hcg bulamazsam napıcam

swaggy

swaggy

faded than a ho'
GünTestoHCGProvironArimidex
Pazartesi✅125mg✅250IU❌❌
Salı❌❌✅25mg❌
Çarşamba❌❌❌✅0.25mg
Perşembe✅125mg❌❌❌
Cuma❌✅250IU✅25mg❌
Cumartesi❌❌❌❌
Pazar❌❌❌❌
gözünüze hitap etsin diye gptden tablo tasarlattım
kür için hcg bulamazsam napmalıyım kısır kalmak istemiyorum

• +1
  • JFL
Reactions: chadmanlet04, Deleted member 178556, Auchelius and 1 other person
YA YETERR YETERERR AMINAKOUDUMUN ÜLKESİNE HİÇ Bİ SİK YAPAMIYOZ YETEEER
HCG NERDEN BULACAM BEN AMINAKOYAYIM YA
NEDEN HİÇ Bİ ŞEYE ERİŞİM YOK NEDEN HER ŞEYE ERİŞİM BU KADAR SINIRLI
MSE İSTERİZ DERLER YOK KÜRE BAŞLAMAK İSTERİZ HCG YOK O YOK BU YOK
NE VAR BU ÜLKEDE

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Reactions: recai iskender and pashanimair
peptidtürkiyeyi de sikiyim bok gibi site tasarımı var bi sik searchleyemiyorum

• +1
Reactions: pashanimair
GünTestoHCGProvironArimidex
Pazartesi✅125mg✅250IU❌❌
Salı❌❌✅25mg❌
Çarşamba❌❌❌✅0.25mg
Perşembe✅125mg❌❌❌
Cuma❌✅250IU✅25mg❌
Cumartesi❌❌❌❌
Pazar❌❌❌❌
gözünüze hitap etsin diye gptden tablo tasarlattım
kür için hcg bulamazsam napmalıyım kısır kalmak istemiyorum
Hcg kullanmayınca kısır falan olmuyon aga

• +1
beyler baran kalamcıdan mk 677 almayan kaldımı?

• JFL
Reactions: swaggy
yaş küçük
Yinede olmazsın sadece bi ihtimal mesela ben kullanmadım şuan herşey eskisine döndü hemen hemen

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
Yinede olmazsın sadece bi ihtimal mesela ben kullanmadım şuan herşey eskisine döndü hemen hemen
kaçta girdin ki sen küre
ergenlik bitene kadar kürü devam ettirmeyi düşünüyorum

• +1
Reactions: Deleted member 178556 and pashanimair
kaçta girdin ki sen küre
ergenlik bitene kadar kürü devam ettirmeyi düşünüyorum
Pm atsana ben nedense atamıyorum

• +1
Eczanede var amk git al

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius, swaggy and 1 other person
olm nası var
küçük şehirdeyim yok burda muhtemelen
O zaman bilmiyorum ama hcg satıcısı vardır illa bence
Peptidturkiyede altta wp işareti var ona tıkla o adama sor belki onda vardır
Ama arayıp konuşman lazım diye biliyorum yazismayi kabul etmiyo en azından geçen sene öyleydi

• +1
Reactions: fefep, pashanimair, Auchelius and 1 other person
O zaman bilmiyorum ama hcg satıcısı vardır illa bence
Peptidturkiyede altta wp işareti var ona tıkla o adama sor belki onda vardır
Ama arayıp konuşman lazım diye biliyorum yazismayi kabul etmiyo en azından geçen sene öyleydi
bu adama uzman olduğu konu hakkında danışılınca nasıl hevesle yardım ediyo bakın amk
hcgyi direkt küre eklemesem olur mu peki hani böyle 2 ayda bir 2 hafta kürüme hcgyi eklesem komple testislerin shutdown olmaması için
komple hcgyi küre dahil etmek zorlar beni biraz

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, pashanimair and Auchelius
bu adama uzman olduğu konu hakkında danışılınca nasıl hevesle yardım ediyo bakın amk
hcgyi direkt küre eklemesem olur mu peki hani böyle 2 ayda bir 2 hafta kürüme hcgyi eklesem komple testislerin shutdown olmaması için
komple hcgyi küre dahil etmek zorlar beni biraz
Neden zorlar ki,maddi açıdan ise baya baya ucuz olması lazım diye biliyorum ama emin değilim ilacabak sitesinden bak
2 ayda bir 2 hafta pek etkili olmaz çünkü testisler uzun süre aktif kalmadiktan sonra 2 haftada tekrar aktif hale getiremezsin, çünkü leydig hücreleri tam cevap vermeye başlarken hcgyi kesiyor olacaksin

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and swaggy
Neden zorlar ki,maddi açıdan ise baya baya ucuz olması lazım diye biliyorum ama emin değilim ilacabak sitesinden bak
2 ayda bir 2 hafta pek etkili olmaz çünkü testisler uzun süre aktif kalmadiktan sonra 2 haftada tekrar aktif hale getiremezsin, çünkü leydig hücreleri tam cevap vermeye başlarken hcgyi kesiyor olacaksin
direkt kürün içine dahil etmeden entegre edersem nasıl bi süreç izlemem gerekli peki testislerin shutdown olmaması için
düzenli kullanım harici

• +1
Reactions: pashanimair, maarda and Auchelius
direkt kürün içine dahil etmeden entegre edersem nasıl bi süreç izlemem gerekli peki testislerin shutdown olmaması için
düzenli kullanım harici
Emin değilim bundan araştırsan daha iyi olur
Ama teorik olarak 5 haftada bir micro blast yapsan (5 gün boyunca 250 iu) yeterli sinyal verirsin,yine baskilanir ama tamamen shutdown olmaz

• +1
Reactions: pashanimair, swaggy and Auchelius
proviron gunde 50mg ye kadar cakabilirsin hatta o seklide arimidexe ihtiyac bile duymayabilirsin zaten 250mg giris seviyesi trt cogu erkek o kadar aromatize etmedigi icin AI almaya gerek yok

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
düzenli kullanım harici
trt her sekilde testoyu kapatir. beyinden LH ve FSH sinyali gelmedigi icin tassaklar pert HCG sadece o arayi tamamliyor (LH/FSH taklit ediyor ve testislerin aktif kaliyor) her sekilde kuru biraktigin an endokrin sisteminin o sinyal yaratma ve gonderme surecini toparlamasi gerekiyor

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
trt her sekilde testoyu kapatir. beyinden LH ve FSH sinyali gelmedigi icin tassaklar pert HCG sadece o arayi tamamliyor (LH/FSH taklit ediyor ve testislerin aktif kaliyor) her sekilde kuru biraktigin an endokrin sisteminin o sinyal yaratma ve gonderme surecini toparlamasi gerekiyor
taşşakların gidiceğini biliyom zaten benim bahsettiğim gelişim çağındayım ve küre uzun süre devam edicem
hcgyi de zaten dediğin sebep için kullanıcam taşşakların komple bıraktıktan sonra shutdown olmaması için

• +1
Reactions: chadmanlet04
taşşakların gidiceğini biliyom zaten benim bahsettiğim gelişim çağındayım ve küre uzun süre devam edicem
hcgyi de zaten dediğin sebep için kullanıcam taşşakların komple bıraktıktan sonra shutdown olmaması için
orayi bilemem ben sahsen 25 e kadar naturel kaldim

• +1
orayi bilemem ben sahsen 25 e kadar naturel kaldim
gelişim çağında olmasam sikiyim hcgyi testo toparlanır zaten tekrar bi şekilde pctyle falan

aromasin kullan arimidex yerine kanka

• +1
Reactions: chadmanlet04 and swaggy
  • +1
Reactions: Deleted member 166967
kullanma bise olmuyo

• +1
Reactions: auitistsurvior
bulabilirsem aromasin kullanıcam bulurum umarım
eczaneden depodan getirmesini isteyebilirsin birde mumkunse cok islek olmayan eczane bul cogu sikine takmiyor aq

• +1
eczaneden depodan getirmesini isteyebilirsin birde mumkunse cok islek olmayan eczane bul cogu sikine takmiyor aq
arayıp isticem ya gidip yüzlerine karşı söyleyince kem küm ediyolar

• +1
Reactions: Deleted member 166967
Guide paylasinca ciddiye alinsin diye
ne gerek var knk foruma guide atan yok zaten bir iki tane adam akıllı atsan herkes üşüşür direk

• +1
Reactions: Serialsuicide, swaggy and Deleted member 178556
ne gerek var knk foruma guide atan yok zaten bir iki tane adam akıllı atsan herkes üşüşür direk
Haklisin aslinda reis cok dusunmedim indirimde diye aldim ama genelde grey olan biri guide attiginda chatgpt denildigi icin high iq guide attigim gibi 10 kisinin chatgpt diyicegine eminim

• +1

Users who are viewing this thread

Back