FEE
Gold
burası günlüğünüzmü amk niye yaşadığınız saçma salak şeyleri anlatıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kuyuya düşmüş orospu evladı gelmişburası günlüğünüzmü amk niye yaşadığınız saçma salak şeyleri anlatıyorsunuz?
ben hz yusufmuyum amına kodumKuyuya düşmüş orospu evladı gelmiş@recai iskender
@recai iskenderKuyuya düşmüş orospu evladı gelmiş@recai iskender
kanka benim göz altlarım çöktü çok terliyorum sıcakta çalışmaktan zarganayım bir de bf çok düşük karın kaslarım görünüyor hem yağsız olduğum için hem de çok su attığım için sabah uyandığımda göz altlarım çökmüş ve mor oluyor torbacı gibi bunu nasıl düzeltilirim volufiline falan işe yarar mı (gerçi trde volufiline yok amk) lütfen bilgisi olan yazsınTamam yararlı bir şey yaz da faydalanak o zaman gavat hayıflanacağına
volufiline sadece göz altı çizgileri için degilmiydi amkkanka benim göz altlarım çöktü çok terliyorum sıcakta çalışmaktan zarganayım bir de bf çok düşük karın kaslarım görünüyor hem yağsız olduğum için hem de çok su attığım için sabah uyandığımda göz altlarım çökmüş ve mor oluyor torbacı gibi bunu nasıl düzeltilirim volufiline falan işe yarar mı (gerçi trde volufiline yok amk) lütfen bilgisi olan yazsın
sen benim bokumu bile yemeye layık değilsin.Tamam yararlı bir şey yaz da faydalanak o zaman gavat hayıflanacağına