Herkes toplansın!

Resistance.

Resistance.

Evet moderatör oldum fakat sadece buranın güvenliği için değil sizlerinde bu subforumda birbirinizle en iyi şekilde dayanışmanız ve bilgiye yardıma aradıklarınıza en iyi şekilde ulaşmanız için bir plan hazırladım ve bugun bu plan üst yönetim tarafından onaylandı.

ARTIK BIZIM SUBFORUMUMUZUN KENDI BOTB olacak ve sizlerin en çok beğendiği sevdiği ve en yararlı bulduğunuz tiradlar bu BOTB içinde olacak.

BURAYA TÜM YARARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ EN İYİ TÜRKÇE GUİDELERI BIRAKIN.

Thx again
@Ghost Philosophy

Last edited:
  • +1
  • Love it
  • Woah
Reactions: Zagro, meynet, Orgish and 20 others
:CATTING::CATTING::CATTING::CATTING::CATTING:

• +1
Reactions: pashanimair, NoxInfernum, Thrill and 4 others
Screenshot 2026 02 21 13 26 10 660 comandroidchrome edit

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Zagro, bfcell, talha_ and 10 others
BU ARADA SOYLEMEYI UNUTTUM BOTB ICINDE @maarda nın ROID GUIDESIDE BULUNACAK HABERINIZ OLSUN

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: kullancı1998572619, maarda, fury31 and 14 others
PREFİXİ ANMAYACAK MIYIZ?

1771683894034

• JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, iwishiwastaller, fury31 and 7 others
Evet moderatör oldum fakat sadece buranın güvenliği için değil sizlerinde bu subforumda birbirinizle en iyi şekilde dayanışmanız ve bilgiye yardıma aradıklarınıza en iyi şekilde ulaşmanız için bir plan hazırladım ve bugun bu plan üst yönetim tarafından onaylandı.

ARTIK BIZIM SUBFORUMUMUZUN KENDI BOTB olacak ve sizlerin en çok beğendiği sevdiği ve en yararlı bulduğunuz tiradlar bu BOTB içinde olacak.

Thx again
@Ghost Philosophy
Blah Blah Blah Emoji GIF

• JFL
  • +1
Reactions: balve, pashanimair, NoxInfernum and 4 others

Thx again
@Ghost Philosophy
Thread 'Kekomaxxing Guide [MEGATHREAD]' https://looksmax.org/threads/kekomaxxing-guide-megathread.802339/

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Resistance.

Thx again
@Ghost Philosophy
Yav bununda iyice götü kalktı, ama sikip indirmesini iyi biliriz.

@Atsizz

• JFL
  • +1
Reactions: fury31, pashanimair, Thrill and 4 others
Yav bununda iyice götü kalktı, ama sikip indirmesini iyi biliriz.

@Atsizz
@Atsizz KARDEŞİMİZİN BU SUBA YARARLI ŞEYLER KONUSUNDA MUHALIF OLMAYACAĞINA INANIYORUM

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, fury31, pashanimair and 6 others
@Atsizz KARDEŞİMİZİN BU SUBA YARARLI ŞEYLER KONUSUNDA MUHALIF OLMAYACAĞINA INANIYORUM
YANLIŞ DÜŞÜNCE, KLASİK RESİSTOC.

BİZ BURAYA @Atsizz İLE İLİMİ YAYMAYA YEMİN ETTİK.

@İNTİKAM VAKTİ İSE BURAYA ER VİDEOLARI İLE İLİMLENDİRECEK.

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, szenn and 4 others
YANLIŞ DÜŞÜNCE, KLASİK RESİSTOC.

BİZ BURAYA @Atsizz İLE İLİMİ YAYMAYA YEMİN ETTİK.

@İNTİKAM VAKTİ İSE BURAYA ER VİDEOLARI İLE İLİMLENDİRECEK.
İLİM BÖYLE YPAILIR

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 1 other person
Baba benim tüm konuları aucheliusun da tüm replyleri yerleştir

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: BugraSA, Fridx, pashanimair and 8 others
  • JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, pashanimair, piuafl and 7 others

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, pashanimair, Trenmaxx1 and 6 others
KABUL EDİLDİ

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, iwishiwastaller, pashanimair and 7 others
REDDEDİLDİ
ASIL SEN REDDEDİLDİN, SEN BİZİ SEÇEMEZSİN BİZ SENİ SEÇTİK BİZ.

BU @cl4zai DENİLEN OROSPU EVLADI ŞİZOFREN VE @L9NİGGERS İTİNE @Atsizz VE BENİM REPLYLERİMİN HEPSİ BOTB BTW

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, pashanimair, Thrill and 4 others
İLK BOTB THREAD’I BENDEN SİZE HEDİYE GENÇLER.

@boneking771 hakkinda bilinmeyenler​

En sevdigi futbolcu: Cristiano Ronaldo

Tuttugu takim: Galatasaray
En sevdigi renkler: Yesil, beyaz, kirmizi, sari
En sevdigi politikaci: A***** Ö*****
IQ:147
Okudugu bolum: Ege Universitesi Tip Fakultesi

Beyler 70 tane karıyla gezdim yasanabilcek her şeyi yaşadım şimdi sefil gibi sanayide 1 65 AKP'li 40 yag oranı olan sayılarla çalışıyorum hayatım bitti mi napmam lazım 1 milyoncudan rope almam lazım mı devam mi

o zaman onu yapamazsınız siz dar büzzügü yalayamazsınız zk siz onu yapamazsınız bonekingi ignore edemezsiniz siz zk (tek dudagı yana kaldırıp zklama mimigi yapıp öbür tarafa baktım)
ya ne maxxing yaparsan yap mk ortalama bişeysin işte anan karı bulsun bitane onla islam copele burda internet ssahibi olup keywordlerle yazılmış forumda ignore mignore diyo amke 2 ekmek ye uyu işte bunlar boş iş sağ sağ

Ya nediyonuz mallar türkiye chad dolu zaten bir sürü agır chad arkadaşım oldu adamlar karı gibi oturup kalkıyo konuşurken heyecanlanıyo ses tonu ince saygılı vibe veriyo oraya buraya hızlı dönüyo herkes köpek çekiyo bunlara ne adamlar tanıdım kekomaxx siyah sakal siyah saç subhuman yüzle meeletiyo karıları amerikada chadsan evli karılar sana araba alıp okul masrafını bile karşılar üstüne annen gibi sevip sxxxx alacak olmanda çabası

kuzen ben keko lisesinde büyüdüm her çıkış parkta 30 kişi toplanıp telefonda ssleri açıp sonra teketek atma falan tarzı eşeklerin oldugu 1 tane yakışık uzun boylu çocugun bi kızı köpek ettigini bile görmedim 1 70 boy köşeli çene 50 kilo adam tüm okulu sikti bir sürüde ifşası çıktı aha yalanımda varsa şerefsiz evladıyım testesteron aurası falan iyice reddpilci tactical soap oldumbu aralar aq

Kanka en az 30 35 tane farklı karı sikmisimdir kaç kere cezaevinin kıyısından döndüm tiktokta kadına şiddetten paket olmalarmi cartlarmi bende red pill copeliyodumda ben sadece karilarq kopek cekiceksin o yana bu yana yavaş donuceksin beden dili muh muh falani copeladim kişisel gelişim melisim onlara düşersen o güzel yılları siker atarsın MK Richard cooperinde kel oguzunda amk

Çok fena bi slay moment aklıma geldi 4 yıl uzun ilişkide köpek ettiğim her türlü pozu kestigim kız yanıma gelince benden uzun çıktı amina kodugumun cocugu 1 52 den 78 oldu elimde büyüdü ayhahahdhw annesiyle tanışınca anası bunla kavga etmiş sen onun yanında boylu poslusun diye nasi bu çocuğa böyle aşık oldun sana büyü yapmışlar diye bıçak çekmiş buna (over)

@maarda

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, flows5991 and 4 others

Thx again
@Ghost Philosophy
1000013780

• JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, growthplatessss111, iwishiwastaller and 8 others
BU ARADA SOYLEMEYI UNUTTUM BOTB ICINDE @maarda nın ROID GUIDESIDE BULUNACAK HABERINIZ OLSUN
Bu guideyi yaza kadar yazdır var ya tassanı yerşm senim

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, pashanimair and 1 other person
Bu guideyi yaza kadar yazdır var ya tassanı yerşm senim
yazdırıyom merak etmeyin ama sizde biraz ciddileşin bikaç iyi thread salın buraya cidden beğendiğiniz guide tarzı

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Thrill, pashanimair and 2 others
yazdırıyom merak etmeyin ama sizde biraz ciddileşin bikaç iyi thread salın buraya cidden beğendiğiniz guide tarzı
amerika threadini ekle benim + olarak 1 tane daha guide yazıcam

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, pashanimair and 1 other person

Thx again
@Ghost Philosophy
Ayakta alkisladim amg helal olsun

Simdiye kadar sub-forumun aldigi en iyi haber olabilir, Rezidans'in ortaokulda havuz yaptircam diye diye baskan olan adamlar gibi olmamasi iyi oldu.

Benim Fraudmax guide buna cok iyi oturur gibi.

• +1
  • JFL
Reactions: piuafl, szenn, talha_ and 7 others

Simdiye kadar sub-forumun aldigi en iyi haber olabilir, Rezidans'in ortaokulda havuz yaptircam diye diye baskan olan adamlar gibi olmamasi iyi oldu.

Senden larpmax triadı daha iyi çıkar be

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, pashanimair and 2 others
Turkish subforum has ascended :feelsgood:

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Trenmaxx1, NoxInfernum and 3 others

linkle bakam

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and NoxInfernum
  • +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, NoxInfernum, pashanimair and 1 other person
çok ciddiyim bak

• JFL
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: Resistance., Thrill, Serialsuicide and 2 others
Cevap bile vermiceksiniz böyle ıqlet aptallara adam akıllı yardımcı olmaya çalışıyom yazdığı şeye bak anne babasına yazık
Senin Yardımına İhtiyacı kim amk. Kendini ne zannediyorsun oğlum sen?

• +1
Reactions: Deleted member 277275, pashanimair, fury31 and 2 others
2 Sınıf psikoleji okuyan biri olarak isterseniz size nasıl birini manipüle edebileceğinizi anlatabilirim.
Ayanokoji karakteri benden ilham alınmıştı zamanında

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Trenmaxx1 and 3 others
2 Sınıf psikoleji okuyan biri olarak isterseniz size nasıl birini manipüle edebileceğinizi anlatabilirim.
Ayanokoji karakteri benden ilham alınmıştı zamanında
@apo yani namî-değer adı ila @Zuffster sebden mi ilham almış.

• JFL
  • +1
Reactions: susisesi, NoxInfernum, pashanimair and 3 others
BUMP

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, pashanimair, Thrill and 1 other person
subforum kanuni devri

• +1
  • Love it
Reactions: Topkra, pashanimair, Trenmaxx1 and 5 others
.

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair and Resistance.

Thx again
@Ghost Philosophy
https://looksmax.org/threads/sik-bueyuetme-guide-cope-degil-kendi-deneyimlerim.1852785/ bamyalı kankilere gelsin @StuntmanMike @recai iskender

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Resistance.
Cevap bile vermiceksiniz böyle ıqlet aptallara adam akıllı yardımcı olmaya çalışıyom yazdığı şeye bak anne babasına yazık
biladerim kendini kim zannediyor😭😭
1771726683259

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, szenn, Thrill and 2 others