HEM LEAN KALIP HEMDE KAS KÜTLESİ KAZANMAK

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
beyler hem lean hem kas kütlesi kazanmak istiyorum boyum 187 kilom 73 ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
beyler hem lean hem kas kütlesi kazanmak istiyorum boyum 187 kilom 73 ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim
187 ne amk hepiniz 190'sınız amk kız seni niye reddetmiş

• +1
Reactions: reanrao, pashanimair and why not me?
  • JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, Arisylva, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Roid basmak harici bi yol abicim

• +1
Reactions: Atsizz, Serialsuicide and pashanimair
zaten leanmisin yoksa hem leanleşip hemde kas kütlesi koymak istiyorum mu diyon

• +1
Reactions: pashanimair
Maingaining alman gereken kalori miktarı kadar al kardiyo yap bu kadar ama genetiğin iyiyse ikisinede ihtiyacın yok

• +1
Maingaining alman gereken kalori miktarı kadar al kardiyo yap bu kadar ama genetiğin iyiyse ikisinede ihtiyacın yok
aga genetiğim iyimi bilmiyorum ama genel olarak belim ince omuzlarım geniş onun dışında kol genetiğim gayet iyi

• +1
kürle yaparsin

• +1
Reactions: Atsizz and pashanimair
boşver ya

• +1
Reactions: reanrao and pashanimair
aga genetiğim iyimi bilmiyorum ama genel olarak belim ince omuzlarım geniş onun dışında kol genetiğim gayet iyi
O anlamda demedim genetik olarak kolay kas kazanabiliyosan yaparsin

• +1
anneni bana gondermen lazim

• JFL
  • +1
Reactions: nastynas and pashanimair
Norm beslenmene devam et??? Ağırlık antrenmanına devam edersen kas kütlesi articak zaten düzgün calisiyosan

• +1
natty olarak hem lean kalıp aynı anda kas kütlesi kazanamazsın. eğer tamamen beginner değilsen ya da uzun bir layoff sonrası tekrardan antrenman yapmaya başlamıyorsan. ya maingain kalorilerinde kalıp daha az kas kütlesi kazanmayı göze alıp lean kalacaksın, ya da sürekli içinde bulunduğun antrenman fazına göre gaining ya da cutting kalorilerinde kalıp yoyo diet yapacaksın. vücut konusunda önemli olan lean kalıp biraz kas kütlesi ve damarlı gözükmek, o yüzden bulking gibi saçma şeylere düşmene gerek yok, maingain kalorilerinde takılman en iyisi olacaktır.

O anlamda demedim genetik olarak kolay kas kazanabiliyosan yapa

natty olarak hem lean kalıp aynı anda kas kütlesi kazanamazsın. eğer tamamen beginner değilsen ya da uzun bir layoff sonrası tekrardan antrenman yapmaya başlamıyorsan. ya maingain kalorilerinde kalıp daha az kas kütlesi kazanmayı göze alıp lean kalacaksın, ya da sürekli içinde bulunduğun antrenman fazına göre gaining ya da cutting kalorilerinde kalıp yoyo diet yapacaksın. vücut konusunda önemli olan lean kalıp biraz kas kütlesi ve damarlı gözükmek, o yüzden bulking gibi saçma şeylere düşmene gerek yok, maingain kalorilerinde takılman en iyisi olacaktır.
yardım ettiğin için teşekkür ederim aga son antremanımı haziran ayında attım sonrasında tatil falan derken zaman bulamadım yeniden başlıcam zaten daha lean kalıp kütle ekliceğim

Users who are viewing this thread

Back