D
Deleted member 150857
Iron
BAN.
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Gengar @OrcBu durumu 29 yaşında bir abiniz olarak kaldıramıyorum. Hayatımda sikişmedim ama çevremde sikişen arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla hiç düzgün kız kalmamış gibi. Kızların buyuk cogunluğu her boku yemiş yarrak delisi olmuş fışkırtmış resmen. Memelere attıran attırana. Karınız da büyük ihtimal bu kervandan olacak. Bu dünyayı içim kaldırmıyor. İşid kafasına girdim oruspu moruspu gözünün yaşına bakmıcaksın
Ne anlatıyon amk boş boş konuşmaBu durumu 29 yaşında bir abiniz olarak kaldıramıyorum. Hayatımda sikişmedim ama çevremde sikişen arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla hiç düzgün kız kalmamış gibi. Kızların buyuk cogunluğu her boku yemiş yarrak delisi olmuş fışkırtmış resmen. Memelere attıran attırana. Karınız da büyük ihtimal bu kervandan olacak. Bu dünyayı içim kaldırmıyor. İşid kafasına girdim oruspu moruspu gözünün yaşına bakmıcaksın
@Gengar @Orc
ISIS supporter and dangerous for everyone. He’s literally saying he wanted to kill women. Please ban this stupid mf, this is the Looksmax forum.
29 Yaşında böyleysen seni Allah bile kurtaramaz ezik oruspu çocuğu seni kaybol burdanBu durumu 29 yaşında bir abiniz olarak kaldıramıyorum. Hayatımda sikişmedim ama çevremde sikişen arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla hiç düzgün kız kalmamış gibi. Kızların buyuk cogunluğu her boku yemiş yarrak delisi olmuş fışkırtmış resmen. Memelere attıran attırana. Karınız da büyük ihtimal bu kervandan olacak. Bu dünyayı içim kaldırmıyor. İşid kafasına girdim oruspu moruspu gözünün yaşına bakmıcaksın
@Gengar @Orc
ISIS supporter and dangerous for everyone. He’s literally saying he wanted to kill women. Please ban this stupid mf, this is the Looksmax forum.
senin o yazan ellerini sikeyim amına koduğumun özürlüsüBu durumu 29 yaşında bir abiniz olarak kaldıramıyorum. Hayatımda sikişmedim ama çevremde sikişen arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla hiç düzgün kız kalmamış gibi. Kızların buyuk cogunluğu her boku yemiş yarrak delisi olmuş fışkırtmış resmen. Memelere attıran attırana. Karınız da büyük ihtimal bu kervandan olacak. Bu dünyayı içim kaldırmıyor.
sen ne anlatıyon amın feryadı29 Yaşında böyleysen seni Allah bile kurtaramaz ezik oruspu çocuğu seni kaybol burdan
Karını kimler dikmiştir belki övünürsün tecrübeli diye ahahha
29 yaşındasın yazık la sanaErkeklik kalmamış demek vay be övünürsüniz artık bu durumla. Sahiplenme duygusu kalmamış. Tecrübeli diye övüneceksşniz artik ne diyim
@Gengar @Orc This friend is a misogynist and a terrorist. He wants to be banned. Can you ban him?BAN.
Ya avel orospu evladı 18 yaşında sikişen var hatta 16-17 demekki sorun sende git anana köyden kız bulsun sana ne yapiyosan yap siktimin inceli. Ropemaxxlesen daha iyi aqBu durumu 29 yaşında bir abiniz olarak kaldıramıyorum. Hayatımda sikişmedim ama çevremde sikişen arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla hiç düzgün kız kalmamış gibi. Kızların buyuk cogunluğu her boku yemiş yarrak delisi olmuş fışkırtmış resmen. Memelere attıran attırana. Karınız da büyük ihtimal bu kervandan olacak. Bu dünyayı içim kaldırmıyor. İşid kafasına girdim oruspu moruspu gözünün yaşına bakmıcaksın
ANNENDE ÇOK TECRÜBELİ TÜM TÜRKİYE BİLİYOR NAMINIErkeklik kalmamış demek vay be övünürsüniz artık bu durumla. Sahiplenme duygusu kalmamış. Tecrübeli diye övüneceksşniz artik ne diyim