Hayatının okadar kötü insanların larp sanması

Dora67

Dora67

Gold
Ne yani hic mi
  • 164
  • Skolyoz
  • Diyabet
  • Cölyak
  • Pancreas elestase hastalığı
  • Erken doğum
  • Tiroidi bozuk
Adam görmediniz amk

Harbiden cok mu kötü böyle hayat? Elli ayağı olmiyan insanlar napsın? Görmüstüm bi kere tiktokda adam kaza gecirmis elli bacaklar kollar hepsi gitmis hatta siki bile gitmis. O adam napsın? Benim hastalıklar dıştan gözükmüyor neyseki tek pyskolojime vuruyor. Mesela dışarda arkadaslar döner yerken bana soruyor sen niye yemiyon oc diye bende gluten yiyemiyom yersem vücüt 6 ay vitaminsiz kalıyor diyom. Tabi zaten sikilmis vücüt kanser gelirse gelir amk umrumda falan değil ama vücüt vitaminsiz kalarsa gh bile uzatmaz boyu. Hatta zaten vitaminsiz kalıyo su an yeni pancreas hastalığı update geldi ama bi hap varmıs creon diye onu ömür bpyu atacam her yemekten önce öyle vitamin alacam artık. Oc doktorlarda daha endoskopi falan amk receteye yzdırsın picler protein alamıyo siktimim vücütu.

Cok konustum ama konu kısacası siktimin yavsakları tekerlekli sandalyedeki adamlar napsın?

Aslında engelli perkleri falanda var mesela 70% engeli olunca bedava otobüs biniyon tabi benimki 60% amk hic bi sikime yaramıyor adamlar morel bozmak icin veriyorlar engelli raporunu orospu cocukları

Milyonda 1 amk boyle bi genetik anomali

Ben hayatta 5000 erkek gormusrm max 5i 165 altidir zaten amk

Cölyak ne la