HGH HAKKINDA (15 YAŞ 175)

hhydoxx

hhydoxx

Iron
Selam herkese yaşım 15 ve haziranda 16 olucam ancak boyum 175. Sülalemdeki çoğu kişi 180+ ancak ben yinede hgh basmak istiyorum.

Bu konuda doktor gözetimi ile hgh basan var mı? Basan varsada maaliyeti ve süreci ne kadar sürüyor?

• +1
Reactions: Kayra139
Selam herkese yaşım 15 ve haziranda 16 olucam ancak boyum 175. Sülalemdeki çoğu kişi 180+ ancak ben yinede hgh basmak istiyorum.

Bu konuda doktor gözetimi ile hgh basan var mı? Basan varsada maaliyeti ve süreci ne kadar sürüyor?
@growthplatessss111

• JFL
Reactions: ascendantwill, Gordon Freeman, meynet and 1 other person
Ardarda nasil bukadar alt actin datho

• JFL
Reactions: ascendantwill, Orcairis, Gordon Freeman and 2 others
  • JFL
Reactions: ascendantwill, kullancı1998572619, Gordon Freeman and 3 others
doktora boy uzatmak istediğin için hgh yazdıramazsın ya da sana rehberlik etmez ihtimali ne kadar düşürülebilse de
ciddi riskleri var çünkü kendin de kullanma bence çok pahalı aileni ikna edebilirsen ayrı mevzu ama gh ergenlikte çok kolay arttırabileceğin bi şey

• +1
Reactions: Kayra139
kanki git vücuduna baktır check uo yaptır baktın her şey yolunda gir

çünkü bu roid falan gibi değil vücudunda kitle varsa acımaz

ergenlikte medicationa şüpheci yaklaş

niye cogu pharmanin tek ise yaradagi zaman bu
aksini söylemedim ama etkisi kadar zarar verme ihtimali de bu zamanlarda var önlemini alıp mantıklı şekilde kullanılması lazım

• +1
Reactions: srh4an

bro para varsa kendin basabilirsin

doktor siksen yazmaz boyun zaten şuan bile ortalama yani hiçbir doktorda bu riske girmek istemez

maliyeti bulduğun source'a göre değişebilir eu daysan çinliler bir nebze ucuza satıyor ve minimum 6ay basman lazım

• +1
Reactions: retawillfixme
ergenlikte vücut zirvede çalıştığı için etkisi bu kadar fazla ama aynı oranda zarar olasılığı da artıyo

16da duruyor boy uzaması. Over

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, hhydoxx and kullancı1998572619
bro para varsa kendin basabilirsin

doktor siksen yazmaz boyun zaten şuan bile ortalama yani hiçbir doktorda bu riske girmek istemez

maliyeti bulduğun source'a göre değişebilir eu daysan çinliler bir nebze ucuza satıyor ve minimum 6ay basman lazım
parayi nerden buluyonuz turkiyedeki en ucuzun aylik 8000 falan (8iu icin)

parayi nerden buluyonuz turkiyedeki en ucuzun aylik 8000 falan (8iu icin)
para sıkıntım yok hatta eğerki aylık 8000 k ise benim için daha iyi 10-12 arası zannediyordum

sülalede bir kaç vaka var ondan korkuyorum
vücudunu bilmeden gh ve türevi alma bence riske değmez uzatacağı 3-5 cm için kanser yaparsa sıkıntı mesele

amk neyş ciddi neyi dalga geçerek diyosunuz anlamıyorum artık

Değil maalesef al LL'nin godfatherı olan Paley ile aynı ödülü alan türk cerrah 16 son diyor. Arkadaşın yerinde olsam orgdaki nd incellere güvenip hgh basmak yerine, paramı LL'ye biriktirirdim

1000045320

1000045322

1000045324

• Hmm...
  • So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Orcairis and retawillfixme
  • +1
Reactions: Serialsuicide
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
bisey olmaz bu fearmongerluyo gh kansere karsi hucreleride arttirir
knk arttırır arttırmasına da kanserin olayı diğer hücrelere kıyasla çok daha kontrolsüz ve hızlı büyüyo ya

@Dathomirian Zabrak
Last seen 3 minutes ago · Viewing member profile RapeFoids_KillChads

ne adamsin yav

• JFL
Reactions: retawillfixme, Serialsuicide and Gordon Freeman