Hgh bascam

Charm0

Charm0

Iron
Beyler arkadasla somatropin almayi dusunuyoz ssa den bilmem gereken herseyi soyler misiniz,hedef bonemass bide boy. Pek bisik arastirmadim gidip dosage falan bakcam thread okicamda sizin yardiminizida alim dedim

• +1
Reactions: Kayra139 and MogsGymMaxx
Beyler arkadasla somatropin almayi dusunuyoz ssa den bilmem gereken herseyi soyler misiniz,hedef bonemass bide boy. Pek bisik arastirmadim gidip dosage falan bakcam thread okicamda sizin yardiminizida alim dedim
büyüme plağına bak açık mu değilmi bide kaç yaşındasın?

büyüme plağına bak açık mu değilmi bide kaç yaşındasın?
Yas 16 plagim aciktir buyuk ihtimalde gidip baktirrim yinede bu yaz uzadim bi 1 1.5 cm falan

• +1
Reactions: MogsGymMaxx
Yas 16 plagim aciktir buyuk ihtimalde gidip baktirrim yinede bu yaz uzadim bi 1 1.5 cm falan
16 yaşında HGH yüzüne hiçbir şey yapmaz

• +1
Reactions: yadih and Auchelius
Cope

• +1
Reactions: yadih and Auchelius
i dont know turkey

“Bonemass” 🤣

• +1
Reactions: yadih
16 yaşında HGH yüzüne hiçbir şey yapmaz
Yapar la loox gibi herifler igf signallingle mi o kadar bone mass arttirdilar basiyolar gh igf testo

• +1
Reactions: Kayra139, MogsGymMaxx and sexisdeath
Yapar la loox gibi herifler igf signallingle mi o kadar bone mass arttirdilar basiyolar gh igf testo
Loox ameliyat yaptı test kullan

• +1
Bunu debunklar misiniz kanka gptye hersikte guvenme demeyin neden yanlis onu soyleyin

Attachments

• Screenshot_20250830_232238_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20250830_232238_ChatGPT.jpg
    432.9 KB · Views: 0
  • +1
Loox ameliyat yaptı test kullan
Testtende korkuyom aga arkadasim gymcel looksmax bilmiyoda gh en safe basilabilcek seylerden diyo o basarsa bende basarim buyuk ihtimal

• +1
Bunu debunklar misiniz kanka gptye hersikte guvenme demeyin neden yanlis onu soyleyin
IMG 1307 For hgh to work on your face gave you have to use it a very young age translate this into Turkish

• +1
Reactions: serenade, Auchelius and Charm0
Testtende korkuyom aga arkadasim gymcel looksmax bilmiyoda gh en safe basilabilcek seylerden diyo o basarsa bende basarim buyuk ihtimal
Rep at :ogre:

• +1
  • JFL
Reactions: auitistsurvior, Auchelius and Charm0
View attachment 4067657For hgh to work on your face gave you have to use it a very young age translate this into Turkish
Bunu gordum kanak menasin tiraddan ama biraz abarti gibi nebilim kanja 5 yasinda gh bascak halim yok amk benim istedigim mandible chin ramus bide browridge azcik hgh bunu yapmaz mi bu yasta olmazsa boy icin derim amk

• +1
Reactions: why not me? and MogsGymMaxx
"bonemass" :lul:

• +1
Kanka burdakileri sikleme git al bas 6iu basabilirsin doktorda kontrol de yaptır süreç boyunca düzenli olarak

• +1
Reactions: serenade, Serialsuicide and Charm0
Kanka burdakileri sikleme git al bas 6iu basabilirsin doktorda kontrol de yaptır süreç boyunca düzenli olarak
Kanka biraz arastirdim aq sandigimdan daha masrafli bide 16 olsugum icin doktor velime bildirmek durumunda kaliyo bilmiom bakcaz biraz daha arastircam bide ssa cinden almayi planliyodum infection risk falan diyolar aq herkes ssa den almiyomu niye bi anda cinden sakin alma propogandasi cikti karsima

Yapıyorsan korkma korkuyorsan yapma

• Hmm...
Reactions: Charm0

Users who are viewing this thread

Back