hayatta ilk defa red yeme deneyimi

FaithAse

FaithAse

local cowboy
16 yas 8 ex ilk defa flortlestıgım birine acıldım kız 18di reddedti 12 yas askımdı kız mtbin teki aq gorunusun onemsiz oldugunu tekrardan kanıtladı

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 2 others
16 yas 8 ex ilk defa flortlestıgım birine acıldım kız 18di reddedti 12 yas askımdı kız mtbin teki aq gorunusun onemsiz oldugunu tekrardan kanıtladı
chads.org

• +1
  • Woah
Reactions: menas, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 1 other person
chads.org
kız benm yerıme subhuman 120 kg lolcu scti
B07f295f20438517f4f0a773af12caa3

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya, divisionpanzerfaust and 1 other person
agepill, yaşını larplaman lazımdı
o 18se sen 19 olcan
kızla aynı okula gidiouk bi ara, sadece ortak ilgilerin ve kisiligin cogu zaman daha onemlı olduguunu kanıtladı aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Furkan Sarıkaya
bi insan nasıl 8 tane ex yapar aq sevgili bu sonucta kafalarınız uyusmustur aranızdaki cinselcekim yüksektir ikinizde götürebildiğinz kadar götürürsünüz ama 8 ex ne aq

• +1
Reactions: pashanimair
agepill, yaşını larplaman lazımdı
o 18se sen 19 olcan
Tıp olunca yasin bi onemi yok 16 yasindayken sevgililerim hep 19-21 yas araligiydi

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, swaggy and pashanimair
Boyun kaç obezin boyu kaç

• +1
Reactions: pashanimair
bazen personaltiy matters
şu ana kadar şakasız bir kere bi kızdan olumsuzluga dair birşey almadım 10 kişi teklif etti 6sını kabul ettim 2sıda flörtlükten uzadı, ilk deneyimimdi harbi komik bişey

bi insan nasıl 8 tane ex yapar aq sevgili bu sonucta kafalarınız uyusmustur aranızdaki cinselcekim yüksektir ikinizde götürebildiğinz kadar götürürsünüz ama 8 ex ne aq
ya ben çıkma teklifi etmedim dediğim gibi kabul ettim çoğunu bilmiyorum amk hobilerimde tam amcı hobisi

Tıp olunca yasin bi onemi yok 16 yasindayken sevgililerim hep 19-21 yas araligiydi
zaten onun arkadaşıyla çıktım onun 3 sene evvel ben 7ydim kız 11.sınıftı

bazen personaltiy matters
mesela sen bazen istediğin kadar yakısıklı ol veya ıstedıgın kadr ortak noktan olsun olmuor harbi diom kız seni yeterince tanımıyorum sende beni tanımıyorsun dierek sikinden salladı msl

ya şeyde değilhani 2 hafta tarzı şeylerden bahsetmiyorum en kısası 3 ay süren tarzı valla olay çok değişik geldi diye yazdım buraya

Users who are viewing this thread

Back