D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
Beyler hmtn ve altıysanız
atın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mtn ustu 185 ustu olanlari bir sekilde fislememiz lazim bu forumda olmamalari gerekBeyler hmtn ve altıysanızatın
repfarm180 altıysanız buna sosad atın
184 lmtn kanka ikisindende kurtardikmtn ustu 185 ustu olanlari bir sekilde fislememiz lazim bu forumda olmamalari gerek
Ya yok mk olmadı kusmuk atın sayılmıyodu herhalde orepfarm![]()
bisi olmaxYa yok mk olmadı kusmuk atın sayılmıyodu herhalde o
Daha dün 183 ltn değilmiydin sen amk184 lmtn kanka ikisindende kurtardik![]()
kanka plaklar acik benim hala bugun 184 ölçtümDaha dün 183 ltn değilmiydin sen amk
Bende fraudlayınca hmtn oluyomkanka plaklar acik benim hala bugun 184 ölçtümratingde hltn-lmtn kanka fraudlayınca lmtn oluyom
![]()
baba burda 175 tek orsopu çcoğu ben miyim
baba burda 175 tek orsopu çcoğu ben miyim
77 yim bende aynı şeybaba burda 175 tek orsopu çcoğu ben miyim
Ben Fraudlayinca Allah oluyorum yalan yokBende fraudlayınca hmtn oluyom
17-18 yasında kactı boy -ratingBen Fraudlayinca Allah oluyorum yalan yok
Boy 176 rating htn17-18 yasında kactı boy -rating
GöttttttttBoy 176 rating htn
swolemanlet followerGötttttttt
18'den sonra 3 cm uzamış lifefuelBoy 176 rating htn
Nasıl cl oldun ya hardmax yaptın mı statlar aynı neredeyse 173 htn bendeBoy 176 rating htn
DMNasıl cl oldun ya hardmax yaptın mı statlar aynı neredeyse 173 htn bende
Banada anlat :
fraud'lamak için napıyosun? ya da genel looksmax için?Ben Fraudlayinca Allah oluyorum yalan yok
söyle çabuk
Fraudlamak icin yoktan var ettigim bir sey yok, water seyler hepsi. Makyaj tinted vs.fraud'lamak için napıyosun? ya da genel looksmax için?
Yarram ne anlatiyon hmtnden htnye geçiş dünyada gördüğüm en zor şeylerden biri o gap çok fazla amkmtn ustu 185 ustu olanlari bir sekilde fislememiz lazim bu forumda olmamalari gerek
yapma amacın ne 33+ sün zaten klübe gidip karı slaylemek gibi amacın yoktur evlenme amacında varsa bile suanki halinle kolayca halledilir ee motivasyonu anlamadım,benim suan elime para gecse hardmax yapacagımdan emin degilim cünkü htn clite olsam bile bi sik degismeyecek gibi geliyor yani en azından benim için bi faydasını göremiyorumFraudlamak icin yoktan var ettigim bir sey yok, water seyler hepsi. Makyaj tinted vs.
Looksmax icin su an olabildigince yaslanmanin onune gecmeye calisiyorum. Yasima ragmen insanlar 23-24'lerimde gosterdigimi soyluyor. Ayda 2000-2800$ anti-aging ugruna oduyorum
Aslinda bu biraz ego tatmini ve eskiden kalma asagilik anilarin uzerini kapatabilme cabasi. Bu yasimda su an bulundugum pozisyonda olmama ragmen gecen hicbir saniyeden haz dogru duzgun alamiyorum. Lakin yaptigim her islem sonrasi aynada kendime bakinca hayattaki amacim dis gorunusumu olabildigince en yuksek noktaya getirmekmis gibi hissediyorum ve bundan yuksek miktarda haz aliyorum.yapma amacın ne 33+ sün zaten klübe gidip karı slaylemek gibi amacın yoktur evlenme amacında varsa bile suanki halinle kolayca halledilir ee motivasyonu anlamadım,benim suan elime para gecse hardmax yapacagımdan emin degilim cünkü htn clite olsam bile bi sik degismeyecek gibi geliyor yani en azından benim için bi faydasını göremiyorum
adrenochrome mu kullanıyon 2000 2800 usd ne amkFraudlamak icin yoktan var ettigim bir sey yok, water seyler hepsi. Makyaj tinted vs.
Looksmax icin su an olabildigince yaslanmanin onune gecmeye calisiyorum. Yasima ragmen insanlar 23-24'lerimde gosterdigimi soyluyor. Ayda 2000-2800$ anti-aging ugruna oduyorum
evli barklı çoluklu çocuklu adamıda luksmekçi yapmışlar yaAslinda bu biraz ego tatmini ve eskiden kalma asagilik anilarin uzerini kapatabilme cabasi. Bu yasimda su an bulundugum pozisyonda olmama ragmen gecen hicbir saniyeden haz dogru duzgun alamiyorum. Lakin yaptigim her islem sonrasi aynada kendime bakinca hayattaki amacim dis gorunusumu olabildigince en yuksek noktaya getirmekmis gibi hissediyorum ve bundan yuksek miktarda haz aliyorum.
Evlilik vs. gibi bir umudum da yok gecmiste de bir evliligim oldu zaten. Senin dedigin mentalle devam etmek hem akil sagligi hem yasam kalitesi icin en sagliklisi.
Hayatim oldu bu benim diyebilirim maalesef.
İlerde bizdirevli barklı çoluklu çocuklu adamıda luksmekçi yapmışlar ya
Reel mi bu yaş infosu amk dinozor mu bu forumun yaş ortalamasının iki katı adamdan küçükyapma amacın ne 33+ sün zaten klübe gidip karı slaylemek gibi amacın yoktur evlenme amacında varsa bile suanki halinle kolayca halledilir ee motivasyonu anlamadım,benim suan elime para gecse hardmax yapacagımdan emin degilim cünkü htn clite olsam bile bi sik degismeyecek gibi geliyor yani en azından benim için bi faydasını göremiyorum
bana da bi ara dm lutfen