IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
hoslantıdan bahsetmıyorum kalp atısının hızlanması fln cartcurt heyecandan altına sıcmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hoslantıdan bahsetmıyorum kalp atısının hızlanması fln cartcurt heyecandan altına sıcmak
anaokulunda bi kızla dans etmiştim tek real luvhoslantıdan bahsetmıyorum kalp atısının hızlanması fln cartcurt heyecandan altına sıcmak
tüm sınıf erkek erkeğe dans ederken baba cutemaxxingle kızı götürmüştü saçım falan da uzunduanaokulunda bi kızla dans etmiştim tek real luv
Kizi görür görmez direkt takinti haline getirdim,hepsi oluyodu bu arada sapik gibi yemekte falan heryerde gözüm onu ariyodu mk 1 sene boyunca hakkinda düsünmedigim tek gün olmadi.. ama ben ne yaptim? yok ascendlicem yok leanmaxlicem bahaneleri ile herzaman erteledim ve 1 senenin sonunda kizla bi kere bile konusmadan kapandi sene sonra baska okula gectimhoslantıdan bahsetmıyorum kalp atısının hızlanması fln cartcurt heyecandan altına sıcmak
Aga şuan benimde aynı böyle olucak galibaKizi görür görmez direkt takinti haline getirdim,hepsi oluyodu bu arada sapik gibi yemekte falan heryerde gözüm onu ariyodu mk 1 sene boyunca hakkinda düsünmedigim tek gün olmadi.. ama ben ne yaptim? yok ascendlicem yok leanmaxlicem bahaneleri ile herzaman erteledim ve 1 senenin sonunda kizla bi kere bile konusmadan kapandi sene sonra baska okula gectim
@Zagro sen benim gibi olma kanka
aşk cope. aşk=duygusal bağ+fiziksel cekicilik mesela subhuman bir kıza aşık olamazsın. yani duygusal baginiz yoksa o ask mask degildir amk sadece cok güzeldirhoslantıdan bahsetmıyorum kalp atısının hızlanması fln cartcurt heyecandan altına sıcmak
Aynisinin 2 yillik modelinden olduKizi görür görmez direkt takinti haline getirdim,hepsi oluyodu bu arada sapik gibi yemekte falan heryerde gözüm onu ariyodu mk 1 sene boyunca hakkinda düsünmedigim tek gün olmadi.. ama ben ne yaptim? yok ascendlicem yok leanmaxlicem bahaneleri ile herzaman erteledim ve 1 senenin sonunda kizla bi kere bile konusmadan kapandi sene sonra baska okula gectim
hacim ben 19 yasindayim merak ettim forumdakilerin mentaliThreaddeki elemanların yaş ortalaması 13-14 aşk konusuyorlar amk baya komik şuan forumun hali, forumdan gacacam ben
Birebir aynısı yaşanıyor amkKizi görür görmez direkt takinti haline getirdim,hepsi oluyodu bu arada sapik gibi yemekte falan heryerde gözüm onu ariyodu mk 1 sene boyunca hakkinda düsünmedigim tek gün olmadi.. ama ben ne yaptim? yok ascendlicem yok leanmaxlicem bahaneleri ile herzaman erteledim ve 1 senenin sonunda kizla bi kere bile konusmadan kapandi sene sonra baska okula gectim