Hayatınızda En Zorlandığınız Bölüm

ercan

ercan

chads.org
benimki sleepmaxxing şuan

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, ER enjoyer and Dathomirian Zabrak
sosyallik içeren her şey

• So Sad
  • +1
Reactions: ercan and Black_Pill_Enjoyer1
leanmaxxing :feelswah:

• +1
Reactions: ercan
jackreacher52 olma çabalarım

• JFL
  • +1
Reactions: Maxim0, Ashoimex, recai iskender and 2 others

Attachments

• 77a95867df.webp
    77a95867df.webp
    41.9 KB · Views: 19
  • So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, maarda and recai iskender
Moneymaxing

• +1
  • +1
Reactions: orhanhic
bunlardan birisi olmak zorunda degil ki
Bunlardan birisi değilse zaten ideal uyuyordur o zaman da sleepmaxxing yapmasına gerek yoktur

• +1
Reactions: orhanhic
Bunlardan birisi değilse zaten ideal uyuyordur o zaman da sleepmaxxing yapmasına gerek yoktur
kaliteli uyuyamiyodur
normal sayilacak bi sure boyunca uyuyodur 1 saat daha az uyuyup gun icinde mal olmamak istiyodur

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
kaliteli uyuyamiyodur
normal sayilacak bi sure boyunca uyuyodur 1 saat daha az uyuyup gun icinde mal olmamak istiyodur
Melatonin takviyesi uyku kalitesini arttırabilir :)(y)
Ek olarak dijital ekranlardaki mavi ışığa maruz kalmayı azaltabilir uyuduğu ortamın yeterince karanlık olduğundan emin olmalı (karanlık ortamda melatonin hormonu daha çok üretiliyor çünkü) ve gün içinde kafein alımını (varsa) ayarlamalı

• +1
Reactions: ercan and orhanhic
Ek olarak dijital ekranlardaki mavi ışığa maruz kalmayı azaltabilir uyuduğu ortamın yeterince karanlık olduğundan emin olmalı (karanlık ortamda melatonin hormonu daha çok üretiliyor çünkü) ve gün içinde kafein alımını (varsa) ayarlamalı
melatonin ciddi uykusuzluk sorunlari disi kullanilmamali diye biliyom bn

• +1
melatonin ciddi uykusuzluk sorunlari disi kullanilmamali diye biliyom bn
Bilmem ben arada kullanıyorum güzel uyku çekiyorum bi ara fazla kullandım çok idrara çıkıyordum onun dışında herhangi bir sıkıntısını görmedim

• +1
Reactions: ercan and orhanhic
mesela yatağa gittiğimde 2 saat uykuya dalamıyorum düşüncelerimden
benim de 2-3 haftadır öyle bok gibi olay harbiden

• +1
Reactions: ercan and Black_Pill_Enjoyer1
Gece 12'de uyuyup sabah 10-11 civarı uyanıyorum uykuya dalmam birkaç dakika sürüyor @elemanzelvadre

az uyuyorum ve uyku kalitem bok gibi
mesela yatağa gittiğimde 2 saat uykuya dalamıyorum düşüncelerimden
benim de 2-3 haftadır öyle bok gibi olay harbiden
Çözüm: melatonin ve uyku hapı.
Melatonin uykuya daldırmaz ancak uyku kalitesini iyileştirir, uyku hapı (unisom 25mg reçetesiz alabilirsiniz) uykuya daldırır ama gün içinde sersemlik hali yapabilir ikisini de kullandım öneririm

• +1
Reactions: ercan and Skull Knight
Melatonin uykuya daldırmaz ancak uyku kalitesini iyileştirir, uyku hapı (unisom 25mg reçetesiz alabilirsiniz) uykuya daldırır ama gün içinde sersemlik hali yapabilir ikisini de kullandım öneririm
benim uyuyamama sebebim muhtemelen sporu biraz saldığımdandır bu ara

• +1
E vücut yorulmuyor adam akıllı + spor hormonları dengeliyor harbiden kortizol falan
Olabilir. Kortizolu bilmiyorum yüksek olunca mi uykusuzluk yapıyor yoksa?

yasamak

• +1
tavsiyen için sağol, melatonin almaya başlıyacağım. kaç gram alınmalı biliyormusun?

• +1
sağol tavsiyen için, ilk olarak melatonin deniyeceğim

• +1
tavsiyen için sağol, melatonin almaya başlıyacağım. kaç gram alınmalı biliyormusun?
Rica ederim. Düşük dozlarda başla 3mg gibi seni kesmezse arttırırsın

Last edited:
  • +1
sağol tavsiyen için, ilk olarak melatonin deniyeceğim
melatonin başlarda işe yarasa da ilerde pekte işe yaramıyor zaten uzun vadede melatonin dengesini bozunca hapsız uyuyamayacak dereceye gelebilirsin melatonin 120 hapı 100 lira falandı heralde en ucuz hormonlardan birisi bence melatonine gerek yok kısa zamanlı kurtarıcı okuldan önceki gün seni kurtsrır ama para harcamadan çözeyim diyorsan
1 gün sabahla gün boyunca uyuma ertesi gün uyumak istediğin saatte uyu artık uyku düzenin var 👍

• +1
melatonin başlarda işe yarasa da ilerde pekte işe yaramıyor zaten uzun vadede melatonin dengesini bozunca hapsız uyuyamayacak dereceye gelebilirsin melatonin 120 hapı 100 lira falandı heralde en ucuz hormonlardan birisi bence melatonine gerek yok kısa zamanlı kurtarıcı okuldan önceki gün seni kurtsrır ama para harcamadan çözeyim diyorsan
1 gün sabahla gün boyunca uyuma ertesi gün uyumak istediğin saatte uyu artık uyku düzenin var 👍
sabahlamayı çok kez denedim ama bir işe yaramadı bende çünkü yine akşam uyumadan kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum

• +1
Reactions: angrybirds
sabahlamayı çok kez denedim ama bir işe yaramadı bende çünkü yine akşam uyumadan kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum
paran varsa ashwagandha al kafanı susturuyor 600mgyi aşma ama

duygularımı kaybetmek istemiyorum
o işin abartı kısmı duygularını kaybettiğin falan yok overdose alırsan orasını bilmem ben 375mg alıyorum duygu kaybım yok 600mg normal averaj doz

• +1
95kgdan 100kgya 1.5yılda çıkmıştım ama 100kgdan 110kgya 4 ayda. Çok zordu.

• +1
Reactions: szolliontaraelis
eğer boyun 193 felan değilse 110 kg çok fazla

wageslaving gerisi cope

• +1
Reactions: ascension124
  • Woah
  • Love it
Reactions: recai iskender and Xavier