ercan
chads.org
benimki sleepmaxxing şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sende mi brütüsjackreacher52 olma çabalarım
PATLADIM SNEKRLLWRjackreacher52 olma çabalarım
Çok mu uyuyorsun yoksa hiç uyuyamıyor musun anlamadımbenimki sleepmaxxing şuan
bunlardan birisi olmak zorunda degil kiÇok mu uyuyorsun yoksa hiç uyuyamıyor musun anlamadım
Bunlardan birisi değilse zaten ideal uyuyordur o zaman da sleepmaxxing yapmasına gerek yokturbunlardan birisi olmak zorunda degil ki
kaliteli uyuyamiyodurBunlardan birisi değilse zaten ideal uyuyordur o zaman da sleepmaxxing yapmasına gerek yoktur
Melatonin takviyesi uyku kalitesini arttırabilirkaliteli uyuyamiyodur
normal sayilacak bi sure boyunca uyuyodur 1 saat daha az uyuyup gun icinde mal olmamak istiyodur
melatonin ciddi uykusuzluk sorunlari disi kullanilmamali diye biliyom bnMelatonin takviyesi uyku kalitesini arttırabilir
Ek olarak dijital ekranlardaki mavi ışığa maruz kalmayı azaltabilir uyuduğu ortamın yeterince karanlık olduğundan emin olmalı (karanlık ortamda melatonin hormonu daha çok üretiliyor çünkü) ve gün içinde kafein alımını (varsa) ayarlamalı
Bilmem ben arada kullanıyorum güzel uyku çekiyorum bi ara fazla kullandım çok idrara çıkıyordum onun dışında herhangi bir sıkıntısını görmedimmelatonin ciddi uykusuzluk sorunlari disi kullanilmamali diye biliyom bn
sosyallikmaxxing videosu çekiceğimsosyallik içeren her şey
az uyuyorum ve uyku kalitem bok gibiÇok mu uyuyorsun yoksa hiç uyuyamıyor musun anlamadım
mesela yatağa gittiğimde 2 saat uykuya dalamıyorum düşüncelerimdenÇok mu uyuyorsun yoksa hiç uyuyamıyor musun anlamadım
benim de 2-3 haftadır öyle bok gibi olay harbidenmesela yatağa gittiğimde 2 saat uykuya dalamıyorum düşüncelerimden
içimdeki boredomdan kurtulamıyombenimki sleepmaxxing şuan
Bunun hesabı niye çıkmıyorGece 12'de uyuyup sabah 10-11 civarı uyanıyorum uykuya dalmam birkaç dakika sürüyor @elemanzelvadre
az uyuyorum ve uyku kalitem bok gibi
mesela yatağa gittiğimde 2 saat uykuya dalamıyorum düşüncelerimden
Çözüm: melatonin ve uyku hapı.benim de 2-3 haftadır öyle bok gibi olay harbiden
benim uyuyamama sebebim muhtemelen sporu biraz saldığımdandır bu araÇözüm: melatonin ve uyku hapı.
Melatonin uykuya daldırmaz ancak uyku kalitesini iyileştirir, uyku hapı (unisom 25mg reçetesiz alabilirsiniz) uykuya daldırır ama gün içinde sersemlik hali yapabilir ikisini de kullandım öneririm
Bi alakası yoktur bence ilk defa duyuyorum boyle biseybenim uyuyamama sebebim muhtemelen sporu biraz saldığımdandır bu ara
Okulla spor bir arada nasıl gidiyorbenim uyuyamama sebebim muhtemelen sporu biraz saldığımdandır bu ara
E vücut yorulmuyor adam akıllı + spor hormonları dengeliyor harbiden kortizol falanBi alakası yoktur bence ilk defa duyuyorum boyle bisey
iyi bir zaman yönetimiyle imkansız değilOkulla spor bir arada nasıl gidiyor
Olabilir. Kortizolu bilmiyorum yüksek olunca mi uykusuzluk yapıyor yoksa?E vücut yorulmuyor adam akıllı + spor hormonları dengeliyor harbiden kortizol falan
EvetOlabilir. Kortizolu bilmiyorum yüksek olunca mi uykusuzluk yapıyor yoksa?
tavsiyen için sağol, melatonin almaya başlıyacağım. kaç gram alınmalı biliyormusun?Melatonin takviyesi uyku kalitesini arttırabilir
Ek olarak dijital ekranlardaki mavi ışığa maruz kalmayı azaltabilir uyuduğu ortamın yeterince karanlık olduğundan emin olmalı (karanlık ortamda melatonin hormonu daha çok üretiliyor çünkü) ve gün içinde kafein alımını (varsa) ayarlamalı
sağol tavsiyen için, ilk olarak melatonin deniyeceğimÇözüm: melatonin ve uyku hapı.
Melatonin uykuya daldırmaz ancak uyku kalitesini iyileştirir, uyku hapı (unisom 25mg reçetesiz alabilirsiniz) uykuya daldırır ama gün içinde sersemlik hali yapabilir ikisini de kullandım öneririm
Rica ederim. Düşük dozlarda başla 3mg gibi seni kesmezse arttırırsıntavsiyen için sağol, melatonin almaya başlıyacağım. kaç gram alınmalı biliyormusun?
melatonin başlarda işe yarasa da ilerde pekte işe yaramıyor zaten uzun vadede melatonin dengesini bozunca hapsız uyuyamayacak dereceye gelebilirsin melatonin 120 hapı 100 lira falandı heralde en ucuz hormonlardan birisi bence melatonine gerek yok kısa zamanlı kurtarıcı okuldan önceki gün seni kurtsrır ama para harcamadan çözeyim diyorsansağol tavsiyen için, ilk olarak melatonin deniyeceğim
1 mg ile başlayıp etkisi olmassa artıracağımRica ederim. Düşük dozlarda başla 3mg gibi seni kesmezse arttırırsın
sabahlamayı çok kez denedim ama bir işe yaramadı bende çünkü yine akşam uyumadan kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorummelatonin başlarda işe yarasa da ilerde pekte işe yaramıyor zaten uzun vadede melatonin dengesini bozunca hapsız uyuyamayacak dereceye gelebilirsin melatonin 120 hapı 100 lira falandı heralde en ucuz hormonlardan birisi bence melatonine gerek yok kısa zamanlı kurtarıcı okuldan önceki gün seni kurtsrır ama para harcamadan çözeyim diyorsan
1 gün sabahla gün boyunca uyuma ertesi gün uyumak istediğin saatte uyu artık uyku düzenin var
paran varsa ashwagandha al kafanı susturuyor 600mgyi aşma amasabahlamayı çok kez denedim ama bir işe yaramadı bende çünkü yine akşam uyumadan kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum
duygularımı kaybetmek istemiyorumparan varsa ashwagandha al kafanı susturuyor 600mgyi aşma ama
o işin abartı kısmı duygularını kaybettiğin falan yok overdose alırsan orasını bilmem ben 375mg alıyorum duygu kaybım yok 600mg normal averaj dozduygularımı kaybetmek istemiyorum
niye bu kadar kilo alıyorsunki?95kgdan 100kgya 1.5yılda çıkmıştım ama 100kgdan 110kgya 4 ayda. Çok zordu.
düşün bakalımniye bu kadar kilo alıyorsunki?
105i geçemiyorum nasıl geçeceğim95kgdan 100kgya 1.5yılda çıkmıştım ama 100kgdan 110kgya 4 ayda. Çok zordu.
mantıklı değil anlamında diyorumdüşün bakalım
yemek yedikten sonra 31 patlat istahin aciliyo. O sekilde gunde 800gram pirinc yiyodum.105i geçemiyorum nasıl geçeceğim
@ascension124wageslaving gerisi cope
Boyu 2 metre aqqqqeğer boyun 193 felan değilse 110 kg çok fazla