Herkes niye htn +180?

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
Beyler hmtn ve altıysanız :lul: atın

• JFL
Reactions: Deleted member 98741, FEE, hanma lover and 12 others
180 altıysanız buna sosad atın

• So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, meynet, Deleted member 307488 and 5 others
Beyler hmtn ve altıysanız :lul: atın
mtn ustu 185 ustu olanlari bir sekilde fislememiz lazim bu forumda olmamalari gerek

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, fury31, Orcairis and 3 others
  • JFL
  • Woah
Reactions: Orcairis, Thrill and growthplatessss111
  • +1
Reactions: Deleted member 307488, Deleted member 277275, Orcairis and 2 others
Daha dün 183 ltn değilmiydin sen amk
kanka plaklar acik benim hala bugun 184 ölçtüm:owo: ratingde hltn-lmtn kanka fraudlayınca lmtn oluyom:lul:

• JFL
Reactions: Orcairis
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275
baba burda 175 tek orsopu çcoğu ben miyim

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, Kayra139, Orcairis and 1 other person
Images 86

olsun kanka samimisin sende :lul:

• JFL
Reactions: Deleted member 308178, Serialsuicide, Orcairis and 2 others

Mark Wahlberg bizim son umudumuz

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and szenn
  • +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 307488, Deleted member 277275, Fridx and 3 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: flows5991, Deleted member 307488, Deleted member 277275 and 3 others
  • JFL
  • Woah
Reactions: Kayra139, flows5991, Orcairis and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 307488
  • +1
Reactions: Orcairis, Trenmaxx1 and growthplatessss111
  • +1
Reactions: Orcairis and Deleted member 307488
  • +1
  • WTF
Reactions: Serialsuicide, Orcairis and Trenmaxx1
178 chad

• JFL
Reactions: Kayra139
Kuserim

• +1
Reactions: Serialsuicide and Kayra139
  • +1
Reactions: Deleted member 307488, Serialsuicide and Kayra139
fraud'lamak için napıyosun? ya da genel looksmax için?
Fraudlamak icin yoktan var ettigim bir sey yok, water seyler hepsi. Makyaj tinted vs.
Looksmax icin su an olabildigince yaslanmanin onune gecmeye calisiyorum. Yasima ragmen insanlar 23-24'lerimde gosterdigimi soyluyor. Ayda 2000-2800$ anti-aging ugruna oduyorum

• Woah
  • +1
Reactions: maarda, Serialsuicide, Orcairis and 1 other person
mtn ustu 185 ustu olanlari bir sekilde fislememiz lazim bu forumda olmamalari gerek
Yarram ne anlatiyon hmtnden htnye geçiş dünyada gördüğüm en zor şeylerden biri o gap çok fazla amk

Beyler para bok bu adamda

• Woah
Reactions: Serialsuicide
Fraudlamak icin yoktan var ettigim bir sey yok, water seyler hepsi. Makyaj tinted vs.
Looksmax icin su an olabildigince yaslanmanin onune gecmeye calisiyorum. Yasima ragmen insanlar 23-24'lerimde gosterdigimi soyluyor. Ayda 2000-2800$ anti-aging ugruna oduyorum
yapma amacın ne 33+ sün zaten klübe gidip karı slaylemek gibi amacın yoktur evlenme amacında varsa bile suanki halinle kolayca halledilir ee motivasyonu anlamadım,benim suan elime para gecse hardmax yapacagımdan emin degilim cünkü htn clite olsam bile bi sik degismeyecek gibi geliyor yani en azından benim için bi faydasını göremiyorum

• +1
Reactions: Deleted member 307488
yapma amacın ne 33+ sün zaten klübe gidip karı slaylemek gibi amacın yoktur evlenme amacında varsa bile suanki halinle kolayca halledilir ee motivasyonu anlamadım,benim suan elime para gecse hardmax yapacagımdan emin degilim cünkü htn clite olsam bile bi sik degismeyecek gibi geliyor yani en azından benim için bi faydasını göremiyorum
Aslinda bu biraz ego tatmini ve eskiden kalma asagilik anilarin uzerini kapatabilme cabasi. Bu yasimda su an bulundugum pozisyonda olmama ragmen gecen hicbir saniyeden haz dogru duzgun alamiyorum. Lakin yaptigim her islem sonrasi aynada kendime bakinca hayattaki amacim dis gorunusumu olabildigince en yuksek noktaya getirmekmis gibi hissediyorum ve bundan yuksek miktarda haz aliyorum.

Evlilik vs. gibi bir umudum da yok gecmiste de bir evliligim oldu zaten. Senin dedigin mentalle devam etmek hem akil sagligi hem yasam kalitesi icin en sagliklisi.

Hayatim oldu bu benim diyebilirim maalesef.

• +1
  • Woah
Reactions: susisesi, maarda, Orcairis and 1 other person
adrenochrome mu kullanıyon 2000 2800 usd ne amk:lul::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis, Deleted member 307488 and Serialsuicide
Aslinda bu biraz ego tatmini ve eskiden kalma asagilik anilarin uzerini kapatabilme cabasi. Bu yasimda su an bulundugum pozisyonda olmama ragmen gecen hicbir saniyeden haz dogru duzgun alamiyorum. Lakin yaptigim her islem sonrasi aynada kendime bakinca hayattaki amacim dis gorunusumu olabildigince en yuksek noktaya getirmekmis gibi hissediyorum ve bundan yuksek miktarda haz aliyorum.

Evlilik vs. gibi bir umudum da yok gecmiste de bir evliligim oldu zaten. Senin dedigin mentalle devam etmek hem akil sagligi hem yasam kalitesi icin en sagliklisi.

Hayatim oldu bu benim diyebilirim maalesef.
evli barklı çoluklu çocuklu adamıda luksmekçi yapmışlar ya

• JFL
Reactions: Orcairis and Deleted member 251512
buradakilerin allah bir dediğine inan baska biseye inanma ok

cok ciddiye alirsan cacik forum

Reel mi bu yaş infosu amk dinozor mu bu forumun yaş ortalamasının iki katı adamdan küçük