Z
zank
Iron
bir de minoxidil çok pahalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
onu da ayrıca söylemek istedim nasıl alabilirim diyeKollajen arttırmak için soruyorsan minox ne alakala
minoxidil neresi pahalı dostum al 1 aydan fazla bi süre kullanıyorsun bi spreyi eğer sprey halinde ise hergün kullanma zaten saç derisini kurutuyoronu da ayrıca söylemek istedim nasıl alabilirim diye
kaşa yapıcaktım minoxuminoxidil neresi pahalı dostum al 1 aydan fazla bi süre kullanıyorsun bi spreyi eğer sprey halinde ise hergün kullanma zaten saç derisini kurutuyor
Yapma olm misin Benim kaslar gur zatenkaşa yapıcaktım minoxu
sadece kaş için minoxidil alınmaz biberiye yağı yeni kıl çıkarıyor vazelin ve ceviz yağı veyahut kaş kirpik serumları (onların içinde de kuruyemiş yağları var genelde) kaşını uzatır yeni kaş çıkarır ama biberiye kadar etkili olmaz dermaroller varsa kıl köklerini uyarıp biberiye kullanabilirsinkaşa yapıcaktım minoxu
belli bir ara biberiye kullandım ve çok sonuç göremedimsadece kaş için minoxidil alınmaz biberiye yağı yeni kıl çıkarıyor vazelin ve ceviz yağı veyahut kaş kirpik serumları (onların içinde de kuruyemiş yağları var genelde) kaşını uzatır yeni kaş çıkarır ama biberiye kadar etkili olmaz dermaroller varsa kıl köklerini uyarıp biberiye kullanabilirsin
nane + hint kullanbelli bir ara biberiye kullandım ve çok sonuç göremedim
şuan hint yağı kullanıyorum kaş ve kirpik için daha iyi öncekine göre
eyvnane + hint kullan
CokbiliyonKonuda yazan her şey cope. Hepsi satış yapmak için şişirilmiş ürünler. Hardmax, steroidler, beslenme ya da ölüm. Benim için ölüm tek yol zaten.
ne agliyon sen ya steroidler hardmax beslenme flaan ne diyon amina kodumun oglu samar oglanina cevirmiyim seni luksmex yapcam diye intihar seviyesine gelmis orospu cocugu ozurluKonuda yazan her şey cope. Hepsi satış yapmak için şişirilmiş ürünler. Hardmax, steroidler, beslenme ya da ölüm. Benim için ölüm tek yol zaten.
28 yaşımdayım ben kankane agliyon sen ya steroidler hardmax beslenme flaan ne diyon amina kodumun oglu samar oglanina cevirmiyim seni luksmex yapcam diye intihar seviyesine gelmis orospu cocugu ozurlu
Steroidler sanki cok zor bisi amina koyim allah bile vuruyodur %100 17yasindayim testo vuruyorum mutsuzum sakin vurmayin (geytkeep yaptigim ogrenilince bizzinyo)
@chadmanlet04 sen misin knk28 yaşımdayım ben kanka
sen sımdı chadmanleta cırkınmı dıyonhe sen en iyisi bi @dogida ile gorus ameliyat falan fistan konus 28 yasinda burda dolasiyosan cok cirkinsindir
ollum o 28 degil 19 mu 17 mi ne gerizakali misin sen?sen sımdı chadmanleta cırkınmı dıyon
odamı larpmış amk herif harbi larp ilahıollum o 28 degil 19 mu 17 mi ne gerizakali misin sen?
adamin kendi diyor
this is larp or be larped world.
tipini gordum 22 duruyo4 net 19 yasindadirodamı larpmış amk herif harbi larp ilahı