Height boosters

Charm0

Charm0

Iron
Beyler geldi height boosterlar ama amk af1 ime İkisinisini birden sokunca baya belli oluyo, birini sokunca eh yine dikkat edilirse belli olur ama kullanilabilir gibi. Eve gidince ayagimda nasil oldugunu gostericem yaklasik 3cm falan ekliyo ana insolela, ikisiyle olcmedim cunku cok belli oluyo af1 le max 1 insole takilabilir ama bilegini kaplayan bi ayakkabi ile ikiside kullanilabilir. Bi sorum var af1 in kendi tabanini cikarip altina bunu koymayi dusunuyorumda af1 in tabani ipliklerle dikislenmis gibi cikarsam mi emin olamadim chatgpt cikarilir dedi ama cikarmak icin baya zorlamam gerekiyo pamuk iplikler falan var altinda onlar kopuyo sizce cikarilir mi

Attachments

• 5304304_20250904_155344.jpg
    5304304_20250904_155344.jpg
    1.2 MB · Views: 0
  • 5304303_20250904_155337.jpg
    5304303_20250904_155337.jpg
    1.1 MB · Views: 0
Last edited:
  • +1
Reactions: why not me?
boyle seyler yerıne tabanlı ayakkabı almak cok daha mantıklı

boyle seyler yerıne tabanlı ayakkabı almak cok daha mantıklı
Tabanli ayakkabi ne la ozel boy icin olan ayakkabilari diyosan nt degil kanka nike air forcelar populer guzel gozuken bi ayakkabi markasiz custom boy icin olan ayakkabilara gore daha mantikli geliyo

Tabanli ayakkabi ne la ozel boy icin olan ayakkabilari diyosan nt degil kanka nike air forcelar populer guzel gozuken bi ayakkabi markasiz custom boy icin olan ayakkabilara gore daha mantikli geliyo
tabanı olan herhangı bır ayakkabı nike olur cart curt bot olur

tabanı olan herhangı bır ayakkabı nike olur cart curt bot olur
Zaten almisimya airforce ustunede ekstra boy icin insoles aldim. Anlamadim ne demek istedigini

• +1
Reactions: ayisiken
Ayağın sikilecek

• +1
Reactions: Serialsuicide
rahat mı
Amk olabildigince uygun yapmak icin 30dk ayakkabiyla bagciklarla ugrastim en buyuk sorun topugum her an cikicakmis gibi hissesiyorum keske bilekli ayakkabi alsaymisim bilmiom onun disinda fena degil 3cm icin deger mi emin degilim

giydikten bir gun sonra ayagım oyle agrıdı ki 178 boyumla barıştım

Denicem bu haftasonu oyle bi rahatsizlik olursa sadece datelere gidince falan giyerim

• +1
Reactions: Serialsuicide and psikozbagimlisi
ya ben nası barışacam amk herif ll ile ulaşmayı planladığım boya barışıyo brutal
iyi bir boy değilki, averaj olmaktan kötü birşey yok amk

• +1
Reactions: Charm0
bide ben 190 olsam yine kurtarmıyo tipten :feelswhy:

bide ben 190 olsam yine kurtarmıyo tipten :feelswhy:
kurtarir la birsürü 190+ ltn tanıyom kızlarla sorun yaşamıyolar. Boy baya iyi bi halo ama trde en iyi halo orospucocugumaxxed olmak keko pezevenklerle takıl onlar gibi davran kızlarla sorun yaşamazsın ama salak salak kavgalara falan karışmak durumda kalıyosun öylede.

• +1
Reactions: Serialsuicide and psikozbagimlisi
kurtarir la birsürü 190+ ltn tanıyom kızlarla sorun yaşamıyolar. Boy baya iyi bi halo ama trde en iyi halo orospucocugumaxxed olmak keko pezevenklerle takıl onlar gibi davran kızlarla sorun yaşamazsın ama salak salak kavgalara falan karışmak durumda kalıyosun öylede.
ben bu kekomaxxing muhabbetini hiç anlamadım, amacınız çingene varoş kızlarla yatmak mı olum. 2016da degiliz her kitleden her türden seyle ilgilenen kız/erkek var artık cok sayıda

• +1
Reactions: Neokrinshaaa and Serialsuicide
ben bu kekomaxxing muhabbetini hiç anlamadım, amacınız çingene varoş kızlarla yatmak mı olum. 2016da degiliz her kitleden her türden seyle ilgilenen kız/erkek var artık cok sayıda
Kanka emin ol çingene varoşlarla değil aga kendimi doxxlamak istemesem foto atardımda keko dediğim çingene diyarbakırlı keko değil biraz daha mordern keko yada illa keko değil ortam orospusu piç göt olmakta yeterli çoğu kızlara hitap ediyo bu grup bide hem piçmaxxed hemde htn+ olursan kızların çoğuna hitap edersin

Kanka emin ol çingene varoşlarla değil aga kendimi doxxlamak istemesem foto atardımda keko dediğim çingene diyarbakırlı keko değil biraz daha mordern keko yada illa keko değil ortam orospusu piç göt olmakta yeterli çoğu kızlara hitap ediyo bu grup bide hem piçmaxxed hemde htn+ olursan kızların çoğuna hitap edersin
bilmiyorum daha böyle bahsettiğimiz kimse ile arkadaşlık/ilişki kurmadım çirkin olsam dahi, bence bişeyleri yanlış yapıyor insanlar iletişim kurma konusunda

• +1
bilmiyorum daha böyle bahsettiğimiz kimse ile arkadaşlık/ilişki kurmadım çirkin olsam dahi, bence bişeyleri yanlış yapıyor insanlar iletişim kurma konusunda
kanka aklına söyle gelsin kendinden küçüklerle takılan motorlu puff sigara alkol nargile cafede espressolabde takılan erkek grupları gibi bu tarz oluyo piçmaxxedler he bide dalyarak keçi sakali genelde böyle

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
kanka aklına söyle gelsin kendinden küçüklerle takılan motorlu puff sigara alkol nargile cafede espressolabde takılan erkek grupları gibi bu tarz oluyo piçmaxxedler he bide dalyarak keçi sakali genelde böyle
arayışı bu tipler olan kızlarla işiniz ne amk :feelsgood:

• +1
arayışı bu tipler olan kızlarla işiniz ne amk :feelsgood:
kanka liseliyim okulumdaki kızların çoğu bu şekil erkeklere ilgi duyuyo tabi sadece bu tarz herifler kızlarla takılıyo demiyorum sadece bu tarz biriysen ltn olarakta mtb htb kızlarla birlikte olabilirsin hem böyle hemde htn falan olursan ilgi duydugun kızların çoğunu elde edebilirsin

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
bilekli ayakkabıları hiç sevmiyorum ya ama diğer türlüde booster takılmıyor gibi
new balance 990 tarzı bisey alsam 3cm falan arttırıyor sanırım

bilekli ayakkabıları hiç sevmiyorum ya ama diğer türlüde booster takılmıyor gibi
new balance 990 tarzı bisey alsam 3cm falan arttırıyor sanırım
kanka bilekli olursa daha fazla lift takabilirsin ama ayakkabının verdiği boyda önemli. Amk yeni öğrendim şortlarla takılmazmış shoelifts ben salak gibi şortla 30dk dışarda yürüdüm umarım belli olmamıştır sadece 3cm falan zaten

ananu sıkeyım bennnn
şaka bi yana kafe ve keçi sakal olsa piçmaxx yaparım gözlere piç gözü diyolar

• +1

Users who are viewing this thread

Back