![auitistsurvior](/data/avatars/l/105/105647.jpg?1733430505)
auitistsurvior
Jacketcel
benim bir anım yok hayatım cok sıkıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Komik anı:
Bu sene konsere gidicektim komple arkadas grubu bizim grupta hepsi En dusuk mtn boylari en dusuk 185 tayfa ben 178 boyum Strong mtn tipimle Azinliktayım konser gunu geldi biz bi konser grubuna girdik Herkes sohbet edio bizim orispu cocuklari Benim eski halimi atip bu cocuk geliyo falan dediler sonra gruptan bi kiz off kivircik yazdi (tipim sub5 saclar belime kadar fallik gibiyim) Sonra bunlar kudurdu bide ustune konsere ben tabanlik giydim Makyaj yaptim (only kapatici ve bb krem top degiliz baba ok.) Korse taktim bide ustume vintage tisort attim gittim kombin cok ii sonra konsrre gittik bizim tayfayla en cok kiz tavlayana herkes 100 verson dediler herkes ortaya 100 atti kasa 600 700 oldu cocugun biri aldi dedi En cok kiz tavlayana vercez Dedi sonra bunlar basladi gezmeye falan Sonra ben 2 kiz buldum 1 i kabul etti 1 i sevgilim var falan dedi sarhoslardi zaten sonra o konserdeki pub alanina gittik ben barmen abiden rahat 30 tane carlsberg bileklik aldim abi hediye etti bu bileklikleride konustugum kizlara takiyodum kızlar baya ilk defa yarak gormus kari gibiler bana bakiyolar sonra Bizim tayfanin statlar yarrak gibi ya Gymcel chadler kapmis ya kekolar karilari bende artık avlıyom en son 1 kız buldum ben tum konser onlaydim Kızla konser cikisi ciktikkonustugum her kizda (yedi tane) amk bileklgii var sonra iclerindwn biri yanima geldi sarhostu yanagimdan optu yanimdaki kizda normal icmemis ailesi almaya gelmisti ben onu yolladim arabaya (aktif konusuoz kizla) Sonra bizim tayfa toplandi Ben 30 bileklikten 22 tane birakmisim Bi 190 chad cocuk vardi o bile 6 kizla konusmus Tum parayi aldim hepsini kumara attim 1500 civari para oldu bunlarla bi tassak gectim o gün cok iyidi keske yine gelse fena kudurmuslardi
Kötü anı: Ortaokul zamanları hem obezim hem saçım toplu bakımsız bisi gozlukluyym tam nerd yani ben bu tipimle gittim bi kiza hoslanma teklifi ettim (kiz beteseciydi cok komik gunler amk) Kiz beni reddetti ama bu kiz okulun mat hocasinin kiziydi O günden sonra Gitmis hocalara anlatmishocalar tassak geciyo arkadaslarim tassak geciyo tum okul tassak gecmeye basladi benle sirf tipim kotu diye allah belanizi versin 4 ay depresyona girdim yeme bozuklugu oldu o olaydan son
hepsini okudum kotu anı low inhib oldugun icin acılmaya cesaert bulmussun bu guzel komik aniya gelirsek kadim luksmex bilgilerin ve slaying yeteneklerin + yuksek sans ile elde ettigin hersey karmanın varlıgını kanıtlyorKomik anı:
Bu sene konsere gidicektim komple arkadas grubu bizim grupta hepsi En dusuk mtn boylari en dusuk 185 tayfa ben 178 boyum Strong mtn tipimle Azinliktayım konser gunu geldi biz bi konser grubuna girdik Herkes sohbet edio bizim orispu cocuklari Benim eski halimi atip bu cocuk geliyo falan dediler sonra gruptan bi kiz off kivircik yazdi (tipim sub5 saclar belime kadar fallik gibiyim) Sonra bunlar kudurdu bide ustune konsere ben tabanlik giydim Makyaj yaptim (only kapatici ve bb krem top degiliz baba ok.) Korse taktim bide ustume vintage tisort attim gittim kombin cok ii sonra konsrre gittik bizim tayfayla en cok kiz tavlayana herkes 100 verson dediler herkes ortaya 100 atti kasa 600 700 oldu cocugun biri aldi dedi En cok kiz tavlayana vercez Dedi sonra bunlar basladi gezmeye falan Sonra ben 2 kiz buldum 1 i kabul etti 1 i sevgilim var falan dedi sarhoslardi zaten sonra o konserdeki pub alanina gittik ben barmen abiden rahat 30 tane carlsberg bileklik aldim abi hediye etti bu bileklikleride konustugum kizlara takiyodum kızlar baya ilk defa yarak gormus kari gibiler bana bakiyolar sonra Bizim tayfanin statlar yarrak gibi ya Gymcel chadler kapmis ya kekolar karilari bende artık avlıyom en son 1 kız buldum ben tum konser onlaydim Kızla konser cikisi ciktikkonustugum her kizda (yedi tane) amk bileklgii var sonra iclerindwn biri yanima geldi sarhostu yanagimdan optu yanimdaki kizda normal icmemis ailesi almaya gelmisti ben onu yolladim arabaya (aktif konusuoz kizla) Sonra bizim tayfa toplandi Ben 30 bileklikten 22 tane birakmisim Bi 190 chad cocuk vardi o bile 6 kizla konusmus Tum parayi aldim hepsini kumara attim 1500 civari para oldu bunlarla bi tassak gectim o gün cok iyidi keske yine gelse fena kudurmuslardi
Kötü anı: Ortaokul zamanları hem obezim hem saçım toplu bakımsız bisi gozlukluyym tam nerd yani ben bu tipimle gittim bi kiza hoslanma teklifi ettim (kiz beteseciydi cok komik gunler amk) Kiz beni reddetti ama bu kiz okulun mat hocasinin kiziydi O günden sonra Gitmis hocalara anlatmishocalar tassak geciyo arkadaslarim tassak geciyo tum okul tassak gecmeye basladi benle sirf tipim kotu diye allah belanizi versin 4 ay depresyona girdim yeme bozuklugu oldu o olaydan sonra
Karma gerçek harbi kime ne yaptiysam basima geliyor ulanhepsini okudum kotu anı low inhib oldugun icin acılmaya cesaert bulmussun bu guzel komik aniya gelirsek kadim luksmex bilgilerin ve slaying yeteneklerin + yuksek sans ile elde ettigin hersey karmanın varlıgını kanıtlyor
algıda secicilik gibi geldi bana ama olabilir belki kim bilirKarma gerçek harbi kime ne yaptiysam basima geliyor ulan
yok kanka kime ne yaptiysam aynisi basima geliyor bu gunler depresyondayim bu yuzden kimseye kotuluk yok artikalgıda secicilik gibi geldi bana ama olabilir belki kim bilir
ben intihar icin betablocker alcaktım iki gunde bir aglama krizlerim basladı her aglama krizim 2 saat falan suruyor hıckıra hıckıra hepsi gunluk 25 mg aromasin aldıktan sonra olmaya basladı suan nedense gecti heralde concerta yuzunden acaba dozu azaltmalımıyımyok kanka kime ne yaptiysam aynisi basima geliyor bu gunler depresyondayim bu yuzden kimseye kotuluk yok artik
bende bir çok kisiye piçlik yaptım hepsini teker teker ödüyorum suan yuzde 20 bile odememisimdir eger karma gercekse benim ailemden biri ölse yeridiryok kanka kime ne yaptiysam aynisi basima geliyor bu gunler depresyondayim bu yuzden kimseye kotuluk yok artik
Amk 25 mg aromasin =4 gunluk aromasin deli misin sen aqben intihar icin betablocker alcaktım iki gunde bir aglama krizlerim basladı her aglama krizim 2 saat falan suruyor hıckıra hıckıra hepsi gunluk 25 mg aromasin aldıktan sonra olmaya basladı suan nedense gecti heralde concerta yuzunden acaba dozu azaltmalımıyım
aglamak harici hicbisi yasamadım zaten son 3 gundur falan psikolojimde duzeldi bide döllerim daha yogun ve bol cıkmaya basladı suan azaltmayı dusunmuyorum gece yatarken diz kapaklarımda azcık agrı oluyor sadeceAmk 25 mg aromasin =4 gunluk aromasin deli misin sen aq
e2 seviyen 10 un altina dusunce ananin amini tersten gorursun bakaglamak harici hicbisi yasamadım zaten son 3 gundur falan psikolojimde duzeldi bide döllerim daha yogun ve bol cıkmaya basladı suan azaltmayı dusunmuyorum gece yatarken diz kapaklarımda azcık agrı oluyor sadece
18 gundur alıyorum ne zaman duser ilk ucuncu gun dölüm bi kere su gibi geldi ondan sonraki gun sperm kalitem baya arttı bide pipim daha rahat kalkmaya basladı son bikac gundur canım cok 31 cekmiyor ha ama yinede istersem cekiyorumda canım cok istemiyore2 seviyen 10 un altina dusunce ananin amini tersten gorursun bak
2 3 gune baslarsin dusuk e2 etkileri gormeye cok zararli bu arada dusuk e2 kemik bile gelismiyor dozu 12.5 a al derhal yada 6.25 e18 gundur alıyorum ne zaman duser ilk ucuncu gun dölüm bi kere su gibi geldi ondan sonraki gun sperm kalitem baya arttı bide pipim daha rahat kalkmaya basladı son bikac gundur canım cok 31 cekmiyor ha ama yinede istersem cekiyorumda canım cok istemiyor
kan tahlilini bekliyimmi dusurmek icin yoksa yarın direk baslayımmı yuksek alma sebebim ilerde hcg bide test alınca ikiisde baya ostrojen arttırıyor bendede genetik olarak fazla diye ostrojen2 3 gune baslarsin dusuk e2 etkileri gormeye cok zararli bu arada dusuk e2 kemik bile gelismiyor dozu 12.5 a al derhal yada 6.25 e
mal misin lan kur esnasinda haftada 2 gun arimidex alirsin kur bitince HCG blastlarsin tum skrunlsri cozersin niye kur ici 350 hcg aliyon sen maarda misin @maardakan tahlilini bekliyimmi dusurmek icin yoksa yarın direk baslayımmı yuksek alma sebebim ilerde hcg bide test alınca ikiisde baya ostrojen arttırıyor bendede genetik olarak fazla diye ostrojen
saat 1 olmus ben yatcam jascket olsaydım adam oldururdum gece gece ama jacket bile 172 cm bunu dusunurek yatıcam saka maka iyi geceler baboli sleep tight dont let the bed bugs bitemal misin lan kur esnasinda haftada 2 gun arimidex alirsin kur bitince HCG blastlarsin tum skrunlsri cozersin niye kur ici 350 hcg aliyon sen maarda misin @maarda
igsaat 1 olmus ben yatcam jascket olsaydım adam oldururdum gece gece ama jacket bile 172 cm bunu dusunurek yatıcam saka maka iyi geceler baboli sleep tight dont let the bed bugs bite
bulk küründe optimal e2 değerleri ne biliyon mu?e2 seviyen 10 un altina dusunce ananin amini tersten gorursun bak
bu cocuk only aromasin yapiyor amkbulk küründe optimal e2 değerleri ne biliyon mu?
Yoksa kari olursun ben arimidex atmayi unuttum depresyon falan giriyodum artik sali persembe bir tablet dostinex iciyorumkürde e2 blockerlar zorunlu
niye amkbu cocuk only aromasin yapiyor amk
ya olm her enjeksiyon sonrası 0.5mg arimidex içiyom(koç diyo) da saçma geliyo bulkda e2 lazım 50-80 olsa iyi diyolarkürde e2 blockerlar zorunlu
Küre dusuk e2 gircekmis testin kadinlastirma etkisinden dolayi bende dedim hic kullanma kürde haftada 2 tablet aromataz at bittiniye amk
ben küre 45 e2 ile girdim amkKüre dusuk e2 gircekmis testin kadinlastirma etkisinden dolayi bende dedim hic kullanma kürde haftada 2 tablet aromataz at bitti
Hayır kanka trans olursun harbi diyorum Testo baya kadinlastiriyor ic arimidexiniya olm her enjeksiyon sonrası 0.5mg arimidex içiyom(koç diyo) da saçma geliyo bulkda e2 lazım 50-80 olsa iyi diyolar
Kanka sizin e2 nasi bu kadar fazla oluyo la ben max 37 gordum hayatimdaben küre 45 e2 ile girdim amk
Komik ani olarak kabul ediyoruzistiklal marşında türbanlı kızın türbanını koparmıştım lise 2 btw
full story anlatistiklal marşında türbanlı kızın türbanını koparmıştım lise 2 btw
story yok ki. bir anda türbanını çekip kopardım. kız kumral çıktı ben esmer sanıyordum. hocalar görseydi yarra yiyebilirdim ama görmediler kız da sövdü birazfull story anlat
anbladımstory yok ki. bir anda türbanını çekip kopardım. kız kumral çıktı ben esmer sanıyordum. hocalar görseydi yarra yiyebilirdim ama görmediler kız da sövdü biraz
TREUCEL SANDIGIMIZ DOSTUMUZ FAKECEL CIKTI AMMINA(INSEL FALAN DEGILI MTURK DEVLETI YANLIS ANLAMAYIN)Komik anı:
Kötü anı: Ortaokul zamanları hem obezim hem saçım toplu bakımsız bisi gozlukluyym tam nerd yani ben bu tipimle gittim bi kiza hoslanma teklifi ettim (kiz beteseciydi cok komik gunler amk) Kiz beni reddetti ama bu kiz okulun mat hocasinin kiziydi O günden sonra Gitmis hocalara anlatmishocalar tassak geciyo arkadaslarim tassak geciyo tum okul tassak gecmeye basladi benle sirf tipim kotu diye allah belanizi versin 4 ay depresyona girdim yeme bozuklugu oldu o olaydan sonra
kim oTREUCEL SANDIGIMIZ DOSTUMUZ FAKECEL CIKTI AMMINA(INSEL FALAN DEGILI MTURK DEVLETI YANLIS ANLAMAYIN)
DOST-OYEVSKİ-EL HAZRETLERİkim o![]()