TrustMeBro
Kill, eat, exploit the weak
Bir ucube orospu evladindan daha kurtulduk evren ilginc yontemler izliyor arinmak icin, Sirada menas vardir umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne yaptı ban yediBir ucube orospu evladindan daha kurtulduk evren ilginc yontemler izliyor arinmak icin, Sirada menas vardir umarim
Uzumu ye bagini sormane yaptı ban yedi
sub5 jawa sahip olmakne yaptı ban yedi
nereye düştüm ben usta herkes birbirine saldırıyo muBir ucube orospu evladindan daha kurtulduk evren ilginc yontemler izliyor arinmak icin, Sirada menas vardir umarim
Orasini sen cok dusunme olacaklar zaten oluyornereye düştüm ben usta herkes birbirine saldırıyo mu
Her threadde sövüşme illaki oluyor reisnereye düştüm ben usta herkes birbirine saldırıyo mu
maymunlar cehennemiHer threadde sövüşme illaki oluyor reis
Ne yazikki forumdaki ucube ekip maymunlardan bile aptalmaymunlar cehennemi
forumda ucube olmayan eleman var mı varsa burda ne işi varNe yazikki forumdaki ucube ekip maymunlardan bile aptal
Ya benim yaptigimi yapiyodur ya da lurkleyip alay ediyodurforumda ucube olmayan eleman var mı varsa burda ne işi var
elemanzelvadre misin sensub5 jawa sahip olmak
var zaten herkesin burda olma sebebi aynı değilforumda ucube olmayan eleman var mı varsa burda ne işi var
Eskiden böyle değildinereye düştüm ben usta herkes birbirine saldırıyo mu
Eskidende böyleydi de sovusmeler daha iyiydi ve daha yaratıcıydiEskiden böyle değildi
olm artik senle ``anlasiyoruz`` cok uzatmayalimEskidende böyleydi de sovusmeler daha iyiydi ve daha yaratıcıydi
Bide kısa suruoydu uzun ve sıkıcı olmuyodu