hemen hemen çoğu kolajen konusunu okudum sizin tecrübeleriniz ve bilginize göre alıcam sizce trde ne alabilirim

Z

zank

Iron
bir de minoxidil çok pahalı

Kollajen arttırmak için soruyorsan minox ne alakala

onu da ayrıca söylemek istedim nasıl alabilirim diye
minoxidil neresi pahalı dostum al 1 aydan fazla bi süre kullanıyorsun bi spreyi eğer sprey halinde ise hergün kullanma zaten saç derisini kurutuyor

minoxidil neresi pahalı dostum al 1 aydan fazla bi süre kullanıyorsun bi spreyi eğer sprey halinde ise hergün kullanma zaten saç derisini kurutuyor
kaşa yapıcaktım minoxu

• +1
Reactions: Ashoimex
kaşa yapıcaktım minoxu
sadece kaş için minoxidil alınmaz biberiye yağı yeni kıl çıkarıyor vazelin ve ceviz yağı veyahut kaş kirpik serumları (onların içinde de kuruyemiş yağları var genelde) kaşını uzatır yeni kaş çıkarır ama biberiye kadar etkili olmaz dermaroller varsa kıl köklerini uyarıp biberiye kullanabilirsin

sadece kaş için minoxidil alınmaz biberiye yağı yeni kıl çıkarıyor vazelin ve ceviz yağı veyahut kaş kirpik serumları (onların içinde de kuruyemiş yağları var genelde) kaşını uzatır yeni kaş çıkarır ama biberiye kadar etkili olmaz dermaroller varsa kıl köklerini uyarıp biberiye kullanabilirsin
belli bir ara biberiye kullandım ve çok sonuç göremedim
şuan hint yağı kullanıyorum kaş ve kirpik için daha iyi öncekine göre
kolajen için tavsiyen var mı
şuan takığım kolajene günlük kaç mg almam lazım ki etkisini göstersin

belli bir ara biberiye kullandım ve çok sonuç göremedim
şuan hint yağı kullanıyorum kaş ve kirpik için daha iyi öncekine göre
nane + hint kullan

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Konuda yazan her şey cope. Hepsi satış yapmak için şişirilmiş ürünler. Hardmax, steroidler, beslenme ya da ölüm. Benim için ölüm tek yol zaten.

Last edited:
  • JFL
Reactions: Peter Steele
Konuda yazan her şey cope. Hepsi satış yapmak için şişirilmiş ürünler. Hardmax, steroidler, beslenme ya da ölüm. Benim için ölüm tek yol zaten.
Cokbiliyon

• Woah
ne agliyon sen ya steroidler hardmax beslenme flaan ne diyon amina kodumun oglu samar oglanina cevirmiyim seni luksmex yapcam diye intihar seviyesine gelmis orospu cocugu ozurlu
Steroidler sanki cok zor bisi amina koyim allah bile vuruyodur %100 17yasindayim testo vuruyorum mutsuzum sakin vurmayin (geytkeep yaptigim ogrenilince bizzinyo)

ne agliyon sen ya steroidler hardmax beslenme flaan ne diyon amina kodumun oglu samar oglanina cevirmiyim seni luksmex yapcam diye intihar seviyesine gelmis orospu cocugu ozurlu
Steroidler sanki cok zor bisi amina koyim allah bile vuruyodur %100 17yasindayim testo vuruyorum mutsuzum sakin vurmayin (geytkeep yaptigim ogrenilince bizzinyo)
28 yaşımdayım ben kanka

• +1
28 yaşımdayım ben kanka
@chadmanlet04 sen misin knk

neyse babako iyi dinlr 28 yasina gelmissin steroid bassanda kas haric isine yaramaz bidelt falan fistan belki azcik buyur 0.5 inch falan ama oule asiri buyume bekleme ok.

• JFL
Reactions: chadmanlet04
he sen en iyisi bi @dogida ile gorus ameliyat falan fistan konus 28 yasinda burda dolasiyosan cok cirkinsindir

he sen en iyisi bi @dogida ile gorus ameliyat falan fistan konus 28 yasinda burda dolasiyosan cok cirkinsindir
sen sımdı chadmanleta cırkınmı dıyon

• JFL
sen sımdı chadmanleta cırkınmı dıyon
ollum o 28 degil 19 mu 17 mi ne gerizakali misin sen?:unsure:
adamin kendi diyor
this is larp or be larped world.

ollum o 28 degil 19 mu 17 mi ne gerizakali misin sen?:unsure:
adamin kendi diyor
this is larp or be larped world.
odamı larpmış amk herif harbi larp ilahı

• JFL