swaggy
faded than a ho'
Gün | Testo | HCG | Proviron | Arimidex |
---|---|---|---|---|
Pazartesi | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Salı | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Çarşamba | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Perşembe | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Cuma | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Cumartesi | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Pazar | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
kür için hcg bulamazsam napmalıyım kısır kalmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gün | Testo | HCG | Proviron | Arimidex |
---|---|---|---|---|
Pazartesi | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Salı | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Çarşamba | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Perşembe | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Cuma | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Cumartesi | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Pazar | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Hcg kullanmayınca kısır falan olmuyon agagözünüze hitap etsin diye gptden tablo tasarlattım
Gün Testo HCG Proviron Arimidex Pazartesi 125mg
250IU
Salı 25mg
Çarşamba 0.25mg
Perşembe 125mg
Cuma 250IU
25mg
Cumartesi Pazar
kür için hcg bulamazsam napmalıyım kısır kalmak istemiyorum
yaş küçükHcg kullanmayınca kısır falan olmuyon aga
Yinede olmazsın sadece bi ihtimal mesela ben kullanmadım şuan herşey eskisine döndü hemen hemenyaş küçük
kaçta girdin ki sen küreYinede olmazsın sadece bi ihtimal mesela ben kullanmadım şuan herşey eskisine döndü hemen hemen
Pm atsana ben nedense atamıyorumkaçta girdin ki sen küre
ergenlik bitene kadar kürü devam ettirmeyi düşünüyorum
olm nası varEczanede var amk git al
O zaman bilmiyorum ama hcg satıcısı vardır illa benceolm nası var
küçük şehirdeyim yok burda muhtemelen
bu adama uzman olduğu konu hakkında danışılınca nasıl hevesle yardım ediyo bakın amkO zaman bilmiyorum ama hcg satıcısı vardır illa bence
Peptidturkiyede altta wp işareti var ona tıkla o adama sor belki onda vardır
Ama arayıp konuşman lazım diye biliyorum yazismayi kabul etmiyo en azından geçen sene öyleydi
Neden zorlar ki,maddi açıdan ise baya baya ucuz olması lazım diye biliyorum ama emin değilim ilacabak sitesinden bakbu adama uzman olduğu konu hakkında danışılınca nasıl hevesle yardım ediyo bakın amk
hcgyi direkt küre eklemesem olur mu peki hani böyle 2 ayda bir 2 hafta kürüme hcgyi eklesem komple testislerin shutdown olmaması için
komple hcgyi küre dahil etmek zorlar beni biraz
direkt kürün içine dahil etmeden entegre edersem nasıl bi süreç izlemem gerekli peki testislerin shutdown olmaması içinNeden zorlar ki,maddi açıdan ise baya baya ucuz olması lazım diye biliyorum ama emin değilim ilacabak sitesinden bak
2 ayda bir 2 hafta pek etkili olmaz çünkü testisler uzun süre aktif kalmadiktan sonra 2 haftada tekrar aktif hale getiremezsin, çünkü leydig hücreleri tam cevap vermeye başlarken hcgyi kesiyor olacaksin
Emin değilim bundan araştırsan daha iyi olurdirekt kürün içine dahil etmeden entegre edersem nasıl bi süreç izlemem gerekli peki testislerin shutdown olmaması için
düzenli kullanım harici
trt her sekilde testoyu kapatir. beyinden LH ve FSH sinyali gelmedigi icin tassaklar pert HCG sadece o arayi tamamliyor (LH/FSH taklit ediyor ve testislerin aktif kaliyor) her sekilde kuru biraktigin an endokrin sisteminin o sinyal yaratma ve gonderme surecini toparlamasi gerekiyordirekt kürün içine dahil etmeden entegre edersem nasıl bi süreç izlemem gerekli peki testislerin shutdown olmaması için
düzenli kullanım harici
taşşakların gidiceğini biliyom zaten benim bahsettiğim gelişim çağındayım ve küre uzun süre devam edicemtrt her sekilde testoyu kapatir. beyinden LH ve FSH sinyali gelmedigi icin tassaklar pert HCG sadece o arayi tamamliyor (LH/FSH taklit ediyor ve testislerin aktif kaliyor) her sekilde kuru biraktigin an endokrin sisteminin o sinyal yaratma ve gonderme surecini toparlamasi gerekiyor
orayi bilemem ben sahsen 25 e kadar naturel kaldimtaşşakların gidiceğini biliyom zaten benim bahsettiğim gelişim çağındayım ve küre uzun süre devam edicem
hcgyi de zaten dediğin sebep için kullanıcam taşşakların komple bıraktıktan sonra shutdown olmaması için
gelişim çağında olmasam sikiyim hcgyi testo toparlanır zaten tekrar bi şekilde pctyle falanorayi bilemem ben sahsen 25 e kadar naturel kaldim
bulabilirsem aromasin kullanıcam bulurum umarımaromasin kullan arimidex yerine kanka
2 cm extre falan maxkullanma bise olmuyo
eczaneden depodan getirmesini isteyebilirsin birde mumkunse cok islek olmayan eczane bul cogu sikine takmiyor aqbulabilirsem aromasin kullanıcam bulurum umarım
arayıp isticem ya gidip yüzlerine karşı söyleyince kem küm ediyolareczaneden depodan getirmesini isteyebilirsin birde mumkunse cok islek olmayan eczane bul cogu sikine takmiyor aq
aga sen neden hesap açar açmaz vip aldınPm atsana ben nedense atamıyorum
Guide paylasinca ciddiye alinsin diyeaga sen neden hesap açar açmaz vip aldın
ne gerek var knk foruma guide atan yok zaten bir iki tane adam akıllı atsan herkes üşüşür direkGuide paylasinca ciddiye alinsin diye
Haklisin aslinda reis cok dusunmedim indirimde diye aldim ama genelde grey olan biri guide attiginda chatgpt denildigi icin high iq guide attigim gibi 10 kisinin chatgpt diyicegine eminimne gerek var knk foruma guide atan yok zaten bir iki tane adam akıllı atsan herkes üşüşür direk