HEPIMIZIN HER AN KADESE DUSME IHTIMALI VAR

Peter Steele

Peter Steele

Platinum
bu forumda ilk defa bu kadar ciddi konusuyorum ozur dilerim onun icin simdiden,
Şimdi olay şöyle gelisti 2024 yazinda Amerika Looksmax,Psl gibi kelimeleri google ve sosyal medyada kirmizi listeye aldi (FBI) Cogunuz gormussunuzdur zaten ttde falan
Şimdi sorunumuz su Türkiye cumhuriyetide bu kararlari uygulamis Hemde bu incel olaylarindan max 1 hafta sonra ve şuan bu site dahil olmak üzere tüm looksmax ve psl kültürü içeren, bir topluluk barindiran forumlar takip listesinde VE BAŞTA TABIKIDE ISMININ KOLAYLIGI YUZUNDEN LOOKSMAX.ORG VAR
.is deki hayatsizlar daha cok paket olabilir zaten (mentalistkebab bb) ama şu an her an bir operasyon ile hepimizj gece evimizden TEM alabilir nedeni ise "incel terör örgütü:lul:" Sorun şu ki Allah"tan bu forumda incel yok:)lul:)Ben tabii ki de bir incel degilim sizi bilinclendirmek icin burdayim:).
Yani şimdi napicaz derseniz artik cok gec devletimizin ksrarlarina karsi cikamayiz hepimiz takip listesindeyiz mal mal konular konusmayin, tt de ve instada falan looksmax ile alakali gonderiler begenmeyin tt de yorumlar talan yapmayin videolar paylasmayin

Allaha emanet

3352739 1681081762246

@Xavier CUKUBIKSI ANLADIGIMIZ SAATLERDEYIZ:feelswah:

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
ben yahudiyim bisy olmaz

• JFL
Reactions: auitistsurvior, temelyeterliliktest, szolliontaraelis and 2 others
Şimdi olay şöyle gelisti 2024 yazinda Amerika Looksmax,Psl gibi kelimeleri google ve sosyal medyada kirmizi listeye aldi (FBI) Cogunuz gormussunuzdur zaten ttde falan
Şimdi sorunumuz su Türkiye cumhuriyetide bu kararlari uygulamis Hemde bu incel olaylarindan max 1 hafta sonra ve şuan bu site dahil olmak üzere tüm looksmax ve psl kültürü içeren, bir topluluk barindiran forumlar takip listesinde VE BAŞTA TABIKIDE ISMININ KOLAYLIGI YUZUNDEN LOOKSMAX.ORG VAR
.is deki hayatsizlar daha cok paket olabilir zaten (mentalistkebab bb) ama şu an her an bir operasyon ile hepimizj gece evimizden TEM alabilir nedeni ise "incel terör örgütü:lul:" Sorun şu ki Allah"tan bu forumda incel yok:)lul:)Ben tabii ki de bir incel degilim sizi bilinclendirmek icin burdayim:).
Yani şimdi napicaz derseniz artik cok gec devletimizin ksrarlarina karsi cikamayiz hepimiz takip listesindeyiz mal mal konular konusmayin, tt de ve instada falan looksmax ile alakali gonderiler begenmeyin tt de yorumlar talan yapmayin videolar paylasmayin

Allaha emanet
Türkiye’de nasıl zemin bulabildikleri anlaşılmalı"
Incel gruplarının dünya genelinde gerçekleştirdikleri şiddet olaylarının artarak devam ettiğinin altını çizen Torun, ‘incel’ adı altında oluşturulan suç ağlarının internet üzerinden örgütlendiğini, özellikle 'Dark Web' olarak adlandırılan ağ içerisinde büyüdüklerini belirtti. Torun, verdiği araştırma önergesinde "Söz konusu suç makinalarının Türkiye’de nasıl zemin bulabildiği, nasıl kolaylıkla örgütlenebildiği ve suç işleyebildiği anlaşılmalı, suçun ortaya çıkmadan önce önlenmesi için çalışmalar yürütülmelidir" dedi.
Incel terör örgütlerinin toplandığı siteler ve internet forumları hakkında birimler harekete geçti.
:lul:

Türkiye’de nasıl zemin bulabildikleri anlaşılmalı"
Incel gruplarının dünya genelinde gerçekleştirdikleri şiddet olaylarının artarak devam ettiğinin altını çizen Torun, ‘incel’ adı altında oluşturulan suç ağlarının internet üzerinden örgütlendiğini, özellikle 'Dark Web' olarak adlandırılan ağ içerisinde büyüdüklerini belirtti. Torun, verdiği araştırma önergesinde "Söz konusu suç makinalarının Türkiye’de nasıl zemin bulabildiği, nasıl kolaylıkla örgütlenebildiği ve suç işleyebildiği anlaşılmalı, suçun ortaya çıkmadan önce önlenmesi için çalışmalar yürütülmelidir" dedi.
Incel terör örgütlerinin toplandığı siteler ve internet forumları hakkında birimler harekete geçti.
torun kim

• +1
Reactions: Peter Steele
olum bunlar glowupgeciriyorum lavugu gibi illegal site saniyor burayi amk:lul:

BULMAMA GEREK KALMAZ ZATEN TOPLU IFADE VERIRIZ:p
DUSUNSENE MAARDA ELEMANASD OGREPILLED DOSTOYEVSKI MEZO OTWYARRAGIMLITE ORHAN ASHOIMEX ANGUTOID EGEABIKARDES EREN MONTANA BONEKING TEMELYETERLILIKTEST ER ENJOYER CUKUBIX ATSIZ ISTE TUM TAYFA TOPLANMISIZ FOTO CEKINIYOZ HAPISTE

• JFL
Reactions: Ashoimex, temelyeterliliktest, Angutoid and 1 other person
DUSUNSENE MAARDA ELEMANASD OGREPILLED DOSTOYEVSKI MEZO OTWYARRAGIMLITE ORHAN ASHOIMEX ANGUTOID EGEABIKARDES EREN MONTANA BONEKING TEMELYETERLILIKTEST ER ENJOYER CUKUBIX ATSIZ ISTE TUM TAYFA TOPLANMISIZ FOTO CEKINIYOZ HAPISTE
SZOLYONTARAELISI YAZMADIM 2 METRE SAKALLI BISI AMK O FOTOYA SUGMAZ OCC

Ülkede milletin birbirini sokakta samuray kılıcıyla biçmesi vs senin boklu incel hesabın

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 57016, temelyeterliliktest, toprak and 3 others
Ülkede milletin birbirini sokakta samuray kılıcıyla biçmesi vs senin boklu incel hesabın
benim boklu incel hesabimi (inceld egilim) devlet daha cok onsmeior

"incel terör örgütü"

incel terör örgütüyle hiç bir alakam yoktur inframalar implantı ve genioplasty sonrası orgu bırakacaagım

• +1
Genio 15 desen infrs implant 20 desen konaklama monaklam 40 bulur

• +1
Reactions: zygomaticdisability
soyleyek modlara kapasinlar turkiyeye ok

• JFL
Reactions: Angutoid, recai iskender and Peter Steele
pipimin gercek boyu
pipime limon suyu enjekte ettim
livelifetaller is birligi
elemansadsaddada dox
livelifetaller yahudi sedatla affiliate imzalayip 3 kisi gotursem benimki belese gelir ok @Angutoid

• JFL
Reactions: Angutoid
pipimin gercek boyu
pipime limon suyu enjekte ettim
livelifetaller is birligi
elemansadsaddada dox
sikim cok buyuk
ya onceki sevgilisinin siki daha buyukse
annem kizla konusurken fisi cekti
otobusteki kizin ami kokuyodu
simdi bunlari yazarken ufak bi reality check yaptim galiba hesabimi silicem boyle sikindirik bisey olamaz

• JFL
sikim cok buyuk
ya onceki sevgilisinin siki daha buyukse
annem kizla konusurken fisi cekti
otobusteki kizin ami kokuyodu
simdi bunlari yazarken ufak bi reality check yaptim galiba hesabimi silicem boyle sikindirik bisey olamaz
etme orhan

• So Sad
Reactions: orhanhic
yarragimingercek boyu
vallahi cok kararsiz kaldim hesabi silsem mi yoksa birilerini doxlayip kendimi mi banlattirsam doxlayabilcegim birisi de yok nabacaz onu

• JFL
vallahi cok kararsiz kaldim hesabi silsem mi yoksa birilerini doxlayip kendimi mi banlattirsam doxlayabilcegim birisi de yok nabacaz onu
Lmao... TR'de Low Chad, hindistanda Gigachad, Avrupada Chadlite direk, simdi de guzel boyum uzamis 188.5 olmusum sabah, yakinda herhalde 190-191. It's over for you, abi cope

silme hesabi dursun oyle arada gir sario bura

Lmao... TR'de Low Chad, hindistanda Gigachad, Avrupada Chadlite direk, simdi de guzel boyum uzamis 188.5 olmusum sabah, yakinda herhalde 190-191. It's over for you, abi cope
kim bu ilk defa goruyom amk eskilerden heralde

• +1
kral o kişi ben oluyorum genelde

kim bu ilk defa goruyom amk eskilerden heralde
eskiden hindistanda yasayan bi lavuk gelip galsrisini bosaltmisti simdi overratelsdugimizi farkettik o olay

• +1
Reactions: orhanhic

Allaha emanet
Adam bıçaklayanları denetimli kontrol ile salıyorlar bişe olmuyor sana mı bişe olacak

• Hmm...
  • +1
Reactions: Peter Steele and Aviator
hapiste terapi olarak boyumu uzatıp gigadick verirler

• Woah
INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ: ALL-STAR

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, maarda and Peter Steele
@elemanzelvadre ile hapishaneyi moglayinca bizziko

• Love it
Reactions: temelyeterliliktest, Peter Steele and StuntmanMike
Forumda ki otislerden biri ER gitmedikçe bir şey olmaz
Yinede sıkıntı tabi allahtan vpn ile giriyorum devamlı

• +1
Reactions: szolliontaraelis and Peter Steele
Aklımda canlandı herkes squintliyip yanağını issiriyo

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Ethernal, orhanhic and 2 others