Her otistik nddir fakat her nd otistik değildir

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Aq her benim gibi normal davranmayan insanlara otistik gözüyle bakıyorsanız its over for yall aq iqcelsiniz.Birkere otistik insanların davranışları ciddidir aq benim davranışlarımın hepsi jfl için jestermaxx.Bunu anlayamıyorsanız eski mesajlarıma bakın(haziran-temmuz ayı mesajları).Bu forumu ciddiye alan çirkin orospu çocukları için çekinilmez biriyim doğrudur çünkü siz burda çirkin suratınızı ve berbat hayatınızı düzeltmeye çalışırken ben sizin bu uğraşınızı mahvediyorum.Neyse gargomel gibi ailesinden ilgi alamamış her insanı yargılayan kimse tarafından sevgi görmemiş gariban insanlarlada laf dalaşına girmeyin size hakaret etmekten başka birşey yapmaz :lul neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler birde jack reacher babaya harbiden sempatim var daşşaklı adam ama herşeyi ciddiye alıyor la onada bilgilendirme burası 2022den beri taşşşşak amaçlı kullanılıyor subforumun eski mesajlarınada bakabilirsiniz 70li 80li sayfalarda eskiden ben yoktum eren montana vardı alandelonfan vardı aq burasını bukadar ciddiye alan birisi varsa hele turkish subforumu its over for him just english maxx ilkokul mezunu brom

• +1
  • JFL
Reactions: babacomeback, jackreacher52 and Deleted member 93990
dndr autismcel

dndr autismcel
uzun metinleri okuyamamanı anlıyorum kanki baban çirkinsin ve aptalsın diye sana para yatırmamış böyle bir düşük zekaya sahip olmuşsun ama iç ışık herşey qanqs bunu unutma

Birde sosyal medyayı azaltıp sosyalleşmeni öneririm qanqs hergün saatlerce 15 saniyelik videolar izlemenden dolayıda kaynaklı olabilir bu durum

uzun metinleri okuyamamanı anlıyorum kanki baban çirkinsin ve aptalsın diye sana para yatırmamış böyle bir düşük zekaya sahip olmuşsun ama iç ışık herşey qanqs bunu unutma
dnr autismcel

Birde sosyal medyayı azaltıp sosyalleşmeni öneririm qanqs hergün saatlerce 15 saniyelik videolar izlemenden dolayıda kaynaklı olabilir bu durum
dnr autismcel

autismcel over for you
Neyse kanki sen nefret saçmaya devam et heryerde kimse seni sevmiyo :lul ben autismcel olduğumu varsaysak bile beni sevip bana değer verenler var ama belki sen yalnız kurt sigma male falan copelayarak hayatını idame ettirebilirsin babana yazık birkere annene yazık aq

Neyse kanki sen nefret saçmaya devam et heryerde kimse seni sevmiyo :lul ben autismcel olduğumu varsaysak bile beni sevip bana değer verenler var ama belki sen yalnız kurt sigma male falan copelayarak hayatını idame ettirebilirsin babana yazık birkere annene yazık aq
dnr autismcel

• +1
Reactions: ER enjoyer
cok konusma ayagimin altina alirim seni sen hayirdir bu cocugu zorbalion la pic kurusu
Sen niye beni koruyon oc asırı low t aşağılık hissettim kendşmi sanki mahalleden abisini çağıran altın cocuk gibi

• JFL
Reactions: Peter Steele
Sen niye beni koruyon oc asırı low t aşağılık hissettim kendşmi sanki mahalleden abisini çağıran altın cocuk gibi
olum hayirdir kimse bizim arkadasimaza karisamaz bra okkey?

• WTF
olum hayirdir kimse bizim arkadasimaza karisamaz bra okkey?
Babbba abilik taslamayı qeste gel şu gaşşmeri dövek bana otistik diyor uyku hapı içirttiğim

• JFL
olum beni deli rtme
Qanq düşünsene watpatci karının teki bunu okuyo bizi shiplüyo falan sonra watpaf konusu oluyoz esmer ve süt tenlinin askı diye sonra ben raconu koyuyom kızı şap sup (bisey yapmıyom tc debleti) sonra malafatı koyuyom masaya sen böyle büyüleniyon fiyonki pardon abi seni kücümsemiştim bida olmaz falan sonra dogi grliyo hepimizi doggy bicimfe sikiyo falan cok kötü olurdu ben bu watpatcilefin amk ya yazdıkları senaryoya bak ocların gay picler

• JFL
Qanq düşünsene watpatci karının teki bunu okuyo bizi shiplüyo falan sonra watpaf konusu oluyoz esmer ve süt tenlinin askı diye sonra ben raconu koyuyom kızı şap sup (bisey yapmıyom tc debleti) sonra malafatı koyuyom masaya sen böyle büyüleniyon fiyonki pardon abi seni kücümsemiştim bida olmaz falan sonra dogi grliyo hepimizi doggy bicimfe sikiyo falan cok kötü olurdu ben bu watpatcilefin amk ya yazdıkları senaryoya bak ocların gay picler
ya senjnananiskeyim deli oc ben kosuya gidiyoru.

• +1