olan binlerce insan olmazdi. Biraz hayati yasayin.

Zaten genetikte varsa ödem atinca ve saglikli beslenince olur. Onun disinda birsey yapa bileceginizi sanmayin.

• +1
Reactions: Zodiac, Xavier and Dathomirian Zabrak
ne diyon oglum :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Zodiac, maarda and 3 others
Biraz disari cikin cimene dokunun. Looksmax iyi birsey ama kafaniza fazla taktiginizda hayatinizi sikip atan birsey. Gorunusunuz tabiiki onemli ama hersey degil. Hersey olsa disarida sizden daha cirkin olup daha mutlu olan binlerce insan olmazdi. Biraz hayati yasayin.

Zaten genetikte varsa ödem atinca ve saglikli beslenince olur. Onun disinda birsey yapa bileceginizi sanmayin.
sen cok grey konusuyon aminakoyim

• +1
  • JFL
Reactions: OgreGravital, pashanimair, orbitalover and 4 others

bunla iligli coook uzun bir thread yazip yazip siliyorum.
uzun lafin kisasi hayat amaci chad olmak degil, evet chad olmak onemli ama tek amac asla degil.
en iyi arabayada sahip olmak, en iyi yerde yasamak, ailenin en iyi hayati yasamasi,
ama looksmax kisisel bisey, yani ben acnsendledikce mutlu oluyorum, dunyada kimse olmasa bile acsnedlerim.

forumda ilk zamanlardada yazmistim, looksmaxi kizlar icin yapan insanlar kilo verip skin duzeltip rhino olunca looksmaxi salacaksalar ama bazilarimiz icin olay hicbir zaman kizlar veya insanlar olmadi, olmayacak.

• +1
Reactions: ascendantwill, orbitalover, Arisylva and 4 others
forumun çoğu içten içe narsist herşeyin en iyisi olmak istiyor,tabi sadece birkaçı cidden uğraşıyor

• +1
Reactions: Arisylva, htn666, Zodiac and 3 others
bunu ilk zamanlarda yazmistim, evet, olay bu tamamen, narcisit canvari beslemek, o canavar beslendikce dahada gelismek istiyorsun, kendin yetmiyor, sevdiklerini gelistirmek istiyorsun, cunku onlarda en iyi olmali cunku onlarda senin bir parcan. en iyi araba en iyi ev en iyi pasaport etc, bizler sansli insanlariz aslinda, mutlu olmak icin ani yasamak yerine acsendledigimiz zaman mutlu oluyoruz, bu buyuk bir sans.
forumun çoğu içten içe narsist herşeyin en iyisi olmak istiyor,tabi sadece birkaçı cidden uğraşıyor

• +1
Reactions: htn666, Ashoimex, maarda and 1 other person
bpyi alıp sadece oturmak dünyayı işkenceye çevirmekten başka bi şey değil
uğraş olmadığı zaman bp yetişkinlik hayatına kadar zihnini etkiliycek

• +1
Reactions: ascendantwill, htn666, Zodiac and 2 others
bp o kadarda brutal birşey değil biraz low ıq sorunu o

• +1
Reactions: ascendantwill, Zodiac, Ashoimex and 2 others
İste bunu demeye calisiyorum.

Öyle kimsnin yaşadığını düşünmüyorum bro burdaki çoğu kişi luksmeksi hayatının bı parçası haline getirip ascendlemeyi çalışıyor asıl amaçta insanların ne dediği değil bende mogeater gibi ascendledikce kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum
:feelsez:

• +1
Reactions: Zodiac
Öyle kimsnin yaşadığını düşünmüyorum bro burdaki çoğu kişi luksmeksi hayatının bı parçası haline getirip ascendlemeyi çalışıyor asıl amaçta insanların ne dediği değil bende mogeater gibi ascendledikce kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum
:feelsez:
İste bir yerden sonra ascendlemek zorlasiyor cunki genetigin bu kadar. Ve paranda yoksa durum kotulesiyor. Psikolojik olarak daha iyi olamadiginu dusunmeye basliyob

Users who are viewing this thread

Back