Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Rüyamda beni seven kız beni seven çevrem olduğunu görünce hayatımın ne kadar yarrak gibi olduğunu şimdi anladım

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben bu yüzden hiç rüya görmek istemiyom amkRüyamda beni seven kız beni seven çevrem olduğunu görünce hayatımın ne kadar yarrak gibi olduğunu şimdi anladım
View attachment 4055190
Bu salaktan bile life mog yiyoz. Kapat baba gidelim amk boşa yaşamanın anlamı yok
kanka ben aradabi boyle ruya goruyom ruyalarımda cok korkunc utanc verici seyler yasıyoom uyandıgım zaman mutlu oluyom suklrediyom neyselki senin gibi iyi seyler gormuyom ben son zamanlarda ne zaman uyyusuam hep asırı manyak korkunc seyler goruyom uykumda bagırıyhom falan ailem uıyuanıyor aqRüyamda beni seven kız beni seven çevrem olduğunu görünce hayatımın ne kadar yarrak gibi olduğunu şimdi anladım
View attachment 4055190
o herif istese forumdaki cogu kisiyi lifemogglar zaten knk kasmaBu salaktan bile life mog yiyoz. Kapat baba gidelim amk boşa yaşamanın anlamı yok
relatableama bazen ruyamda bana asık olan kız oluyo cok guzel romantik anlar falan yasıyoz o bana cok koyuyo reltable
Allah bitirmiş kardeşimBu salaktan bile life mog yiyoz. Kapat baba gidelim amk boşa yaşamanın anlamı yok