Hayatınızın kıymetini bilin

nmn14

nmn14

i fuckin hate my fuckin life
Selam beyler motor ehliyet sınavındayken kıl payıyla kazadan kurtuldum 120km hizla gelen araçla aramda 30cm mesafe vardı bugün ölümden döndüm. hayatınızın kıymetini bilin

• +1
Reactions: Deleted member 93990
su an böyle hissediyom

Motor ehliyet sinavini trafiğe kapali alanda yapmiyolar miydi

• +1
Reactions: NZb6Air
Motor ehliyet sinavini trafiğe kapali alanda yapmiyolar miydi
2 aşaması var. 1. iç parkur okulun içinde oluyo 2. dış parkur trafikte oluyo

• +1
Reactions: Angutoid
hayatımızın kıymeti

gecmis olsun bra bende yazilcam yakinda

• +1
Reactions: nmn14
Selam beyler motor ehliyet sınavındayken kıl payıyla kazadan kurtuldum 120km hizla gelen araçla aramda 30cm mesafe vardı bugün ölümden döndüm. hayatınızın kıymetini bilin
motorla her çıktığımda ölümden dönüyom zaten amk

• +1
Reactions: nmn14
Aq motor kazasıda ölmesende beter hale gelion ya BMW alıp ascendlicen yada risk alican motorla ascendlicen

Tanrı korusun seni kardesim
Bende motor almayı çok istiyordum yakın bi dostum kazadan ölünce soğudum birden artık kullanmak istemiyorum..

Bende motor almayı çok istiyordum yakın bi dostum kazadan ölünce soğudum birden artık kullanmak istemiyorum..
ne maymun korkak insanlarsınız la siz yolda yürürken araba çarpıp ölen bir sürü insan var yola da çıkma amk o zaman

• +1
  • Ugh..
Reactions: menas, Heatmiser and Deleted member 70692
böyle düşünüyosan hiç alma

adam haklı bu arada sen hic ciddi kaza yapmamıssın
ne maymun korkak insanlarsınız la siz yolda yürürken araba çarpıp ölen bir sürü insan var yola da çıkma amk o zaman

adam haklı bu arada sen hic ciddi kaza yapmamıssın
yarramın kafası sen yaya olarak yürürkende ciddi kaza yapıp ölebilirsin. ya da biri gelir bıçaklar

Ne alaka oc arabada carptı zaten bana ananisikşm

yarramın kafası sen yaya olarak yürürkende ciddi kaza yapıp ölebilirsin. ya da biri gelir bıçaklar
ne alaka embesil yolda yürürken herhangi biri tarafından bıçaklanma şansınla motor kullanırken ağır yaralanmalı kaza yapma şansın aynı mı ? Kendin yazmışsın bide sığır nsshnsnsbd

• +1
  • JFL
Reactions: oldgymcel, maarda and Deleted member 96446
ne alaka embesil yolda yürürken herhangi biri tarafından bıçaklanma şansınla motor kullanırken ağır yaralanmalı kaza yapma şansın aynı mı ? Kendin yazmışsın bide sığır nsshnsnsbd
malsın he sen dışarı yürümeye çıkınca başına bir sürü olay gelebilir diyorum sadece bıçaklanabilir demiyorum. Bir sürü şey gelebilir başına dışarı da çıkmasın o zaman diye kinaye yapıyorum amına koyduğumun embesili seni.

Neyse amına koyduğumun çocuğu yazma daha tartışamıcam hic

• JFL
Reactions: Heatmiser
malsın he sen dışarı yürümeye çıkınca başına bir sürü olay gelebilir diyorum sadece bıçaklanabilir demiyorum. Bir sürü şey gelebilir başına dışarı da çıkmasın o zaman diye kinaye yapıyorum amına koyduğumun embesili seni.

Neyse amına koyduğumun çocuğu yazma daha tartışamıcam hic
senin bindiğin motor anca bu olur aptal otistik cüce

Attachments

• monkey-motorcycle.gif
    monkey-motorcycle.gif
    3.7 MB · Views: 0
eh senin de annenin sikilme vakti gelmiş geçmiş olsun heatmiser gardas
altına bir 600f versem ayağın yere değmez bence sus artık

ağır malsın kanka haberin olsun
kanka yazıp özelden hal hatır sormaya dewam et sünepe herif o çalıştığın yere de rezil olacan

• JFL
kanka yazıp özelden hal hatır sormaya dewam et sünepe herif o çalıştığın yere de rezil olacan
dogida nolur beni çalıştığım yere rezil etmeeee nolur hahabzhahhaa eşşekmisin oğlum sen sence ben o kadar mal olabilir miyim neyse bu kadar shit talk yeterli

dogida nolur beni çalıştığım yere rezil etmeeee nolur hahabzhahhaa eşşekmisin oğlum sen sence ben o kadar mal olabilir miyim neyse bu kadar shit talk yeterli
düşündüğünden daha malsın wageslave :lul:

benide sınavdayken kopek ısırmıstı aq

umarım üni büyütür seni
:lul::lul::lul:real hayatta milletin boyuyla taşşak geçme benim gibi sanaldan uğraşmaz gerçekte haşat ederler seni

• +1
baskan sagol pm gelsene ya bir sey sorcam

• +1
Reactions: Deleted member 96446
@emrelngdn kanka pm acilmiyo sana

Users who are viewing this thread

Back