hgh ve yaşadıklarım

kullancı1998572619

kullancı1998572619

Iron
yaklaşık 3 aydır gh peptidleri ve son 3 aydır 6 iu hgh kullanıyorum kendi deneyimlerimi yazıcam gatekeep asla yok ama sadece şunu göz önünde bulundurun ailenin genetik failosuyum babam ve abim mhtn-hhtn civarında insanlar ben hep kendimin genetik eksikliği olduğunu düşünüyordum ve haklıymışım neyse başlıyorum
en önemli etkisi kesinlikle daha iyi bir maxilla ve mandibullam var artık burnum çok daha kemerliyken daha iyi bir burun ve side elde ettim
boy uzamasına gelirsek başlangıçta 179 felandım şuanda 180.5 falanım 1.5 cm worth değil ama olsun hiç yokdan iyidir 17 yaşının sonundayım paletlerim hala açık
gyme etkisine gelirsek ghın çok iyi bir yağ yakıcı olduğu söylenebilir bendede tam olarak etkisi bu oldu eskiden kolumda bile damar yokken artık omzumda ve anlımda damarlar görünebiliyor tabiki sadece gh la olmadı maintanince kalorimden 400-500 aşağı bir kalori alıyorum
bir diğer artısı çok daha iyi bir recovry var doğal olarak normalde U/L/R yapardım şuanda rahatlıkla U/L/U/L/U/L/R yapabiliyorum
uyku kalitesi : yatakdan kalkasım gelmiyor

negatif yanlarına gelicek olursak
zaten çok büyük olan kulaklarım dahada büyüdü ama saç uzatarak fraudlicam umarım
bloat : yüzde vs hatrı sayılır derecede su tutumu var
eğer ailenizde kanser genetiği varsa lütfen hiçbir şekilde gh peptidleri veya doğrudan hgh kullanmayın ben test yaptırdım genetiği taşımadğımı söyledi doktor ama buna hgh in 2. ayında baktırdığım için biraz kumardı siz dikkatli olun
eklem ağrıları : çoçukken yatmadan önce hani eller ve bacaklar ağrır ya tam o tarzda her gün bir ağrı var
bileklerim elime göre oversize oldu garip görüntü var elim normale göre küçüktür bu arada
tiroid problemleri : tiroid support almadan önce rütin kan testlerinde sürekli değişkenlik ve referans dışı değer vardı çok sorgulamadan tiroid support başladım

şuanlık aklıma gelenler bunlar
SİZDEN TEK RİCAM NERDEN ALDIĞIMI SORMAYIN EĞER HGH 'E ULAŞAMIYORSANIZ GENETİK EKSİKLİĞİNİZ YOKSA HGH KULLANMAYIN KULLANMAMIZ LAZIM POSTUN ALTINA NERDEN ALDIN DİYE SORMAYIN

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, dgn.b and 4 others
front olarakda ya bir sik değişmedi yada bloated olduğum için göremiyorum idk

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, why not me? and 3 others
Bu 6 ayda ne kadar para harcadın?

• +1
Reactions: Auchelius and why not me?
Male model francisco lachowski on top of being handsome asf v0 69jv1i9ie29c1