ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Aq her benim gibi normal davranmayan insanlara otistik gözüyle bakıyorsanız its over for yall aq iqcelsiniz.Birkere otistik insanların davranışları ciddidir aq benim davranışlarımın hepsi jfl için jestermaxx.Bunu anlayamıyorsanız eski mesajlarıma bakın(haziran-temmuz ayı mesajları).Bu forumu ciddiye alan çirkin orospu çocukları için çekinilmez biriyim doğrudur çünkü siz burda çirkin suratınızı ve berbat hayatınızı düzeltmeye çalışırken ben sizin bu uğraşınızı mahvediyorum.Neyse gargomel gibi ailesinden ilgi alamamış her insanı yargılayan kimse tarafından sevgi görmemiş gariban insanlarlada laf dalaşına girmeyin size hakaret etmekten başka birşey yapmaz :lul neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler birde jack reacher babaya harbiden sempatim var daşşaklı adam ama herşeyi ciddiye alıyor la onada bilgilendirme burası 2022den beri taşşşşak amaçlı kullanılıyor subforumun eski mesajlarınada bakabilirsiniz 70li 80li sayfalarda eskiden ben yoktum eren montana vardı alandelonfan vardı aq burasını bukadar ciddiye alan birisi varsa hele turkish subforumu its over for him just english maxx ilkokul mezunu brom