kobain
çekiç uzmanı dalkavuk
beyler hem lean hem kas kütlesi kazanmak istiyorum boyum 187 kilom 73 ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
187 ne amk hepiniz 190'sınız amk kız seni niye reddetmişbeyler hem lean hem kas kütlesi kazanmak istiyorum boyum 187 kilom 73 ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim
187 ne amk hepiniz 190'sınız amk kız seni niye reddetmiş
kanka lez cıktı ya aq187 ne amk hepiniz 190'sınız amk kız seni niye reddetmiş
zaten leanmisin yoksa hem leanleşip hemde kas kütlesi koymak istiyorum mu diyonbeyler hem lean hem kas kütlesi kazanmak istiyorum boyum 187 kilom 73 ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim
lean kalıp demiş knkzaten leanmisin yoksa hem leanleşip hemde kas kütlesi koymak istiyorum mu diyon
Kanka leanleşip kas kütlesi koymakzaten leanmisin yoksa hem leanleşip hemde kas kütlesi koymak istiyorum mu diyon
aga genetiğim iyimi bilmiyorum ama genel olarak belim ince omuzlarım geniş onun dışında kol genetiğim gayet iyiMaingaining alman gereken kalori miktarı kadar al kardiyo yap bu kadar ama genetiğin iyiyse ikisinede ihtiyacın yok
O anlamda demedim genetik olarak kolay kas kazanabiliyosan yaparsinaga genetiğim iyimi bilmiyorum ama genel olarak belim ince omuzlarım geniş onun dışında kol genetiğim gayet iyi
Boyu uzun olunca yakisiklimi oluyor aq187 ne amk hepiniz 190'sınız amk kız seni niye reddetmiş
Norm beslenmene devam et??? Ağırlık antrenmanına devam edersen kas kütlesi articak zaten düzgün calisiyosanbeyler hem lean hem kas kütlesi kazanmak istiyorum boyum 187 kilom 73 ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim
O anlamda demedim genetik olarak kolay kas kazanabiliyosan yapa
yardım ettiğin için teşekkür ederim aga son antremanımı haziran ayında attım sonrasında tatil falan derken zaman bulamadım yeniden başlıcam zaten daha lean kalıp kütle ekliceğimnatty olarak hem lean kalıp aynı anda kas kütlesi kazanamazsın. eğer tamamen beginner değilsen ya da uzun bir layoff sonrası tekrardan antrenman yapmaya başlamıyorsan. ya maingain kalorilerinde kalıp daha az kas kütlesi kazanmayı göze alıp lean kalacaksın, ya da sürekli içinde bulunduğun antrenman fazına göre gaining ya da cutting kalorilerinde kalıp yoyo diet yapacaksın. vücut konusunda önemli olan lean kalıp biraz kas kütlesi ve damarlı gözükmek, o yüzden bulking gibi saçma şeylere düşmene gerek yok, maingain kalorilerinde takılman en iyisi olacaktır.