Hgh temin

K

kullancı1998572619

Iron
doktor kontrolünde hgh başlicam reçeteyle 1. Kalite alabilirmiyim eczaneden bilen varmı

Doktor tavsiye vermedimi

• +1
Reactions: kullancı1998572619
doktor kontrolünde hgh başlicam reçeteyle 1. Kalite alabilirmiyim eczaneden bilen varmı
doktor kontrolünde nasıl başlıyon la boy olarak en sınırda olanlara bile zorla başlatıyorlar genelde nasıl alabildin

• +1
Reactions: kullancı1998572619 and why not me?
Eczaneye söyle stok durumuna göre gelmesi biraz sürebilir, en iyisi norditropin diye biliyorum ama stok sorunu var ve aşırı pahalı

• +1
Reactions: kullancı1998572619
Benimde en çok etki aldığım oydu

doktor kontrolünde nasıl başlıyon la boy olarak en sınırda olanlara bile zorla başlatıyorlar genelde nasıl alabildin
Zaten başlicağımı sağlık sorunu yaşamak istemediğimi ve tüm sorumluklarını aldığımı söylicem başlatır büyük ihtimal

nası artıları olduki
Benim vücudun growth üretimi aşırı az normalde yılda 4 cm uzuyordum işte onu alınca 3 ayda 3 4 cm uzadığım dönemler oldu

Benim vücudun growth üretimi aşırı az normalde yılda 4 cm uzuyordum işte onu alınca 3 ayda 3 4 cm uzadığım dönemler oldu
suan boyun kaç

16 yaşımda başlasam bi etkisi olurmu ergenlik bitmiş olabilir plaklara baktırıcam
16 da bitmemiştir büyük ihtimal

Tamamen plaklara bağlı
şuanlık meyvelerden sebzelerden ve bir kaç hareket ile büyüme hormonu elde etmeye çalışıyorum ama hepsi cope bir etkisini götmedim ilaca başlamayı düşünüyorum ama genelde pahalı ve tek başıma reçeteli alamam babamı götürücem bi bakalım

şuanlık meyvelerden sebzelerden ve bir kaç hareket ile büyüme hormonu elde etmeye çalışıyorum ama hepsi cope bir etkisini götmedim ilaca başlamayı düşünüyorum ama genelde pahalı ve tek başıma reçeteli alamam babamı götürücem bi bakalım
Aromasin al plakların kapanmasını yavaşlatıyormuş

somatotropin denen birşey varmış onu araştır şuan bende araştırıyom
Generic ugl bu chat gpt ye sor detayli cevap veriyor

Generic ugl bu chat gpt ye sor detayli cevap veriyor
biliyorum zaten bu rhgh olarak geçiyor ergenlik için laboratuvarda üretilmesi çokta sorun teşkil etmez bence

biliyorum zaten bu rhgh olarak geçiyor ergenlik için laboratuvarda üretilmesi çokta sorun teşkil etmez bence
Growth organ ve kalp buyumesi yapabiliyor haberin olsun ben kalp olcumune falan gidiyordum dikkatli ol

Growth organ ve kalp buyumesi yapabiliyor haberin olsun ben kalp olcumune falan gidiyordum dikkatli ol
biliyorum kalp kaslarınıda baya gevşetiyor

• +1
Reactions: reanrao